Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Igrice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Igrice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Igrice
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 02:27
Kad snimam bilo koju igricu, npr. snimao sam NFS : CARBON, GRIM FANDANGO... dođe mi greška kad pokušam ući u igru, i to ova greška, npr.
"NFSC has encountered an error...", i tako i "GrimFandango has encountered an error..."    .... zna neko u čemu je problem, jer ne mogu skoro nikoju igricu igrati, uvijek dođe taj problem ?

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 09:38
Onda ti je slab komp

Meni ta igra normalno radi,ali puno usporava komp.
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 17:28
ma nije mi slab kompjuter za Grim Fandango, a možda nije niti za Nfs : Carbon... imam 2.66 Ghz procesror, 512 Mb RAM, Ati Radeon 9600, oko 250 Gb prostora (od kojeg je barem 100 Gb slobodno)...

ne vjerujem da je baš toliko slab kompjuter... barem ne za Grim Fandango...

Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 18:03
meni na toj konfi (skoro identicna mojoj) carbon radi bez pol frke tak da do kompa nije...

jesi probao reintall windowsa? btw. ak vec dugo nisi radio pa ti se nakupilo raznog smeca...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.