| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Halo: Reach" Prvog dana zaradio 200 miliona |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Halo: Reach" Prvog dana zaradio 200 milionaObjavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 02:31 |
||
Majkrosoft je saopštio da je njihova video-igra "Halo: Reach" za Xbox 360 konzolu zaradila više od 200 miliona dolara u SAD i Evropi prvi dan pošto se pojavila u prodaji. To je najuspešniji start bilo koje Majkrosoftove igre, a takođe i najuspešniji ovogodišnji start u svetu zabave - kada se uporedi učinak drugih igara ali i filmova po zaradi za jedan dan. Primera radi - "Halo: Reach" u SAD, gde je debitovao u utorak, je nadmašio trodnevni učinak holivudskih blokbastera kao što su "Ajronmen 2", "Alisa u Zemlji čuda" i "Priča o igračkama 3". Tim je "Halo" franšiza igara zacementirala sebe kao jedan od najuspešnijih zabavnih proizvoda u celom svetu tokom prošle decenije. Ovaj igrački serijal je započeo "Halo: Combat Evolved" (2001), a franšiza se proširila na romane, akcione figure, stripove i odeću. Najnoviji nastavak "Halo: Reach" je prednastavak cele trilogije i fokusira se na super-vojnika "Master Chief-a" koji mora da spase čovečanstvo od vanzemaljaca. Ažurirao AcaNDr - 20.Rujan/Sep.2010 u 02:34 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 02:32 |
||
|
ove cifre i podaci su nestvarni, ja prosto ne mogu da verujem....
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 02:34 |
||
|
A zezaš me!!!
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 10:41 |
||
|
i onda netko za nesto takvo, sto ima budzet i zaradu prosjecnog hollywoodskog blockbustera, koristi rijec IGRICA...
|
|||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|||
![]() |
|||
flickflick
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 17:24 |
||
|
istina! to je trenutno meni najdraža igra i najbolja pucačina koju sam dosad igrao(nisam igrao puno)... trebali su joj dati veću ocjenu u recenziji u PlayZone - u ..
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |