Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Heon-teu Aka Hunt (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Heon-teu Aka Hunt (2022)

Heon-teu

Heon-teu (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, akcija

Trajanje:

131 min

Režija:

Lee Jung-jae

Scenarij:

Lili Brajer

Glavne uloge:

Joe Cappelletti
  >  Kim Jung-do
Hwang Jung-min
  >  North Korean Air Force Soldier
Garrison Michael Farquharson-Keener
  >  CIA Agent
William Todd Henderson
  >  CIA Agent #2
Joe Nowell
  >  CIA 5
Mitch Craig
  >  CIA Agent #4
Paul Battle
  >  Director Gee, CIA
Lee Sung-min
  >  Won Sik
Kim Nam-gil
  >  Agent #2
Ju Ji-hoon
  >  Agent #1
Matt Fowler
  >  Park Pyong-ho
Delilah Kujala
  >  Bang Joo-Kyung
Yoo Jae-myung
  >  CEO Choi
Derek Chouinard
  >  CIA Agent

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Heon-teu Aka Hunt (2022)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 20:55
Prevod je uradio bgvracar 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 09:56
Watch Hunt | Prime Video

A đe su komentari, kukala nam majka?

Pre svega, zbilja ne podnosim nekakve političke filmove, takve triše, akcije, whatever the fuck, ne volem, ne gledam, ne želim da budem deo toga. Ne glasam, ne čitam novine, ne gledam tv, ne znam ko je danas na redu da se prezire od suseda (dobro de, to je lako na Balkanu, svi redom naravno), ne znam koji su naši, ko njihovi, ne znam šta je naše, šta njihovo, šta je tzv a šta jedino pravo i istinito, šta nekakav nacionalni interes, šta pozicija, šta opozicija, ko ne koristi jezik mržnje, ko iole ceni različitosti, ko me ne bi prezirao zbog onoga u šta verujem, nebitno, mislim ama baš sve suprotno, želim političarima dobra taman koliko i oni meni, hvala lepo, doviđenja.

Međutim, ovo je fini, visokooktanski politikantski triler akcijaš, ima svega, dok sam ga gledao podsetio me je osećaj (nisu nužno filmovi za komparaciju) na gledanje "No way Out" nazad u osamdesetim. Samo više, brže, luđe. Dakle imamo bezbednosne frakcije, špijunažu, krticu, pokušaj atentata na preCednika protivu južnokorejske diktature, te imamo pucnjave, jurnjave, mučenja, tajne, obrte pa još obrta, izdaje i udruživanja, greške,  ma, napolitankica. Ne oseti se dva sata trajanja filma, a bome ja i zaboravio da je film delom i u žanru koji ne bi trebalo da volim, ja svejedno voleo. Eto. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 11:41
Nisam stigao još, zato nema.
Tratim vrijeme na jednu donghuu, a kako to nikoga ne zanima i uostalom ne komentiram serije tu, neću ni ovu.
Evil Smile

Za koji dan.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 03:07
Evo jos jedan komentar : Odlican 👍
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 10:21
Zanimljivo, koliko pamtim najvise puta sam zaspao, mada gledao sam ih kasno  na  Jeon Woochi (2009) , Ghajini (2008) i na datom u skorije vreme a zanimljivo dinamicni Smile Moram pogledati u toku dana kad puppet, Freak37 i bgv vele da je dobar.

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Veljaca/Feb.2023 u 10:40
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2023 u 11:48
Pogledah do kraja :), nesto nisam od jutros za pisanje :), da ne duzim svideo mi se film.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Veljaca/Feb.2023 u 11:57
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2023 u 15:13
Ono moje "za koji dan" pretvorilo se u za koji mjesec, ali došao je na red.

Očekivao sam već špijunski triler na relaciji sjeverna i južna Koreja, međutim dobio sam nešto ne znam koju bih riječ upotriyebio.
Prečudan špijunski.

Ne znam uhvatiti ni detektirati zbog čega mi je sve totalno kakofonično bez obzira na odličnu glumu i prikaz bolesne i korumpirane države koja brutalno (do smrti?) muči vlastite građane.
Nisu u pitanju neke promašene scene (dva tri flashbacka koja ne vode ničemu na primjer), to bih mogao u glavi izrezati i onda zaokružiti film bez njih.

Ne znam bogami.
Ne mogu tvrditi da mi se svidio ni da mi se nije svidio.
Kako da kažem, na primjer volite neku vrstu glazbe i odslušate novi neki album i sve zvuči okej, ali nešto vam tu jednostavno ne sjeda na svoje mjesto.

Ajde ovako.
Da ne griješim dušu, neću mu davati ikakvu krajnju (pr)ocjenu niti preporuke.
Nije mi bio dosadan ni u jednom trenutku, eto, neka ostane to kao zaključak. Pa slobodno probajte.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2024 u 15:05
Isprazno, krajnje dosadno , bez trunke bilo kakve kreativnsotui uz to amerikanizavan pristup tematici. Odustao posle pola sata,
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.