Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JDownloader i Anti-Recaptcha
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JDownloader i Anti-Recaptcha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2011 u 06:50
Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

Probano na Filesonic, ne radi... ali primecujem da je internet brzi verovatno za tih 20% kojih uvek windows drzi u rezervi... zanimljivo...

dobro je, bar nije čist promašaj...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
davcik024 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj davcik024 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 09:00
Već duže vreme nisam bio na vašem sajtu .Kada sam se konektovao, naišao sam na ono što me već duže muči Jdowloader i Anti -Recaptcha. Ali pošto sam realativno nov u ovim stvarima milio bih Administratora ili nekog člana da mi odgovori kako se toliko pominjani program ugradjuje u jDownloader, pošto sam se da budem iskren izgubio čitajući od A-Š komentare. Unapred hvala...
mdavcik
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:11
Ne znam šta ti ima biti nejasno. Samo ga instaliraš.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:25
Ugrađuje se nikako. Mnogo truda a rezultati mršavi jer ga moraš ručno update-ovati non stop, pa zeza, pa nekad neće, pa ovo, pa ono. Lakše ti je da nađeš uvek MU, MS ili RS linkove i miran si.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 19:54
Trazim pomoc od poznavalaca Jdownloadera, ali za sigurno. Skidam uncharted 3 28gb sa filesonica. Skinuo sam 14 x 470mb fajlova, i jos 10-20 fajlova po 100, 200, 300mb, znaci nisam komplet skinuo jer imamo jbno ogranicenje kod nas mesecno smes primer 30/40gb da skines. Zanima me sledece. Kad bi ovo prekinuo u jdownloaderu, i da sve to prekopiram(ne mislim na cut) i da prebacim na drugi pc da nastavi, sta sve treba da odradim. Da stavim isto ime foldera, na istu particiju tog kompjutera, da kopiram ceo folder jdownloadera u program files, ili ima jos nesto sto treba da iskopiram da mi sigurno nastavi odakle sam stao. Probao sam juce na laptop da prebacim ove fajlove i da nastavi, super ih ucitava dokle su skinuti ali nece da nastavi, pise nesto kao couldnt write to file taj i taj, device not ready?? Da nije mozda problem sto ce fajlove skidati na externi usb hdd? Pliz help ;D
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:34
Ice, ne moraš ništa da kopiraš nigde. Samo prenesi linkove koje nisi uspeo da skineš na drugi
kopjuter i nastavi skidanje. Kad završi sve, te novoskinute rar-ove iskopiraj u isti folder gde
su ti već skinuti od ranije i pokreni ekstrakciju. Ako postoji password, ubaci ga kad pokrene
ekstrakciju i to je sve.
Sve ovo pod uslovom da skidaš na drugoj IP adresi (kao recimo ja na poslu Wink).

P.S.

Ne skidaj nikad na eksterni HDD, ograničenje je propusna moć USB-a, 3-4 puta sporija od SATA.

Ažurirao Movie Master - 09.Studeni/Nov.2011 u 21:35
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:39
Uh, sad sam tek ukapirao, ti izgleda imaš delimično skinute fajlove koje bi nastavio da skidaš do kraja? Jalova posla. U takvim slučajevima obično puštam skidanje iz početka, brže mi je i ne zezam se sa porukama koje ti dobijaš.

Izvini za prethodni post, ali možda ti pomogne.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 23:45
da, tacno za ovo zadnje sto si napisao, imam tacno 31 potpuno skinut fajl x 467mb, i resto su manje skinuti, neki 400, neki 300, 200, 100mb, itd. Da ne bih prekoracio mesecno ogranicenje na tom internetu, zeleo bih da ove nedovrsene fajlove prebacim na drugi pc i da nastavim. Lepo ih Jdownloader prepoznaje dokle je sve to stiglo, ali nece da krene, pise mi tu poruku sto sam napisao iznad. Preostaju mi sigurno jos 10tak gb da skinem, mozda i manje. OK, probacu na desktop hdd da skidam negde, valjda ce nastaviti, ako ne ubacicu opet linkove pa mozda ce da nastavi. Hvala svakako.
Na vrh
krbo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 00:59
ice, i kad radiš resume na istom PC jedno 90% file hostera ga ne dozvoljava na free accountima i otuda idu svi problemi.

tako te lagano prisiljavaju da kupiš premium acc i onda magično sve radi OK (koriste oni i namjerne prekide downloada samo da te navuku) jer ipak oni svi žive od novca.

Ako skidam na više lokacija onda obično podijelim, recimo 5 dijelova na poslu, a drugih 5  @home pa nema problema gdje je što.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 13:35
imam filesonic premium preko onog bloga na kojeg imas novih premium accounta, zna valjda neko o cemu pricam. Nema veze, nastavicu sledeci mesec na isti pc.Big smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:12
Pre neki dan i linkovi su otisli u aut.
 Juce sam poslao post tom sajtu i autor je obnovio linkove. Ali kad ih ubacim u jdownloaderr ne prepoznaje ih kao already on download list, nego kao nove ima li neka caka da u vec postojecu download listu da ubacujem samo nove linkove:

jest da sam rekao da cu odustati ali krivo mi da skidam ponovo 14gb, kad vec sam skinuo 7gb.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.