Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed -  Istiniti film o majci koja kreće u rat protiv kartela (02.01.2021.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Istiniti film o majci koja kreće u rat protiv kartela (02.01.2021.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Istiniti film o majci koja kreće u rat protiv kartela (02.01.2021.)
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2021 u 16:45
Ne znam ko mi pada na pamet ali na prvu etoo Jennifer Lopez ili Eva Mendes ili ponajpre Selma Hayek
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2021 u 17:35
Video sam ovu vest i deluje mi kao "nije se nikada desilo". :)

2014. a onda su se setili nje 6 godina kasnije.... a tema osvete je stara filmska tema.... e, sada koliko je bilo mama osvetnica....

Džodi Foster se svetila random zbog sebe... solidan filmić.... (npr)
A Mother's Revenge (1993) npr.
Peppermint... npr. (2018) koji nisam gledao... još... mada 6,5 ne obećava...

Five years after her husband and daughter are killed in a senseless act of violence, a woman comes back from self-imposed exile to seek revenge against those responsible and the system that let them go free.

Ažurirao Danilo-Naissus - 02.Sijecanj/Jan.2021 u 17:43

Na vrh
zorang View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zorang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2021 u 20:16
Po istinitom je događaju, samo me interesuje da li će i kraj biti isti...
Miriam Rodriguez je ubijena u svojoj kući 2017-te. Šta mislite zašto...
Ubica nije nađen.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.