Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
It (2017) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2017 u 12:52 |
It (2017)
![]() http://www.imdb.com/title/tt1396484/ Žanr: Horror / Drama Režija: Andrés Muschietti Scenarist: Stephen King (novel) / Gary Dauberman Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Bill Skarsgard,Jaeden Lieberher,Finn Wolfhard Radnja:
Jedan od najboljih horora devedesetih u velikome stilu vraća se na filmska platna. Priča nije dirana i dalje se vrti oko jezivoga klauna koji napada djecu i hrani se njihovim strahom, dok nitko o tome ne želi pričati. Trailer: |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bolji na drugo gledanje.
![]() |
|
![]() |
|
Platan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
Nije mi jasno zašto sam uopšte pogledao avaj filma. Za tinejdžere je pretpostavljam pravi hit, ali samo za tinejdžere.
|
|
![]() |
|
AcaNDr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12089 |
Zanima me gde je ona tema gde smo raspravljali o ovom filmu?
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6182 |
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12089 |
Da, ta. Ne vidim razlog zašto se teme duplaju? Jeste ono tema gde su članci, a ova komentari gde su filmovi, ali mislim da nema potrebe za tim.
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Dobar horror film za tinejdžere! 6/10
|
|
![]() |
|
Platan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
Dao sam istu sugestiju, jer svaki film za koji se napiše članak ili recenzija ima duple komentare. A obično se radi o filmovima koji izazivaju pažnju. Predložio sam da se na recenzije ne postavljaju komentari, jer ako neko želi postaviti komentar i o recenziji to može uraditi u temi za film. Ne vidim problem da se ispod recenzije, komentar linkuje na temu filma. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Očigledno nas neće poslušati, jer je bilo već priče o ovome...
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Nije do nas koji radimo u administraciji, za takve i slicne sugestije obratite se vlasniku sajta |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Mene su učili da se obraćam po Hijerarhiji i tako i radim. Ovo nije "problem" od juče i ako već imamo tu situaciju, trebao bi neko od vas da kontaktira Nikolu i da mu kaže, pa neka on onda kaže kako i šta, a ne mi.
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Mozemo mi o tome pricati danima kao sto smo i pri nastanku ove verzije sajta, no ova verzija je vizija vlasnika, a ne nasa, zato sam i rekla da se njemu obratite. Vise glava, vise zna (ili umije) ![]() Komentare imamo svugdje, kod titlova, kod tema, kod recenzija, kod svega vise-manje, pa opet clanovi pisu kritike filmova kod titlova, a ne tema, naravno da je kaos kad je toliko toga. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14916 |
Molim bez spama, kao prvo ovo su komentari na film a ne problemi, prijedlozi i tak to
![]() Sve ima svoju temu. Hvala
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14291 |
Pozdrav
Ajmo ovome diskutirati. Ali ajmo u drugoj temi. Ja sam svakako za prijedloge pa da vidimo šta izvedivo |
|
![]() |
|
MotoManiac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 26.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
STRASNAAAA ZABAAAA :))))
|
|
![]() |
|
franc-prijatelj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Dobar. Gleda se. Šteta što ga nisu dokrajčili.
|
|
![]() |
|
mirko1973 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Travanj/Apr.2011 Lokacija: pg Status: Offline Points: 4 |
film njesra veliko
|
|
![]() |
|
Zagor74 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Svibanj/May.2015 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Pogledati, ali nažalost,barem po meni niti blizu originala.
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1361 |
Dosta dobro uradjeno,nije toliko zannimljivo ostvarenje kao original ali ovo je samo prvi deo. Preporučujem da sačekate i drugi deo ovog filma---IT 2deo (2019)---pa onda pogledajte oba filma , a do tada pogledajte staru verziju. Ocena 7,5/10 ,ali sačekajte ipak i drugi deo filma.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 64 |
Jos jedno ''skrnavljenje'' originala. I ovaj rimejk nije u rangu da se napise ''dobar''. U poslednje vreme, jedino rimejk Straw Dogs je u rangu originala a mozda cak i bolji a sve ostalo... Nz, ali ko je gledao original neka pogleda i ovaj rimejk pa neka sam vidi. King je King ali ipak je i original original. I mislim da su trebali odmah da imaju 2 deo pa da se oba dela odgledaju jedan za drugim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |