Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Iron Man (2008) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
luka0037 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 23:12 |
Robert Downey Jr. ... Tony Stark http://www.imdb.com/title/tt0371746/ Za osobu koja predvodi multimilijardersku imperiju proizvodnje oružija, Toni Stark je stvarno zabavan tip. Uvek sam mislio da vlasnici takvih poslovnih poduhvata liče na Dik Čejnija i imaju slična interesovanja, ali ne – Toni pije, spava sa atraktivnim novinarkama, pravi hot-rod automobile i ima suvi smisao za humor koji ga čini šarmantnijim od vraga. prevod radi mihail(makedonski prevod) |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno, posle 4 godine od kako je izašao(
![]()
Sa ovim delom se ne bih složila. Nama (devojkama i meni) je bio sasvim zabavan. Robert D. J. je zaista genijalan u svakoj sceni i svakom mogućem izdanju, a pošto mi volimo "wow" scene (tipa kad se sklopi odelo i zasijaju oči) i komične scene (tipa "pokloniću te gradskom fakultetu" |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |