Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In Bruges (2008) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 15:38 |
http://www.imdb.com/title/tt0780536/ Scenario i režija: Martin McDonagh Uloge: Colin Farrell ... Ray Brendan Gleeson ... Ken Ralph Fiennes ... Harry Waters Ne mogu da verujem da do sad nisam pogledao ovaj film!! Čuo sam par priča (posle gledanja kažem, nevažnih ljudi) kako je film spor i nema radnju i... "kiselio" mi se na HDD već dugo... Konačno ga odgledah i moram reći da sam fucking oduševljen!!! ![]() ![]() Klasični britanski humor pun ironije i potpuno nebitnih i besciljnih priča koje će vas dovesti do suza od smejanja... Mislim, patuljak rasista koji predviđa svetski rat belaca i crnaca i samim tim rat belih i crnih patuljaka - WTF!!?? ![]() Da se vratim na "neimanje radnje". Pored ovog što već rekoh o humoru, film ima, ne toliko originalnu, ali vrlo dobru priču. Dvojica plaćenih ubica odlaze u Briž kako bi sačekali poziv gazde koji treba da ih uputi u novi posao... Tu kreće zaplet... Nemojte očekivati akciju već neku vrstu drame ali u duhovito/moralnom tonu... Već spomenuti McDonagh je odlično uklopio dva lica glavnih likova (Brendan Gleeson i Colin Farrell). Jedno ono brutalno, hladnokrvno i beskrupulozno u odnosu na drugo, moralno i osećajno. Njihove "ožiljke" iz prošlosti koji ih proganjaju u budućnosti... i sve to "izmiksovao" sa potpunim "negativcem", njihovim gazdom (Ralph Fiennes)... ![]() ![]() Pošto sam već nahvalio i glumu i režiju i scenario moram da spomenem i predivnu fotografiju, očigledno prelepog grada (kakva reklama za Briž) ali i neku manu ( jbg "princip je princip", što reče Fieness na kraju... ![]() Ažurirao darije - 11.Sijecanj/Jan.2010 u 15:54 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kod mene slična situacija, mislio sam ga preskočiti, ali sve mi se više čini da ću ga ubrzo i ja pogledati.
![]() |
|
![]() |
|
Malishan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 20.Lipanj/Jun.2008 Status: Offline Points: 13 |
Svaka preporuka za ovaj film. Ovakve filmove prosto obozavam.
|
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Ja sam ga odgledala davno. Bio mi je ok, sad se manje više ni ne sećam
![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
xyd ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Status: Offline Points: 463 |
ista situacija je bila i kod mene, takodje sam bio odusevljen kad sam ga odgledao... |
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() |
|
![]() |
|
spooking93 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Ja sam isto bio jedan od onih koji su odgađali gledanje ovog filma u nedogled.... A onda ga, prije kojih 7-8 mjeseci, pogledao i ugodno se iznenadio. :)
Svakako preporuka |
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
Nameless One ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Ovo je genijalan film, ali definitivno nije za svakoga. Sve u ovom filmu štima i sve je na svom mjestu, možda poneka zamjerka, ali sve u svemu 8/10.
|
|
![]() |
|
bole4s ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 34 |
Prvi post na forumu od mene. Gledao sam ga neposredno posle izlaska i mogu reci da je odlican ! Preporuka svima koji ga nisu pogledali da to i ucine. Pozdrav ! |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23754 |
Eto... dokaz koliko se menjamo po filmskom ukusu vremenom...
Pre 10-tak godina, na prvo gledanje mi se ovaj film baš dopao. Odličan, super, za svaku preporuku... Do malopre kada sam opet, drugi put pogledao ovaj filmić. Od prvog minuta mi je zaplet potpuno nerealan... Moral, etika,... sve zbog greške u "radu". Film mi je padao po kvalitetu vremenom... od Jurija, preko scene u parku, scene u zvoniku do velikog finala. Nekada... ocena oko 7,9 danas oko 4,9. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |