Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - It (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

It (2017)

It

It (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ono

Godina:

2017

Žanr:

drama, horor

Trajanje:

135 min

Režija:

Andy Muschietti

Scenarij:

Stephen King
, Chase Palmer
, Cary Joji Fukunaga
, Gary Dauberman

Glavne uloge:

Molly Atkinson
  >  Sonia Kaspbrak
Stephen Bogaert
  >  Mr. Marsh
Stuart Hughes
  >  Officer Bowers
Geoffrey Pounsett
  >  Zach Denbrough
Bill Skarsgård
  >  Pennywise
Steven Williams
  >  Leroy Hanlon
Javier Botet
  >  The Leper
Pip Dwyer
  >  Sharon Denbrough
Megan Charpentier
  >  Gretta
Jake Sim
  >  Belch Huggins
Owen Teague
  >  Patrick Hockstetter
Wyatt Oleff
  >  Stan Uris
Jeremy Ray Taylor
  >  Ben Hanscom
Nicholas Hamilton
  >  Henry Bowers
Jaeden Martell
  >  Bill Denbrough
Finn Wolfhard
  >  Richie Tozier
Sophia Lillis
  >  Beverly Marsh
Jack Dylan Grazer
  >  Eddie Kaspbrak
Chosen Jacobs
  >  Mike Hanlon
Jackson Robert Scott
  >  Georgie
Logan Thompson
  >  Victor Criss

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: It (2017)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2017 u 12:52
                                                       It (2017)

http://www.imdb.com/title/tt1396484/

Žanr:
Horror / Drama

Režija:  Andrés Muschietti 

Scenarist: Stephen King (novel) / Gary Dauberman

Država: USA

Jezik: Engleski

Glavne Uloge: Bill Skarsgard,Jaeden Lieberher,Finn Wolfhard

Radnja:
Jedan od najboljih horora devedesetih u velikome stilu vraća se na filmska platna. Priča nije dirana i dalje se vrti oko jezivoga klauna koji napada djecu i hrani se njihovim strahom, dok nitko o tome ne želi pričati.

Trailer:

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 04:48
Bolji na drugo gledanje. Smile
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 16:51
Nije mi jasno zašto sam uopšte pogledao avaj filma. Za tinejdžere je pretpostavljam pravi hit, ali samo za tinejdžere.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:40
Zanima me gde je ona tema gde smo raspravljali o ovom filmu?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 13:03
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 14:41
Da, ta. Ne vidim razlog zašto se teme duplaju? Jeste ono tema gde su članci, a ova komentari gde su filmovi, ali mislim da nema potrebe za tim.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 16:56
Dobar horror film za tinejdžere! 6/10
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 17:04
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Da, ta. Ne vidim razlog zašto se teme duplaju? Jeste ono tema gde su članci, a ova komentari gde su filmovi, ali mislim da nema potrebe za tim.

Dao sam istu sugestiju, jer svaki film za koji se napiše članak ili recenzija ima duple komentare. A obično se radi o filmovima koji izazivaju pažnju.
Predložio sam da se na recenzije ne postavljaju komentari, jer ako neko želi postaviti komentar i o recenziji to može uraditi u temi za film.
Ne vidim problem da se ispod recenzije, komentar linkuje na temu filma.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 22:17
Očigledno nas neće poslušati, jer je bilo već priče o ovome...

- Armin van Buuren

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 22:25

Očigledno nas neće poslušati, jer je bilo već priče o ovome...

Nije do nas koji radimo u administraciji, za takve i slicne sugestije obratite se vlasniku sajta

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 16:14
Mene su učili da se obraćam po Hijerarhiji i tako i radim. Ovo nije "problem" od juče i ako već imamo tu situaciju, trebao bi neko od vas da kontaktira Nikolu i da mu kaže, pa neka on onda kaže kako i šta, a ne mi.

- Armin van Buuren

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 16:29

Mene su učili da se obraćam po Hijerarhiji i tako i radim. Ovo nije "problem" od juče i ako već imamo tu situaciju, trebao bi neko od vas da kontaktira Nikolu i da mu kaže, pa neka on onda kaže kako i šta, a ne mi.

Mozemo mi o tome pricati danima kao sto smo i pri nastanku ove verzije sajta,
no ova verzija je vizija vlasnika, a ne nasa, zato sam i rekla da se njemu obratite.
Vise glava, vise zna (ili umije) Wink

Komentare imamo svugdje, kod titlova, kod tema, kod recenzija, kod svega vise-manje,
pa opet clanovi pisu kritike filmova kod titlova, a ne tema, naravno da je kaos  kad je toliko toga.Confused

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 16:57
Molim bez spama, kao prvo ovo su komentari na film a ne problemi, prijedlozi i tak toWink

Sve ima svoju temu.
Hvala
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 19:05
Pozdrav

Ajmo ovome diskutirati. Ali ajmo u drugoj temi. Ja sam svakako za prijedloge pa da vidimo šta izvedivo
Na vrh
MotoManiac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MotoManiac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 20:30
STRASNAAAA ZABAAAA :))))
Na vrh
franc-prijatelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj franc-prijatelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 18:57
Dobar. Gleda se. Šteta što ga nisu dokrajčili.
Na vrh
mirko1973 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirko1973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 13:14
film njesra veliko
Na vrh
Zagor74 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagor74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 16:33
Pogledati, ali nažalost,barem po meni niti blizu originala.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2018 u 10:32
Dosta dobro uradjeno,nije toliko zannimljivo ostvarenje kao original ali ovo je samo prvi deo. Preporučujem da sačekate i drugi deo ovog filma---IT 2deo (2019)---pa onda pogledajte oba filma , a do tada pogledajte staru verziju. Ocena 7,5/10 ,ali sačekajte ipak i drugi deo filma.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2018 u 13:26
Jos jedno ''skrnavljenje'' originala. I ovaj rimejk nije u rangu da se napise ''dobar''. U poslednje vreme, jedino rimejk Straw Dogs je u rangu originala a mozda cak i bolji a sve ostalo... Nz, ali ko je gledao original neka pogleda i ovaj rimejk pa neka sam vidi. King je King ali ipak je i original original. I mislim da su trebali odmah da imaju 2 deo pa da se oba dela odgledaju jedan za drugim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.