| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Japanska horor serija na Disney+ (10.01.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77216 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Japanska horor serija na Disney+ (10.01.2023.)Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:34 |
|
Ništa me ne otera od filma/serije bolje nego Disney logo, no hajde de, videćemo, nema veze đe se streamuje. Kao.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 16:23 |
|
I mene samo kad vidim, iritira, ne znam zasto, poster, naziv Gannibal i dole ko strimuje strim, ali ne odbija me.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77216 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 17:29 |
|
Mene ne iritira, samo me odbije od sebe, Disney uništi i zatupi sve za šta se dohvati a ko u inat, svega im je malo pa se hvataju za skoro sve.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 18:44 |
|
Da i serija koju je Miike rezirao Connect su oni preuzeli, da to bi moglo da se pogleda.
Ažurirao AlexDeLarge - 11.Sijecanj/Jan.2023 u 18:51 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 19:15 |
|
Pa da, što se pojedinaca tiče, dokle god ne potpišu ikakav ugovor sa njima, imaju kakvu-takvu šansu (setimo se Eddie Murphyjevog ugovora sa Disney studiom i na šta su ličili ti filmovi potom, kao i gde mu je sa nima bila karijera), više me brine to što su otkupili svaki drugi studio ili franšizu i sve redom obesmislili i upropastili, kao i do sada. O samim filmovima ponaosob tj vodiljama studija bolje da i ne počinjem
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |