| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ima svakakvih likova što prevode... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 02:31 |
|
ma beli nije nista bilo tebe upoceno ne se cimas @grmisa je u pitanju
e verujem da bi znao da iskoristis u to ne sumnjam ,ali ovo sam cekao pa dar 3god od toga dve me cimaju za pasos ali sad je sve to iza i nije vredno pomena vazno je ono sto ce bide |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 02:39 |
|
Nije valjda biometrijski? Mislim pasos.
Ako jeste yeba ga ti u ledja.... mislim jeza. Ja imam fore jos koju godinu sa starim pasosem mada i ne planiram neko putovanje. E da, ne daj da te oderu taxisti bolje koristi lokalne mini buseve ako se prevozis po gradu! Inace, za biometrijski pasos ti savetujem da ga dobro izlupas kuci cekicem preko svih njegovih delova, mamicu im njihovu, sta, oni hoce da mi znaju sve moje podatke, sta sam prelezao, gde se nalazim, kuda moj pasos ide po svetu? A zakon o zastiti privatnosti? U Nemackoj na primer, mozes uzeti biometrijski, a mozes birati i klasican pasos bez chipa. A nama stavljaju jaram kao stoci. Cuvajte se novih dokumenata, svaki dobro izlupajte ili provucite izmedju valjkova ..... Kao Homer Simpson kada baci traku iz auta i zatim se vraca preko nje, pa nekoliko puta je overi napred-nazad. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |