Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

JDownloader i Anti-Recaptcha

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39512
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:07
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: JDownloader i Anti-Recaptcha
Objavio: darije
Tema: JDownloader i Anti-Recaptcha
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 04:04
Kako ne bih kršio pravilo o zabrani piraterije, prepustiću vama da isprobate ovo, a ja ću vam reći da radi sa neportabilnom verzijom JDownloadera i na svim "egzotičnim" serverima.: hotfile, fileserve, filesonic... Da se više ne mučite i non stop upisujete reči, evo rešenja:
http://forum.titlovi.com/uploads/2506/AntiRecaptchaJdownloader.rar - AntiRecaptchaJdownloader.rar
Izvinjavam se što je na španskom, ali sam siguran da ćete se snaći sa instalacijom. LOL

A da, nemojte se demoralisati ako iz prve ne prepozna reči; sam će "vrteti" dok ne nađe dobitnu kombinaciju. Wink

Javljali su se ljudi koji su imali problema. Evo mogućeg uzroka/rešenja:
Originalno postovano od strane raider357 raider357 piše:

Stvarno mi nije jasno zašto te to zeza, sad čeprkah malo po njihovom sajtu i videh da su upravo danas postavili linkove za download Microsoft Visual C++ 2008 i Visual Basic 6, koji si neophodni za normalan rad plugina da nebi dolazilo do grešaka u radu itd, e sad da ti nije možda problem do toga tj da možda nemaš neku od te dve biblioteke.

NOVA VERZIJA:

http://forum.titlovi.com/uploads/2506/Antirecaptcha1.0.0.rar - Antirecaptcha1.0.0.rar

Provereno radi i sa FS i sa FSC i sa HF...

-------------

Odgovori:
Objavio: Movie Master
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 07:04
Hvala, hvala, hvala...

postovanjebubba2

Edit:
Čoveče, pa ovo je fenomenalno.
Neizmerno hvala tvorcu plugina i tebi što si ga pronašao.
Izbegavao sam sve takve servere samo zbog toga.
Izluđivali su me, a sada samo piči.

Još jednom postovanje

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 08:39
E, jbg. Preterao sam sa hvaljenjem i uročih ga. Nije jadan mogao da se izbori sa Fileserve mašinom, skinuo sam dva fajla a kod trećeg piše:"Too many wrong captcha attempts! Wait... minutes." Da im ja spiciserver! Nije strašno čekanje, strašno je što se plugin isključi pa mora da se restartuje JD.

Objavio: Vladika
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:06
Nazalost kod mene se nesto zainatio da ne radi, prijavljuje mi RUNTIME ERROR 53, FILE NOT FOUND!!! Sve probah ali ne ide.

-------------
Vladika

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:05
^klikni OK i probaj ponovo. Ja noćas skinuh četiri filma sa hotfile, fileserve, bitshare i filesonic. Imao je problema sa fileserve i tim "Too many wrong captcha attempts", ali nakon par minuta je pronašao rešenje...

-------------

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:30
Ne vredi, evo vec se dobrih sat vremena bakcem sa ovim, ali ne ide. Svaki put dobijam istu poruku sa svih servera! Da nije do verzije Jdownloadera???

-------------
Vladika

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:35
Čekaj, jel imaš verziju koja se instalira? Ja imam neku verziju 0.9.581 i kažem, lepo radi. Dogodi se da proba par puta pa čak i više minuta, ali krene da skida nakon toga.

-------------

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:54
A da probaš jedan restart rutera i JDownloader-a? Evo, primera radi, sad sam ubacio hrpu "egzotičnih" linkova. Najviše pet puta je vrteo captcha tekst i to kod fileserve. Hotfile je "dobio" iz prve...

-------------

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 14:26
Jok, vec sam pokusao. Malo sam tumbao po netu i naisao da jos neki imaju isti problem, ali niko nije ponudio resenje. Jos uvek se traga! Vidim da se sprema nova verzija ovog plug-inn-a!

-------------
Vladika

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:27
Evo ja se i dalje bakćem sa Fileserve, doduše, njihov captcha često ume da bude poptpuno nečitljiv pa ne može ni ručno da se unese, tako da ne krivim za sada plugin. Plati pa klati, ali kad bih svima plaćao bilo bi to prilično skupo zadovoljstvo. Umesto toga snalazim se kao umem i znam, a njima:

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:42
Baš bez veze što vas zezaCry. Kod mene ekstra radi i moram priznati da je sad prava milina skidati nešto, jer ne moram da tražim samo MU i RS linkove...

-------------

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:47
Ček' da pitam pre nego što to uradim: ima li opciju privremenog isključivanja, da ne moram da ga deinstaliram? Pregledao sam ono što znam u JD, ali nisam našao. Zakovao mi je Fileserve sa "Too many wrong captcha attempts" i samo do besvesti vrti po 10 minuta, a bitno mi je da skinem to sa linkova. Ako nema, moraću da ga deinstaliram.

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:51
Ugasi JDownloader (iz tray-a) i restartuj ruter (da promeni IP). Nakon paljenja, radiće ko sat - veruj mi. Wink

-------------

Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ugasi JDownloader (iz tray-a) i restartuj ruter (da promeni IP). Nakon paljenja, radiće ko sat - veruj mi. Wink

Nope.

Objavio: realpetko
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:18

Kod mene radi. Fina stvarčica Thumbs Up

Samo sam prilikom instalacije morao da ga usmerim na odgovarajući folder pošto je po defaultu hteo da se instalira u C:\Program Files\Jdownloader a kod mene JD nije tamo.

-------------

Objavio: conja
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 01:38
Clapbravo majstore,kod mene radi,samo mi je prvi put zezao na fileseve ali posle restarta rutera i programa ucitao i fileserve i hotfile link....

-------------
http://www.najforum.forumotion.com -

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:39
Ma i kod mene rade svi ostali serveri, samo FileSERONJE mi prave problem. Na neki volšeban način mi prepoznaju IP iako sam nekoliko puta restartovao i ruter, i kompjuter, i program, i...
Tvrde da sam bot jer je plugin previše puta pogrešno prepoznao captcha, i ne daju mi nikako da skidam, ni preko pretraživača. Sinoć sam stavio Filefactory, Uploaded.to i Hotfile i sve je odrađeno bez problema.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:55
Da nesto pitam.... Kao Free korisnici, da li skida full sa tih servera, ili skida oko 100kb, kao sto je nekad bilo...

U zadnje vreme ne skidam kao free, jer koristim HF premium (400 din), pa ne znam.....

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: JOBAH
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:23
A sta je to na Fileserve sto nema ni na jednom drugom serveru?

Objavio: raider358
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:53
Nisam probao ovaj plugin jer retko koristim jdownloader, uglavnom sam na torentima.
Elem, možda će u novim verzijma plugina da poboljšaju rad sa fileserve captchom, ako je ovo http://www.antirecaptcha.com/ - http://www.antirecaptcha.com/ njihov zvaničan sajt, vidim da je juče izašla nova verzija 1.9 pa je možda i sređen taj bug. Malo je zeznuto provaliti šta je to "new" u novoj verziji jer je sve na španskom ali tu je drugar google translate Wink

//edit: Ako sam dobro skapirao google prevod sa španskog na engleski, u ovoj novoj v1.9 su isključili fileserve do daljnjeg...

//edit2: Dobra fora što je ovo portable verzija pa nema instaliranja, samo copy/paste fajlove u JD folder i to je to.

Objavio: icemaher
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 18:25
za hotfile je odlican, od drugi put prepozna znakove i krene download. Na hotfile skida sa 260kb/s kao free user film od 700 mb single link.
Bravo za program/stvarcicuClap.

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 18:26
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

za hotfile je odlican, od drugi put prepozna znakove i krene download. Na hotfile skida sa 260kb/s kao free user film od 700 mb single link.

slabo je to, hocu 800 ili nista LOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 18:44
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

hoces, onda skidaj torrente pa ces imati takvu brzinu a ne da placas za tu brzinu na hotfile i ostalihLOL.

-------------

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 18:52

hoces, onda skidaj torrente pa ces imati takvu brzinu a ne da placas za tu brzinu na hotfile i ostalihLOL.

nema veze, kao da je neka kinta....

kad skidam sa zamunde i hd torrents, ide preko 700

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2011 u 23:00
Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

A sta je to na Fileserve sto nema ni na jednom drugom serveru?

U datom trenutku je to bila mini serija Das Boot, a kad sam popizdeo iz prve sam našao torrent i sknuo za par sati. Navalili ovi naši dripci k'o mutavi na Fileserve, kače sve i svašta, valjda tako zarađuju poene (kao što je nekada bilo na RapidShare). I sve češće toga što tamo postave nema na drugim serverima, da im Censored Censored! Više puta!

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2011 u 22:40
NAPOKON!!! Posle vise pokusaja, namestanja (smestanja, umestanja) NAPOKON RADI!!! Zaista nema problema sve radi i skida k'o bonbona!!! 'Fala Darije!!!

-------------
Vladika

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2011 u 23:10
Konačno. Nema na čemu brate, samo mi i dalje nije jasno zašto odmah nije radilo? Kod mene sve u šesnes'... skidam k'o nikad do sad.

-------------

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2011 u 23:24
Eh, jedan od portabl programa je u sebi imao jedan dodatak koji se "kolje" sa anti-recaptcha i trebalo mi je malo vremena da to shvatim. Resenje je bilo da se bukvalno iscupa taj j...eni dodatak koji inace nicemu ne sluzi i istog momenta je proradilo. Sta da radim, nepopravljivi perfekcionista, mora kod mene sve da radi makar formatirao hard ponovo!!!

-------------
Vladika

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 07:53
Zna li neko zašto mi ponekad kod svakog prepoznavanja captcha izbacuje prozorče "Tesseract.exe has stoped working" (sinoć na HF)? Kliknem na OK, prozorče nestane, nastavi se odbrojavanje i tako nekoliko puta dok ne prepozna slovca i nastavi skidanje. Evo baš sam sada ubacio neke linkove HF i FF i nema problema, sve ide kao po loju. Zona sumraka?

Objavio: taxidell
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 09:36
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Zna li neko zašto mi ponekad kod svakog prepoznavanja captcha izbacuje prozorče "Tesseract.exe has stoped working" (sinoć na HF)? Kliknem na OK, prozorče nestane, nastavi se odbrojavanje i tako nekoliko puta dok ne prepozna slovca i nastavi skidanje. Evo baš sam sada ubacio neke linkove HF i FF i nema problema, sve ide kao po loju. Zona sumraka?

Gremlini....?

-------------
live long and prosper

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 09:53
^100%. 

-------------

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 13:20
MM, probaj sa onom portable copy/paste verzijom sa njihovog sajta (ostavio sam link na prethodnoj strani), naravno prvo obriši Darijevu (instalacionu) verziju. Ništa te ne košta da probaš, a možda ti reši problem jer u toj zadnjoj verziji su ispravljeni i neki bagovi, takođe je i fileserve isključen do daljnjeg tj dok ne reše problem sa njihovom captchom koja ume da zeza jdownloader.

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 14:25
Ma, da ne poveruješ. Jutros sam posle gornjeg posta ubacio i Fileserve link i odradio je bez problema, kao i sve ostale linkove. Tesseract (ustvari ne isključuje, samo izbacuje gomilu onih prozorčića dok ne počne da skida) mi se isključuje jedino za Hotfile. Probao sam tu drugu verziju na laptopu, i na njemu mi pravi problem ta druga verzija koja se ne instalira, ali skida.

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 16:36
Predji na XPLOL

-------------

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 18:47
Taj film je izgubljen u postprodukciji. hihiti

Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 22:57
Stvarno mi nije jasno zašto te to zeza, sad čeprkah malo po njihovom sajtu i videh da su upravo danas postavili linkove za download Microsoft Visual C++ 2008 i Visual Basic 6, koji si neophodni za normalan rad plugina da nebi dolazilo do grešaka u radu itd, e sad da ti nije možda problem do toga tj da možda nemaš neku od te dve biblioteke.

Objavio: outside
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 17:42
Radi odlično, hvala darijeClap

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 23:53
Originalno postovano od strane raider357 raider357 piše:

Jedno od ova dva ili oba su bili problem, sada radi odlično.

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 18:57
Ja isto imam problema s fileserve. Instalirao sam to i pokrenuo skidanje, ali onda mi je izbacio error da file can't be found i opet me traži da sam upišem captche u onom 20 sekundnom prozorčiću... Skinuo sam ove dvije biblioteke sa sajta, ali samo sam uspio instalirati VB6 biblioteku. Kod Visual C++ Redistributable mi izbaci error:

Skidam film od 10 gigi, baš mi se ne da pet dana zezat s tim captchom... Unhappy

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 19:01
al smo čudan narod, nećemo da platimo nešto sitno, bedno para, pa da se ne zajebavamo LOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 19:07
Pa nemaju svi 30 godina i posao...

-------------

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 19:11
nemam ni ja, bar 30 godina..... LOL a da tu sitničarim za je*enih 400 dinara.... da je veća lova, pa aj....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 19:14
da TI sitničariš, dakle TI si u pitanju...

-------------

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2011 u 22:36

al smo čudan narod, nećemo da platimo nešto sitno, bedno para, pa da se ne zajebavamo LOL

Mmm, da. I koliko puta tako po 400? MU, HF, FS, RS, DF, MD... etc... i najskuplji spori internet u Jevropi. Kad potražim nešto, od 10 servera na 8-9 linkovi su mrtvi, znači primoran sam da skidam sa servera na kome su live linkovi, a ne sa onog koji plaćam (puka sreća ako ipak jesu), ipak je sve to gusarija pa se linkovi masovno i brzo brišu. Dobro je ovo programče, zlata vredi.

I meni je isto prijavio kod instalacije kao nebojši, ali radi odlično, čak i na Fileserve.

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 02:42
nije samo stvar u tih 400 dinara.... Ja većinu toga nađem na HF..... Brzina je bitna... Šta mi to sve vredi kad mi skida po 200, 300 kb...... a ne 800...... Ne kažem da je program loš, šta više, svaka čast na tome, ali nekima ne koristi...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: BELI
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 16:45

Onda sedi kuci i kuckaj kodove......

Za sve one kojima ne radi ovaj addon a vec su instalirali sve sto je trebalo, (vb 2006 itd)

mogu probati program MiPony.

Vise informacija na linku:

http://geekfiles.altervista.org/en/mipony-ottima-alternativa-a-jdownloader-con-anti-recaptcha/ - http://geekfiles.altervista.org/en/mipony-ottima-alternativa-a-jdownloader-con-anti-recaptcha/

ili da probaju isti (freeware je) 

Link:  http://hotfile.com/dl/106379152/e45c46d/Mipony-Installer.rar.html - http://hotfile.com/dl/106379152/e45c46d/Mipony-Installer.rar.html

(moderatori, tolerisite ovo, ipak je freeware)  

ili na:

http://www.mipony.net/en/download.php - http://www.mipony.net/en/download.php

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2011 u 16:50
Samim time što ne znaju pisati mi govori da nije baš nešto pouzdan program... Rečenice im nemaju baš smisla... Confused

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2011 u 21:58
U prvom postu stavljena nova verzija: Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2011 u 22:27
  meni to cudo nikad nije radilo, vrtilo je captche do besvesti bezuspesno na svim file storage sajtovima.... Rekao bih "smece nevidjeno" ali vidim da ima par ljudi kojima radi pa cu ostati suzdrzan....  

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2011 u 22:31
Probaj da instaliraš ovo novo. Ja sam probao i najviše mi je FS vrteo tri puta, sve ostale iz prve.

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2011 u 22:52

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Probaj da instaliraš ovo novo. Ja sam probao i najviše mi je FS vrteo tri puta, sve ostale iz prve.

Ovaj radi...

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:10
Trenutno nisam kući, pa ne mogu da isprobam da li ovo i stvarno radi. Negde sam naleteo na ovaj filmić, koji lepo
pokazuje da jdownloader, posle dodatnog podešavanja skida maximalnom brzinom..... Ovde imam samo 1,5 mbit i probao sam neke
stvarčice i skida sa 160kb brzinom..... Bilo bi lepo kad bi neko probao, a da ima veću brzinu i da kaže da li radi....

Malo je zbunjujuće, pošto je onaj glavni deo na španskom, ali sam se snašao i malo je drugačije pod w7, to podešavanje..

http://www.youtube.com/watch?v=Vo6CaaO5wYk - http://www.youtube.com/watch?v=Vo6CaaO5wYk

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:20
nebuloza, sa Megaupload-a uglavnom skida maksimalnom brzinom osim kad su preoptereceni serveri...

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:30
znam da MU skida punom brzinom, ali jbg..... treba probati...... ja probao FSC i on je išao 160...

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:31
Filesonic uvek oko 250

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:35

Filesonic uvek oko 250

a, duckload i on ide full...

jbg, moraću cimati burazeza da on proba i da vidimo da li ide oko 800.... To su sve smesne brzine da bi se znalo da li to radi ili ne.... Možda je tih tvoji 250 uvek tako, a ne znaš da li bi bilo i tako i da imaš 10mbita ili 20.....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 14:48
ja imam 8 Mbita i vidim koji idu full, recimo Megaupload, Duckload, x7, rapidshare, Mediafire idu maksimalno, Filesonic 200-250, Hotfile 250, Fileserve ispod 100....
Sad dal je na 20 Mbita full to vec ne znam...

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 15:30
pa jel tebi problem to da probaš, da vidimo da li radi ili ne...... Ti serveri gde ti ide manja brzina....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 16:39
Probano na Filesonic, ne radi... ali primecujem da je internet brzi verovatno za tih 20% kojih uvek windows drzi u rezervi... zanimljivo...

Datum objave: 09.Svibanj/May.2011 u 17:48
Opet problem sa FServe, a počeo da zeza i FSonic - čak i sa novim Anticaptcha 1.0.0., dok svi ostali lepo rade. FSonic čak preko FF produžava vreme čekanja na sledeći dl poprilično, dok preko JD-a sledeći ide odmah, ali ne prepoznaje uvek captcha, tj. izbaci da je plugin... *eratori!

Datum objave: 10.Svibanj/May.2011 u 06:50

Probano na Filesonic, ne radi... ali primecujem da je internet brzi verovatno za tih 20% kojih uvek windows drzi u rezervi... zanimljivo...

dobro je, bar nije čist promašaj...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: davcik024
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2011 u 09:00
Već duže vreme nisam bio na vašem sajtu .Kada sam se konektovao, naišao sam na ono što me već duže muči Jdowloader i Anti -Recaptcha. Ali pošto sam realativno nov u ovim stvarima milio bih Administratora ili nekog člana da mi odgovori kako se toliko pominjani program ugradjuje u jDownloader, pošto sam se da budem iskren izgubio čitajući od A-Š komentare. Unapred hvala...

-------------
mdavcik

Objavio: yolix83
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:11
Ne znam šta ti ima biti nejasno. Samo ga instaliraš.

Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:25
Ugrađuje se nikako. Mnogo truda a rezultati mršavi jer ga moraš ručno update-ovati non stop, pa zeza, pa nekad neće, pa ovo, pa ono. Lakše ti je da nađeš uvek MU, MS ili RS linkove i miran si.

-------------

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2011 u 19:54
Trazim pomoc od poznavalaca Jdownloadera, ali za sigurno. Skidam uncharted 3 28gb sa filesonica. Skinuo sam 14 x 470mb fajlova, i jos 10-20 fajlova po 100, 200, 300mb, znaci nisam komplet skinuo jer imamo jbno ogranicenje kod nas mesecno smes primer 30/40gb da skines. Zanima me sledece. Kad bi ovo prekinuo u jdownloaderu, i da sve to prekopiram(ne mislim na cut) i da prebacim na drugi pc da nastavi, sta sve treba da odradim. Da stavim isto ime foldera, na istu particiju tog kompjutera, da kopiram ceo folder jdownloadera u program files, ili ima jos nesto sto treba da iskopiram da mi sigurno nastavi odakle sam stao. Probao sam juce na laptop da prebacim ove fajlove i da nastavi, super ih ucitava dokle su skinuti ali nece da nastavi, pise nesto kao couldnt write to file taj i taj, device not ready?? Da nije mozda problem sto ce fajlove skidati na externi usb hdd? Pliz help ;D

-------------

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:34
Ice, ne moraš ništa da kopiraš nigde. Samo prenesi linkove koje nisi uspeo da skineš na drugi
kopjuter i nastavi skidanje. Kad završi sve, te novoskinute rar-ove iskopiraj u isti folder gde
su ti već skinuti od ranije i pokreni ekstrakciju. Ako postoji password, ubaci ga kad pokrene
ekstrakciju i to je sve.
Sve ovo pod uslovom da skidaš na drugoj IP adresi (kao recimo ja na poslu Wink).

P.S.

Ne skidaj nikad na eksterni HDD, ograničenje je propusna moć USB-a, 3-4 puta sporija od SATA.

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:39
Uh, sad sam tek ukapirao, ti izgleda imaš delimično skinute fajlove koje bi nastavio da skidaš do kraja? Jalova posla. U takvim slučajevima obično puštam skidanje iz početka, brže mi je i ne zezam se sa porukama koje ti dobijaš.

Izvini za prethodni post, ali možda ti pomogne.

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2011 u 23:45
da, tacno za ovo zadnje sto si napisao, imam tacno 31 potpuno skinut fajl x 467mb, i resto su manje skinuti, neki 400, neki 300, 200, 100mb, itd. Da ne bih prekoracio mesecno ogranicenje na tom internetu, zeleo bih da ove nedovrsene fajlove prebacim na drugi pc i da nastavim. Lepo ih Jdownloader prepoznaje dokle je sve to stiglo, ali nece da krene, pise mi tu poruku sto sam napisao iznad. Preostaju mi sigurno jos 10tak gb da skinem, mozda i manje. OK, probacu na desktop hdd da skidam negde, valjda ce nastaviti, ako ne ubacicu opet linkove pa mozda ce da nastavi. Hvala svakako.

-------------

Objavio: krbo
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2011 u 00:59
ice, i kad radiš resume na istom PC jedno 90% file hostera ga ne dozvoljava na free accountima i otuda idu svi problemi.

tako te lagano prisiljavaju da kupiš premium acc i onda magično sve radi OK (koriste oni i namjerne prekide downloada samo da te navuku) jer ipak oni svi žive od novca.

Ako skidam na više lokacija onda obično podijelim, recimo 5 dijelova na poslu, a drugih 5  @home pa nema problema gdje je što.

Datum objave: 10.Studeni/Nov.2011 u 13:35
imam filesonic premium preko onog bloga na kojeg imas novih premium accounta, zna valjda neko o cemu pricam. Nema veze, nastavicu sledeci mesec na isti pc.Big smile

-------------

Datum objave: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:12
Pre neki dan i linkovi su otisli u aut.
 Juce sam poslao post tom sajtu i autor je obnovio linkove. Ali kad ih ubacim u jdownloaderr ne prepoznaje ih kao already on download list, nego kao nove ima li neka caka da u vec postojecu download listu da ubacujem samo nove linkove:

jest da sam rekao da cu odustati ali krivo mi da skidam ponovo 14gb, kad vec sam skinuo 7gb.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk