Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Homeland (2011) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Svibanj/May.2011 u 15:56 |
![]() SADRŽAJ: Homeland je serija koja se bazira na izraelskoj uspješnici Prisoners of War. Radnja se vrti oko agentice Carrie Mathison (Claire Danes) koja postaje sumnjičava da je akcija spašavanja vojnika Nicholas Brodya (Damian Lewis) nakon devet godina, samo paravan kojim Al Qaeda planira proširiti svoje ćelije na američkom tlu. U ostalim ulogama pojavljuje se Mandy Patinkin (Dead Like Me) koji će glumiti Saula, koji je ujedno šef i mentor agentici Mathison. Autor serije je Howard Gordon koji je radio na seriji 24. WEB: IMDB skalice.united prijevodi-online.org Ažurirao icemaher - 27.Studeni/Nov.2015 u 17:30 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Novi trejler za seriju koja počinje 2.10.2011. odmah posle serije Dekster na kanalu Showtime.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14007 |
Pogledah prvu epizodu, serija obecava, fantasticno odradjena prica a i gluma. Sve pohvale. Gledacu ovo redovno.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VBojana ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7887 |
Serija za sada izgleda baš dobro, nadam se da je neće upropastiti. A Claire Danes definitivno može da se majstorski snađe gde god da je baciš.
|
|
<font color=ORANGE>
|
|
![]() |
|
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3322 |
Serija je dobila i drugu sezonu.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Super, jer i vredi.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4670 |
Kvalitetno odradjena, ali nekako mi nema dovoljno dinamike u dogadjaima. Sve nekako presporo, kao pokusaj za dramatiziranje ali nema pravi efekt ako je to cilj. Osven ova psiho.agentkinja i njegova zena ostale likove su dosadne i nezanimljive ukljucujuci i glavnu ulogu. Ko je sad on, sta je on, etc.??? sve je sta je bio, kako je bio, nista novo sem dosadna drama kako se psiho.agent i medijumsko iskoriscavanje mu se okacili na vratu, postavljajuci pitanje ko sad kuci kad se vratio njega ponovo terorizira i ne da mu mira = nista zanjimljivo za film = dosadna drama.
Najavili su nesto kao vezu, ono sto je psiho.agent propustio ili dobio dojavu oko nekog koji se prokrenuo. Ako se ovaj jos tada preokrenuo sto se tek sad vraca nakon 8 ili 10 godina bese? Nema veze to, drze kao velika tajna koja ce se na kraju otkriti, ali koji kraj kad ima i drugu sezonu a mozda i jos 6 ubuduce? Ako je on novo oruzje Naziru onda sto su nove pare zavrsile kod nekih drugih, samo razvlacene do trt jer mislim da je ovo bila serija planirana za 5 ep. i sad ajmo 2 sezone, ko mnoge druge serije Ažurirao prijatel-MKD - 31.Listopad/Oct.2011 u 21:41 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Meni je serija VRH, mogla bi i sporije da ide, ne smeta.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zkarlov ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1188 |
+1 |
|
![]() |
|
vasabi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 15.Studeni/Nov.2011 Status: Offline Points: 3 |
Odlicna serija
|
|
![]() |
|
droganche ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 2 |
Serija je fantasticna! Samo kad bi nam titlovi malko brze izlazili!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Serija nije izgubila ni % na kvalitetu, kako dobra zadnja epizoda, VRH! Pretpostavljao sam da je Brody
dao zilet onom teroristu i da je uspesno prevario poligraf, dokazuju to ove zadnje epizode Odlicno glumi Damian svaka cast!10/10
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4670 |
Pogledao sad celu sezonu odjednom, opet ostajem na stavu da su prve 4-5 ep. vrlo dosadne za gledanje i nemaju bas solidnu dinamiku. Nakon ep.6 se malo povezuju stvari i cak na pretposljednu ep. postaje zanimljivije da bi pretposljedna i posljedna epizoda ujedno napravili da ova serija ima osnovu. Previse je scena s dijalozima koji ne jacaju karakterne osobine likova niti ista znace za tok serije, tj. viska je 4-5 propalih ep. ukupno u ovu sezonu.
Ukupno ocjena 6/10, gluma i ostala tehnicka srawa su ok odradjena, prica je vrlo slaba. |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12367 |
Pogledao 4 epizode, zasad mi djeluje kao tipično američko propagandno ispiranje mozga, bezveze... kad vidim prljave arapske teroriste i bezgrešne idealne američke borce za pravdu, bljuje mi se. Brody mi je jedini pozitivan lik...
|
|
![]() |
|
Rea ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Titlovi staff ![]() ![]() Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6048 |
Evo samo da se upišem, da znate da i ovo gledam
![]() Homeland mi je trenutno jedna od najboljih serija, iako je prva sezona puno, puno bolja.Sinoć odgledah osmu epizodu druge sezone. Mislim da je ono na kraju bio Abu Nazir, ko gleda, nek se uključi, pošto me stvarno zanima da je još neko prokužio ![]() Druga sezona mi je onako malo traljavo urađena sa dosta promašaja, baš se pitam na šta li će treća sezona ličiti. Ažurirao Rea - 21.Studeni/Nov.2012 u 14:52 |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da, on je, samo se malo
obrijao
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7887 |
Meni je i druga sezona (uz par propusta) odlična, ali brate ona ćerka kad progovori onim svojim tunjavim glasom dobijem nervni slom. Odavno me neki lik nije nervirao kao ona. Uhhhhh
|
|
<font color=ORANGE>
|
|
![]() |
|
Rea ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Titlovi staff ![]() ![]() Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6048 |
I mene mala nervira ![]() Al' Claire ![]() ![]() Vojana, jesi gledala ove klipove kako je skida Anne Hathaway ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Hehehe
![]() Ja Claire volim od samog početka, tj. otkako sam je gledala u My So-Called Life. |
|
<font color=ORANGE>
|
|
![]() |
|
Rea ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Još uvijek nisam gledala tu seriju, imam je negdje downloadanu i strpljivo čeka svoj red
![]() U Homelandu mi je genijalna, one njene facijalne ekspresije i gestikulacije ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |