Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inside Out (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6167 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2015 u 20:17 |
Inside Out (2015) Žanr: Animirani, Avantura, Komedija, Drama, Porodični, Fantazija Trajanje: 94 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen Uloge/Glasovi: Amy Poehler ... Joy Phyllis Smith ... Sadness Richard Kind ... Bing Bong Bill Hader ... Fear Lewis Black ... Anger Odrastanje može da bude veoma nezgodan posao. Tako ni Rajli nije izuzetak, jer mora da se seli sa srednjeg Zapada kad njen otac dobije nov posao u San Francisku. Jer, kao i sve nas, Rajli vode njene emocije - Radost, Strah, Bes, Gađenje i Tuga. A, oni žive u specijalnom delu Rajlinog mozga, i svakodnevno pomažu u donošenju odluka... I dok se Rajli i njene emocije bore da se prilagode novom životu u San Francisku, u "Štabu" vlada pravi haos. I, mada se Radost, glavna i najvažnia emocija, trudila da ostane pozitivna, sukobi su neizbežni... izvor: filmovanje |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
PRAVA I PREVODI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 27.Lipanj/Jun.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
PREVOD
Ažurirao PRAVA I PREVODI - 25.Srpanj/Jul.2015 u 15:24 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevod na makedonskom jeziku najavio je kancov |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(3)
|
Odgledah juče s devojkama Inside Out (2015) i moram reći da nam se mnogo svideo. Slikovito, maštovito, poučno. Malo smo suzile, više se smejale. Svaka preporuka od nas tri.
Ažurirao bojanadj - 10.Sijecanj/Jan.2016 u 11:22 |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zaista je divan animirani. Kažu na IMDB-u da je to zapravo najbolji film prošle godine.
|
|
|
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4086 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Lična ocena 10. Veoma zanimljiv i poučan crtać. Preporuka.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa majkoviću.... film je dobio Oskara 2016 a niko mi ga nije preporučio do sada.
A po samom traileru bih rekao da je VRH vrhova. MUST WATCH movie u najavi. Ažurirao Danilo-Naissus - 16.Veljaca/Feb.2020 u 20:56 |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54318 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Da ti skratim vreme čekanja na preporuke. Ako vidiš da je film napravio Piksar, obavezno gledaj. Sa eventualnim izuzetkom Cars 2, oni ne promašuju. Čak i nakon integracije u Dizni.
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dragi Hogi, hvala na komentaru. I ako može jedna molba - kratak komentar ovog filma (sa ili bez ocene). Hvaaaalaaaaaaaaa. |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54318 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako komentarišem, spojlovaću. Najkraće rečeno, fantastičan film. Pit Dokter ga je radio, pa ako ti se svideo Up, cenim da će ti se i ovaj svideti. A ako nisi gledao Up, odmah skidaj i njega.
Ažurirao Hogar Strašni - 16.Veljaca/Feb.2020 u 20:51 |
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Up sam gledao i super je filmić. A evo, nađoh i sinhronizovani trailer.
Ako nađem sinhromizovan (mada teško) - super, ako ne tu je sa titlovima. Elem, u drugom traileru se imenuju emocije a sestra mi reče da je gledala i da je super... ...i napomenula onaj detalj emocije sve nose naočare, ili brkove,... Extra. Vidim da postoji i 2. deo. Hvala dragi Hogi. Edit: odgledao sam film i zadovoljan sam prikazanim. Radi dramatike i dinamike filma, neke stvari kojima treba malo više vremena su ubrzana, ali sasvim korektno i solidno odrađeno. Sviđa mi se onaj detalj za taster "pubertet". Šteta je što nisu više forsirali i emocije u glavama roditelja kao što je dato u traileru iznad (koji podseća na onaj vic kad žena razmišlja šta je pogrešila a muž o fudbalskoj utakmici), ali zna se ko je u glavnoj ulozi. Animacija perfektno odrađena. Kao sličica iz života jedne devojčice, dobar film. Preporuka? Naravno. |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 321 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Lep filmić :)
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |