| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
hitna pomoc!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
buljusmic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Travanj/Apr.2011 Lokacija: SARAJEVO Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: hitna pomoc!!!Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 23:19 |
|
molim vas da mi pomognete imam dva prevoda koja su u sub. i ne mogu da ih otvorim ,otvaram sa GOM-om ima li neki fol da se taj sub. pretvori u srt. hvala vam unaprijed |
|
|
SARAJEVO
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 23:25 |
|
1. Da li si ih skinuo sa ovog sajta? 2.Da nemaš slučajno uz njih i .idx fajlove, a sami .sub fajlovi su veličine više megabajta umesto dvadesetak kilobajta? U tom slučaju to nisu obični tekstualni sub falovi već slikovni, kao za DVD, dok je sve ostalo u idx fajlu (vremena, boje, itd...) i potreban ti je program VobSub instaliran da bi mogao da ih gledaš uz film. P.S. Ako uz taj .sub fajl imaš i .idx, evo ti uputstvo za pretvaranje u srt bez kucanja reči: http://forum.titlovi.com/kako-konvertovati-idx-sub-u-srt-bez-kucanja-slova_t37634.html Ažurirao Movie Master - 28.Veljaca/Feb.2012 u 08:06 |
|
![]() |
|
buljusmic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 10:13 |
|
U pitanju je serija Kyle X.Y. Sa ovog sajta sam skinuo kompletnu 2 sezonu,i svi su mi odgovarali osim 15 i 16 epizode, Da naglasim,da mi nije vas koji se toliko trudite da nama laicima stranih jezika omogucite da i mi uzivamo u filmovima,ja bih danas samo gledao Valter brani Sarajevo i eventualno Maratonce :-) u fajlu nema idx. U svakom slucaju ti(ili Vam) hvala i na brzom odgovoru a i na trudu. |
|
|
SARAJEVO
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 11:09 |
|
Skini opet paket sezone.
Sada imaš za ep. 15 i 16 dodatne .srt titlove u rar-ovima. Ubuduće odmah napiši konkretno o čemu se radi, ovo sam mogao još juče da ti sredim. |
|
![]() |
|
buljusmic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 18:18 |
|
Zahvaljujem!
|
|
|
SARAJEVO
|
|
![]() |
|
nandorkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 16:31 |
|
Molim vas za pomoć, koji enkoder odgovara još za TOPAZ enkoder
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 16:47 |
|
Konkretno na šta misliš? Na Adobe fireworks? Za sad, po podacima datim u tvom pitanju odgovara samo ovom:
Napiši konkretno šta hoćeš da uradiš i šta ti treba da bi neko možda i mogao da ti pomogne u ovoj temi "Hitna pomoć". (ne zameri na malo šale) Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
nandorkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:01 |
|
Imam skinutu seriju Painkiler Jane tpz,i ne mogu da nsdjem odgovarajući prevod.Pa vas pitam koji prevodi bi odgovarali za ovu seriju osim navedenog topaz! Vrag da nosi i tog topaza.
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:55 |
To je već druga stvar (ipak nije adobe fireworks). Ako te dobro razumem, ti imaš titlove za seriju Painkiler Jane (release "TOPAZ"), ali za taj tvoj "Release" serija nije sinhronizovana (tj. titlovi ti se ne slažu sa filmom). Ako malo kasne ili žure, to možeš da rešiš direktno u tvom playeru (ako koristiš npr. GOM sa strelicama na tastaturi "<" ili ">" ) - zavisno od toga da li ti žuri ili kasni prevod. Ako ne, treba da sinhronizuješ titl sa filmom. U delu foruma "Upustva" imaš objašnjenje kako se vrši sinhronizacija titla sa filmom. Ja za sinhronizaciju koristim Subtitle Edit: http://forum.titlovi.com/t35680.html Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:56 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |