Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako ubaciti titlove na kučno kino u divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako ubaciti titlove na kučno kino u divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PinkyBug View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PinkyBug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako ubaciti titlove na kučno kino u divx
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 13:57
 Koji format  titlova čitaju dvd playeri kada gledaš divx filmove, i u čemu je kvaka u ekstenziji ili formatu titlova?
Aloha raja
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 14:53
Prvo je pitanje da li ti player podržava titlove. Drugo, stariji modeli su podržavali .srt i .sub ( dok noviji imaju podršku i za .txt i .ssa i ....) , dalje . takođe je kod većine bitno da se fajlovi sa filmom (.avi) i prevodom zovu isto. takođe imao sam priliku da se susretnem sa pleyer-ima koji imaju podršku samo za ćirilicu.... Uglavnom: svi noviji player-i imaju sasvim dobre software za gledanje DivX filmova ( mislim sa prevodima). naravno od marke do marke player-a je ova priča drugačija, ali u globalu gledano - to ti je to!
Na vrh
PinkyBug View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PinkyBug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 17:55
Podržava, mislim player . Ali neznam u čemu je kvaka kada "sub" exstenziju ima više formata, tj. jedan film sa sub extenzijom radi drugi ne, da popizdiš
Aloha raja
Na vrh
PinkyBug View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PinkyBug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 17:55
Ali svakako hvala na pomoči
Aloha raja
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 01:40
Ja osobno imam DVD player koji podržava DivX, ali ne podržava znakove č, ć, š itd. On izbaci u titlovima to slovo i sljedeće nakon toga tako da imaš prijevod s rupama.
StefB
Na vrh
male View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 01:51
Meni sve podrzava osim txt,ima čćžšđ-sve   philips dvp630
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 22:19
Ja sam kod brata na playeru provalila foru ako se titl zove isto kao i naziv video fajla plus dodam _srp u nastavku titl (npr. Matrix a titl Matrix_srp ili _cro,eng )onda cita sve titlove :D, a pre neke hteo neke ne.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.