| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
K-PAX (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: K-PAX (2001)Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 21:29 |
|
K-PAX (2001) IMDB TITLOVI ![]() Žanr: Drama Trajanje: 120 min Režija: Iain Softley Uloge: Kevin Spacey ... Prot Jeff Bridges ... Dr. Mark Powell Mary McCormack ... Rachel Powell Alfre Woodard ... Dr. Claudia Villars Beskućnik koji prosi na Grand Central RR stanici u Nju Jorku ugleda Prota koji se pojavljuje niodkuda. Kada ga policija zaustavlja nakon što je pokušao da pomogne opljačkanoj ženi, zadržavaju ga zbog njegovih tvrdnji da nije stigao vozom jer dolazi sa druge planete. Odvode ga u ludnicu gde je pod prismotrom Dr. Povela koji, naravno, skeptično prima njegove tvrdnje da dolazi sa K-Paxa, planete udaljene 1000 svetlosnih godina od Zemlje. Dve stvari menjaju doktorovo mišljenje o Protu pa počinje da gleda na njega drugačije nego na ostale pacijente. Jedna je to da Prot utiče na izlečenje nekih pacijenata u Psihijatrijskom institutu na Menhetnu, drugo, opisuje spoljašnji svemir u najsitnije detalje pa Dr. Povel odluči da podeli te informacije sa svojim dobrim prijateljem, astronomom Stivom. Kada Stiv prouči te podatke, ugovara sastanak u planetarijumu između Prota i svojih kolega-astronoma i uskoro oni shvataju da je Prot nešto više od učene osobe... Ažurirao bojan969 - 25.Svibanj/May.2016 u 20:33 |
|
![]() |
|
Troglodit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 16.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Vrnjacka Banja Status: Offline Points: 357 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 21:58 |
|
Odlican film, kao ljubitelj dobre sf price bio sam ugodno iznenadjen kako je ideja izvedena, ni malo preterivanja i sminke koji su 99% zastupljeni u savremenim sf filmovima, tu je i odlican Kevin koji potpuno docarava ulogu, cista desetka od mene.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 19:36 |
|
Kako dobar film!
Ja sam totalno bio uvjeren da je on taj vanzemaljac... Mislim da još uvijek vjerujem... ![]() Film baš po mom ukusu. Preodbar i svakako preporuka za gledanje. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
demaksi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 19:56 |
|
Sjajan film!
Gledao ga dva-tri puta. Kada pomislim na ovaj film, uvek se setim muzičke teme od Moby-ja (The Sky is Broken). P.S. Naravno da jeste vanzemaljac!
![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 20:04 |
|
Ma definitivno sjajan film.
Još kad je on otkrio njegov identitet i išao u New Mexico to istražit, ja onak razmišljam, ma to samo slučajnost, on mora bit vanzemaljac... Kako objasnit sve ono što je znao... Odlično su to napravili. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 22:19 |
|
Gledao ga 3 puta, fenomenalan film! Kraj je totalno misteriozan, svako može da ga doživi ovako ili onako. Za mene on (nažalost) nije vanzemaljac, već izuzetno tužna figura koju posle gledanja filma nisam danima mogao da izbacim iz glave. |
|
|
|
|
![]() |
|
bole4s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 23:00 |
|
Sjajan film. Preporuka svima da ga pogledaju jer je zaista nesto posebno !
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2016 u 01:30 |
|
Odličan film... 11/10
Jeste vanzemaljac... ali je i čovek! ![]() Sve vreme smo gledali vanzemaljca koji je uzeo obličje napaćene duše kako bi telo Roberta Portera odveo kod doktora Pauela. Na kraju vanzemaljac uzima drugo telo (one žene), a ostavlja Portera kako bi se doktor brinuo o njemu. O čemu govori ovaj film? Moglo bi da se piše o tome naširoko. Napomenuću da je interesantna scena kada dr Pauel gleda kroz staklo i Protovo lice se doslovno stopi sa Pauelovim... zanimljiva implikacija!
Ažurirao Atrahasis - 25.Svibanj/May.2016 u 01:58 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2016 u 05:42 |
|
Ko nije, neka pogleda. Inače, meni jedan od omiljenih filmskih soundtrackova :).
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 12:25 |
|
Mom bratu je ovaj film u top 5.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 00:59 |
|
Odličan film. Kevin Spejsi i Džef Bridžis u punom sjaju. Preporuka.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 07:34 |
|
Skoro sam ga gledao po drugi put. Odlican.Preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |