| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Wanna Dance with Somebody (2022) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Wanna Dance with Somebody (2022)Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2022 u 12:30 |
|
Džaba si krečio, iako ga neću gledati, ne treba nikoga iznenaditi kad Ackie dobije oskara.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2411 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 22:52 |
|
Pogledao sam onaj dokumentarac o Vitnji, i to mi je bilo dosta.
Imala dara, ali vi više je volela dar za šmrkanjem.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2023 u 20:59 |
|
Prevod je uradila lili0107 ✨
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2023 u 23:10 |
|
Treba biti stvarno intelektualono i psihicki mentol da pored onakve lepote i glasa skonca onako mizerno i bedno svoj zivot. Na stranu sto je imala muza siledziju i sto nije umela da vaspitava svoju cerku.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2411 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2023 u 22:13 |
|
Zafrknula je droza....
|
|
![]() |
|
Debilius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2023 u 22:42 |
|
Hvala lili0107 za prijevod. Očekivah bolji film, ali nije ni toliko loš koliko su ga neki popljuvali.
Whitney definitivno zaslužuje film o njoj iako su ovaj malo promašili. Provukli su njen odnos s "prijateljicom" kroz film, vjerojatno da privuku više LBGT publike. Loša taktika. Ne sviđa mi se ni izbor glavne glumice koliko god nekom bila draga. Ali ok, koliko toliko solidan film o pjevačici koja će ostati zapamćena kao posebna. O njenom životu mogu samo reći, toliko slave je zdravo samo za narcisoide i psihopate. Šteta odlične pjevačice. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:03 |
|
Imala dva - tri hita, bacila je sve niz rijeku i otišla u svijet zaborava, dok joj je bijeli prah prekrivao tragove, i za njom ode i ćerka, jbg....
Još jedna žrtva slave. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:19 |
|
Nisi upucen Mizi aka Balavurdija bas najbolje, tipa oko dva tri hita ,karijere, vokala i zaborava posebno . Ne mari, naravno , ko ce sve ispratiti. Eto mozes da pogledas `Telohranitelja` kao vec nisi, npr, nevezano za temu.
Ažurirao AlexDeLarge - 12.Travanj/Apr.2023 u 01:33 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:58 |
|
Više preferiram Tinu T., i gledao sam je u Pobešnjelom Maksiju.
Znam pjesmu iz Bodiguarda, i ovu vjeselu gde želi da igra sa sambadijem, i njeznam više ni jednu pjesmu. Verovatno imam propuste u lajfu i nijesam mogao ispratiti baš svjačiju karijeru, i ne žalim za iščezlim aportunitima. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 20:32 |
|
Uz koju mjuzu mizi lomi čaše i boji krvlju zidove?
Jali si ti kakav profesordoktor inžinjer, di se čaše lome, kakva krv, kakav moleraj, ili što bi rekao Urke, "kakva burma, kakvih sto hiljada maraka"?
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 21:55 |
|
Nije imala dva tri hita nego gomilu hitova. Robert De Niro je bio u nju zaljubljen nije ga htela
![]() |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 23:16 |
|
Kada vidim lik pokojne pevačice sa bezbroj hitova (wtf?), sjetim se one šansone od Dragana Stojnića koja se zove "Bila je tako lijepa"...
Kada pogledam osvrt na njen lajf, nije mi dobro. Prodala dušu zarad popularnosti i novca, potonula kao Tajtanik od Kronenberga i njestala kao i Elvis, Hendriks, Ejmi, Kurt, Morison, Čavke, i Žika Obretković.... Volim Sevdah Baby, Romanu, Tonija C., Ljubičice, Darka Džambazova, URGH, Slipknot, Tom Džonsa, Abbu, Klinički Mrtav, Pankrti, K2, Boye, Eurythmics, Polaris, Ništa ali logopedi, Beck, Coldplay, i Šabanotija...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 16:31 |
![]() |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 20:52 |
Nije baš da sam svojevremeno nešto slušao dotičnu umetnicu, ali ovo što izjavljuješ je teško preterivanje koje naravno proističe iz nedostatka informacija (u narodu poznatog i kao "neznanje" ). Ali dobro, to ide na konto tvoje mladosti i neiskustva. ![]() Da nesreća bude veća, znaš je po dve njene, verovatno, najsmaračkije pesme, koje izazivaju vrlo nelagodan osećaj ljige u ušima. ![]() Sa druge strane, u okviru tog žanra, imala je i više nego dobre pesme poput: Saving All My Love for You, How Will I know, Greatest Love of All (obrada Džordža Bensona, bolja od originala), I Have Nothing, Didn't We Almost Have It All, I'm Your Baby Tonight, Where Do Broken Hearts Go, I'm Every Woman...
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 21:37 |
|
Priznajem, nisam slušao njen širi opus, samo sam naveo dve pjesme za koje znam i za koje većina zna, znači u globalu kad čuju te dvije pjesme znaju tko ih pjeva. Inače, ne slušam tu vrstu muzike.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2023 u 22:07 |
|
Baš probao večeras da ponovim The Bodyguard, ne ide mi i tako mi je to.
Voleo sam tih godina više In the Line of Fire sa Eastwoodom, čak i Guarding Tess sa Cage-om (mada manje), trebalo je i da Costner/Houston tandem ostavim tamo gde im je i mesto.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 01:14 |
|
Film je trebao da se zove "I wanna dance with some drugs".
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 09:28 |
|
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 10:25 |
|
Nije za svakog javni nastup, neko se drogira neko pije, nekog ubija trema. Ja imam jednostvan recept kao profesor muzike. Posto pratim kao klavirski saradnik djake kad neko nikako ne moze da prevazidje tremu ja mu kazem. Postoji jednostavno resenje, nemoj da se bavis ovim poslom i stvar je resena
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 10:52 |
|
Taj deo, trema dakle, se verujem prevaziđe, pretpostavljam da je neuporedivo veći problem oporavak tela, uopšte organizma, od izrazito teških stalnih kombinacija proba, turneja, vrlo malo sna, bolova svega, od kostiju preko mišića i ko zna kakvih sve usputnih povreda. Hajde ok je puniti vene kakvim vitaminskim rastvorima, potom i uz neizbežne steroide, sve u cilju da se telo koliko je moguće brže oporavi da bi se nastavilo tim ludačkim tempom, kakvom su zvezde izložene. Ne mogu ni u teoriji pojmiti koliko je iscrpljujuće bilo recimo Elvisu na tim famoznim Vegas koncertima tokom gotovo čitave godine, ne bilo čudo da mu je čitav organizam poremetio, od manjka sna/oporavka, preko apetita, organa, varenja, svega.
Hemija je samo odmogla, no pretpostavljam da je pitanje koliko bi uopšte bio u stanju da ispuni ugovore, koncerte, da nije bilo nje, kako god okrenuo, izgubio bi. Ponajmanje ih pravdam, ima ih i koji su dočekali pristojnu starost, tek želim reći da je toliko ljudi prerano otišlo unutar tog sveta slave i neljudskog tempa života i rada, da mi je teško poverovati da su svi oni kakvi autodestruktivni slabići, lako je rugati im se i omalovažavati ih ali nešto prosto mora biti upravo i u tome što nismo evoluirali da bi izdržali koještarije koje su njima gotovo nametnute. Telo (neka i duh, svakako um) se prosto moraju oporavljati od napora. Te onda verovatno i dolazi do tog začaranog kruga koji vodi samo u preranu smrt. Premor, hemija, potreba sve jačih doza, kombinacija, koktela...cirkus.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |