Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hitna pomoc!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hitna pomoc!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
buljusmic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buljusmic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hitna pomoc!!!
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 23:19

molim vas da mi pomognete

imam dva prevoda koja su u sub. i ne mogu da ih otvorim ,otvaram sa GOM-om

ima li neki fol da se taj sub. pretvori u srt.

hvala vam unaprijed

SARAJEVO
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 23:25

1. Da li si ih skinuo sa ovog sajta?

2.Da nemaš slučajno uz njih i .idx fajlove, a sami .sub fajlovi su veličine više megabajta umesto dvadesetak kilobajta? U tom slučaju to nisu obični tekstualni sub falovi već slikovni, kao za DVD, dok je sve ostalo u idx fajlu (vremena, boje, itd...) i potreban ti je program VobSub instaliran da bi mogao da ih gledaš uz film.

P.S.

Ako uz taj .sub fajl imaš i .idx, evo ti uputstvo za pretvaranje u srt bez kucanja reči:

http://forum.titlovi.com/kako-konvertovati-idx-sub-u-srt-bez-kucanja-slova_t37634.html

Ažurirao Movie Master - 28.Veljaca/Feb.2012 u 08:06
Na vrh
buljusmic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buljusmic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 10:13

U pitanju je serija Kyle X.Y. Sa ovog sajta sam skinuo kompletnu 2 sezonu,i svi su mi odgovarali osim 15 i 16 epizode, 

Da naglasim,da mi nije vas koji se toliko trudite da nama laicima stranih jezika omogucite da i mi uzivamo u filmovima,ja bih danas samo gledao Valter brani Sarajevo i eventualno Maratonce

:-)

u fajlu nema idx.

U svakom slucaju ti(ili Vam) hvala i na brzom odgovoru  a i na trudu.

SARAJEVO
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 11:09
Skini opet paket sezone.
Sada imaš za ep. 15 i 16 dodatne .srt titlove u rar-ovima.

Ubuduće odmah napiši konkretno o čemu se radi, ovo sam mogao još juče da ti sredim.

Na vrh
buljusmic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buljusmic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 18:18
Zahvaljujem!

SARAJEVO
Na vrh
nandorkov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nandorkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 16:31
Molim vas za pomoć, koji enkoder odgovara još za TOPAZ enkoder
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 16:47

Originalno postovano od strane nandorkov nandorkov piše:

Molim vas za pomoć, koji enkoder odgovara još za TOPAZ enkoder

Konkretno na šta misliš? Na Adobe fireworks?

Za sad, po podacima datim u tvom pitanju odgovara samo ovom:

Wink

Napiši konkretno šta hoćeš da uradiš i šta ti treba da bi neko možda i mogao da ti pomogne u ovoj temi "Hitna pomoć". LOL

(ne zameri na malo šale)

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
nandorkov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nandorkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:01
Imam skinutu seriju Painkiler Jane tpz,i ne mogu da nsdjem odgovarajući prevod.Pa vas pitam koji prevodi bi odgovarali za ovu seriju osim navedenog topaz! Vrag da nosi i tog topaza.

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:55
Originalno postovano od strane nandorkov nandorkov piše:

Imam skinutu seriju Painkiler Jane tpz,i ne mogu da nsdjem odgovarajući prevod.Pa vas pitam koji prevodi bi odgovarali za ovu seriju osim navedenog topaz! Vrag da nosi i tog topaza.

To je već druga stvar (ipak nije adobe fireworks). Wink

Ako te dobro razumem, ti imaš titlove za seriju Painkiler Jane (release "TOPAZ"), ali za taj tvoj "Release" serija nije sinhronizovana (tj. titlovi ti se ne slažu sa filmom).

Ako malo kasne ili žure, to možeš da rešiš direktno u tvom playeru (ako koristiš npr. GOM sa strelicama na tastaturi "<" ili ">" ) - zavisno od toga da li ti žuri ili kasni prevod.

Ako ne, treba da sinhronizuješ titl sa filmom. U delu foruma "Upustva" imaš objašnjenje kako se vrši sinhronizacija titla sa filmom.

Ja za sinhronizaciju koristim Subtitle Edit:

http://forum.titlovi.com/t35680.html

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 26.Ožujak/Mar.2012 u 17:56
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.