Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

kandidat za crnu listu

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12318
Datum ispisa: 29.Srpanj/Jul.2026 u 13:57
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: kandidat za crnu listu
Objavio: bboy_drax
Tema: kandidat za crnu listu
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 21:28

ja sam gnjevan...

al stvarno, odlucio sam podijelit sljedece informacije s vama i iskreno se nadam da ce ih admin/moderatori dodati na crnu listu.
prije nego stavim podatke, ukratko prica:

lutao sam po google-u i naisao na neku google grupu i taj tip okacio svoj popis tamo. ima zanimljivih stvari i reko da ga kontaktiram. dogovorili se za trejd. poslao sam mu preko 30 dvd-a, on je meni trebao nekih 25.

naravno, on je moje dvd-e primio, a vec je proslo mjesec dana otkako je on NAVODNO poslao. prvo je rekao da je bio u posti i kao sve je ok poslano. drugi put kaze kao ta nasa posta zna zajebat. treci put me uvjeravao kako ima potvrdu, a kad sam zatrazio da posalje sliku potvrde ili prepise podatke sa potvrde misteriozno je zasutio i ne javlja se vec nekoliko dana.

nazalost obrisao sam ime i prezime, al mislim da to nije ni bitno toliko, evo email i njegova adresa... tak da, cuvajte se kretena...

mailto:petronafta@gmail.com - petronafta@gmail.com
RADUN 16
21216 KAŠTEL STARI

GRUPE:
hr.ponuda.softver
hr.alt.nostalgija

ps
sta savjetujete da radim, osim placem?Angry

-------------

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 22:20
Savet ti je da se ne menjaš sa likovima na koje slučajno naletiš. Pa samo na ovom forumu imaš stotinjak proverenih ljudi, koji , verovatno, imaju sve filmove ili serije ili... koje ti trebaju.... I menjaš se odmah z atridesetak DVD-ja,ccc, mnogo je to za prvi put sa neproverenim likom... Saučestvujem u tvom gnevu, ali brate, sam si kriv...

-------------

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 23:30
Ili.... Sednes u auto, odes u Kastel Stari na datu adresu, i naj....es mu se milosne mamice... Vise puta...

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 23:55
a jebiga kad mi nije smrdilo, al sad sam naucio.. podatke sam stavio za vasu korist.

i darije, ne, ja nisam kriv! kak to uopce mozes reci? ili smo obojica krivi ili samo on... pliz

-------------

Objavio: monkey
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:29
a nisi trebao slati toliko dvd-a... prvi put mjenjas s covjekom s kojim si prvi put kontaktirao i odma saljes toliko dvd-a. i meni se tako dogodilo jednom da saljem daddy-u s ovog foruma. ali samo 10 dvd-a. on je htio od mene uzeti oko 45 dvd-a. nisam pristao jer se tek bio pojavio na forum. i, naravno ja nisam nikad dobio tih 10 dvd-a. zato je on na crnoj listi.

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:51
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

a nisi trebao slati toliko dvd-a... prvi put mjenjas s covjekom s kojim si prvi put kontaktirao i odma saljes toliko dvd-a.

E pa lepo reče čovek! Zbog toga sam rekao da si ti kriv...

-------------

Objavio: BELI
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:55
dzoni ti lepo rece sta da uradis a ostali su ti lepo kazali da ne kreces sa mnogo dvd-a/cd-a , sta god da je.

To me podseti da treba da se trampim sa nekim, nadam se da nije ljut sto je morao sacekati da prodje i nova godina, i ona druga nova godina, i slava, i krstenje sina i tako to....

BELI   ponovo u sedlu.

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:28
Daddy je stvarno bio mustra, od mene je htio 54 dvd-a. Dobio je što je zaslužio! Iako je uzeo par prodaja od mene, i čudo ja pare dobio. 

-------------
http://imageshack.us -

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 09:35

darije, jos uvijek se ne slazem. jel znas sto je prijevara? kad tko drugog dovodi u stanje zablude da bi stekao neku imovinsku ili drugu korist.

to sto sam popusio naravno da je moj problem ali nije moja krivica jer je tip bio taj koji se okoristio prijevarom. kako god da bilo, jebiga...

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 10:48
Jednostavno coveka treba staviti na crnu listu jer je zajebao coveka i to je gotovo

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 10:54
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Jednostavno coveka treba staviti na crnu listu jer je zajebao coveka i to je gotovo

slazem se...

-------------

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 12:08
pa naravno.. neka stoje njegovi podaci tamo tako da se zna.. u slucaju da varalica dodje na ovaj forum ili naidjete na njega na drugom mjestu, uvijek valja znati o kome se radi tj. bit oprezan. pa jos jednom molim admina da dopuni crnu listu.

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 12:40
Stavio sam ga na listu

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 14:47
puno hvala!!!

-------------

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 15:01
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

darije, jos uvijek se ne slazem. jel znas sto je prijevara? kad tko drugog dovodi u stanje zablude da bi stekao neku imovinsku ili drugu korist.

Ma kolega, ja sam 100% na tvojoj strani i mislim da je čovek krelac, ali NISI SMEO SA NOVIM LIKOM U PRVOJ RAZMENI DA RADIŠ 30 DVD-ja!!!!
nadam se da ćeš ga uhvatiti i napraviti dobru supu od njega.Wink ("krelac ili pevac, biće dobra čorba"LOL)

-------------

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 15:05
nema problema darije, ne ljutim se ja nist na tebe ako mislis, samo zelim svoj paket i tipa vise ne zelim cuti/vidjeti sta god...

e usput.. neka moderator doda ime.. tip se zove

STIPE BOŽIĆ 
eto, toliko zasad...

-------------

Objavio: mikic mikic
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 01:37
za prvu razmenu praktikujem da bude maksimum 10 dvd-a..
posle kada vidis s kim se menjas mozes i 100dvd-a ali samo sa proverenom osobom :)

-------------
Uspesne razmene: Vedder (7X), madness99,king,crnnica,cheketar,silvyyy(2X)

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 12:52
I ja... 5-6, do 10 max... I to, neka mi oproste oni sa kojima sam radio razmene, najpre sacekam da mi stignu diskovi, pa onda saljem...

Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 14:03
poslao sam par suptilno-diskretno-prijetecih mejlova i zamisli tip se javio. reko da ga nazovem kao da mi objasni u cemu je zajeb. reko zajebi poziv, nemam sta razgovarat, posalji paket i amen. rekao je da ce kao danas popodne poslat ponovo. da vidimo sta ce bit od tog...

zamisli, jel bi vi nekome slalai 30 dvd-a i ti dvd-i se kao pogube negdje i onda automatski cete bez pitanja poslat  novih 30? malo sutra.

-------------

Objavio: zoky
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 16:01
te ćeš dvd dočekati

Objavio: + Damien +
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 10:19
evo da se i ja javim sa svojim prijedlogom:

ClarkKent

vec sam otvarao temu o njemu tamo pod DVD FILMOVI, al posto se nakon otvorene teme javio i ispricavao... izbrisao sam

da ponovim: jos pred novu godinu smo dogovorili razmjenu par crtica. on je uredno primio, a meni nista nije stiglo. klasicna prica... kaze da ce poslati ponovo (jer je navodno prvi put slao obicno i moglo se izgubiti), al da ce ovaj put preporuceno

naravno, nista nije stiglo.

zadnji kontakt je bio prije 10-15 dana... otad se ne javlja na privatne poruke.

jel imao ko iskustva s njim?

pomoc.Ermm

-------------
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 11:32
ja nisam al to je muljaza stari... nije on uopce ni slao zato nije stiglo. trazi ga nek ti posalje na mejl sliku od potvrde slanja! treba i njega okeljat na crnu listu

-------------

Objavio: Dngy
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 12:11
ma da je mislio poslati već bi poslao ili se unaprijed javio i ispričao, ovako, samo dajte podatke i leti na listu....Angry

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:43
damn..
evo bas gledam inbox.. i nemam vise tu poruku u kojoj mi je ostavio podatke.

Angry

-------------

Objavio: Dngy
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:49
pa nađi negdje potvrdu od pošte, na njoj pišu podaci...
Mislim, bar ja tako uvijek čuvam te potvrde, da ne bi bilo da se netko sjeti da nisam poslao ili bilo šta slično, pa da ja imam dokaz!

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:54
slao sam mu obicno, jer se radilo o 6 crtića... i javio se da je uredno primio i da će tek onda on poslati...

znam, nemam sad nikakav dokaz da sam slao.. ne znam što drugo reći Confused

-------------

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 16:09
@bboy jel taj lik s ovog foruma?
@+damien+  sumnjam da bi muljao da ti nije poslao itd..clark ide na crnu listu i ban dok ti neposalje paket(cim posalje bit ce skinut s liste i uklonit ce mu se ban) a isto tako i za ovog drugog lika,ako je s ovog foruma

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Objavio: monkey
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 16:13
ovaj od damiena je s ovog foruma, a ovaj drugi je s nekog drugog foruma i vec je na listi.

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 18:01
ovog ClarkKenta ne znam... a onaj drugi koji je mene zaj*** je s google news grupa i vreba ljude za filmove tako da ako slucajno dodje ovdje, nek se zna...

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk