Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li još koji subtitle forum ??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li još koji subtitle forum ??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
manoval View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manoval Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li još koji subtitle forum ??
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 16:17

Da li postoji još neki (strani) forum za davanje zahtjeva za subtitlove koje ne mogu naći na ovome forumu.
Naime na ovome forumu sam već dao zahtjev za titl filma "Prodavačica ljubičica" kojega tražim več dugo vremena ali uzalud i šta vrijeme ide naprijed sve su manje šanse da ga nađem
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 16:43
a gle cuda... GOOGLE
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 16:46
Ima ih mnogo ali nema šanse da dobiješ titl za te stare koji nikad nisu titlani.
Napiši na forumu.hr ako već nisi Tamo vidi svako.
googlaj, googlaj, samo mirno googlaj... ali ništa od toga.
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 23:04
Originalno postovano od strane manoval manoval piše:

Da li postoji još neki (strani) forum za davanje zahtjeva za subtitlove koje ne mogu naći na ovome forumu.
Naime na ovome forumu sam već dao zahtjev za titl filma "Prodavačica ljubičica" kojega tražim več dugo vremena ali uzalud i šta vrijeme ide naprijed sve su manje šanse da ga nađem

Pa nece ti niko prevoditi film ako i njega isti ne zanima i ako ga nema u svojoj kolekciji... a ZAHTEV si trebao da drugacije formulises, recimo, poslacu vam postom film ako bi bili ljubazni da ga prevedete :) Salim se...

Ako ti vec toliko znaci, zasto sam ne uzmes i ne prevedes, ili nadjes nekog ko je dobar sa engleskim i ima malo slobodnog vremena da ti to odradi...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 10:11
Originalno postovano od strane theacidwizAko ti vec toliko znaci, zasto sam ne uzmes i ne prevedes, ili nadjes nekog ko je dobar sa engleskim i ima malo slobodnog vremena da ti to odradi...[/QUOTE theacidwizAko ti vec toliko znaci, zasto sam ne uzmes i ne prevedes, ili nadjes nekog ko je dobar sa engleskim i ima malo slobodnog vremena da ti to odradi...[/QUOTE piše:

Pretpostavljam da to ne radi zato sto je film na spanskom :)

Ažurirao silvyyy
Na vrh
manoval View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manoval Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 10:23
Ali problem je što je film na Španjolskome jeziku, a ja nemam pojma Španjolski. Skinuo sam film i imam ga u compu (divx).
Stvar je u tome,da bi platio neznam koje pare da dođem do tila za njega (na bilo kom jeziku)ili da mi ga neko prevede ali neznam kome da se obratim za tu uslugu.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 15:08
pitaj nekoga tko studira/predaje spanjolski...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 18:08

I reci mu da mu je to izazov i proba pred ispit :)

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 18:37
Film nikad nije titlan. Sta mu vredi prevod sa spanskog kad nema tajming...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 18:43
ma ja ću vrlo rado složit tajming....samo neka ga netko prevede 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.