Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Igrice s net-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Igrice s net-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
igggy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Igrice s net-a
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 11:33
Skinuo sam igricu za ps2, otpakirao, spržio i ne radi. Da li je potrebno još nešto? Postoje li crackovi i za ps2?
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 06:52
Igrica je Ice age. Bila je u .iso formatu. Otpakirao sam ju iso busterom i zapržio. Veličina je bila oko 2gb
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:56
mozda grijesim ali nema veze

iso ti je image, probaj njega ODMAH BEZ UNPACKA snimiti na dvd preko nere pa javi rezultat
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 10:01
da, upravo sam to napisao 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.