Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Greenland (2020) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2020 u 00:18 |
Prijevod je najavio Bambula ⚡
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijevod je najavio i payutti ⚡
|
|
![]() |
|
Edigs0 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Listopad/Oct.2019 Status: Offline Points: 391 |
Hvala kolegama na prevodu. Film je dobar, drži pažnju do kraja, zanimljiva tema.
|
|
"We think too much and feel too little."
-Charlie Chaplin |
|
![]() |
|
mile969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2013 Status: Offline Points: 2 |
Film besmislen i iritantan, krenuli sa tri torbe kao na piknik a zaborave insulin u kolima. Gospodja koja nepoznatim prica kako je odabrana... Svima koji imaju zdrastveni problem odbijeno unapred da mogu da se nadju u "krugu srecnika" ali eto oni to tek saznaju mad zaborave insulin. Kakva je oseka filmova moze da prodje i nista vise
|
|
![]() |
|
banisa2006 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2006 Status: Offline Points: 405 |
Klasicna PATETCNA americka prica dosad vidjena u svakom njihovom filmu zanra drame-katastrofe...znao sam da ce porodica da prezivi da njen otac nece da mrdne iz svoje kuce i da ce uspeti na vreme da stignu na Grenland.... pa zadnjih 10 filmova najmanje je pravljen na isti kalup....ipak mislim da su Titanic i Day After Tomorrow TATA-MATE za ovakve filmove.....sve pre njih i posle njih je PATETIKA....iako moram priznati iako ga ne volim Gerald Butler je svoju ulogu odigrao odlicno...mozda do sad najbolja uloga za njega...
|
|
![]() |
|
MensurK ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Pridružen: 03.Svibanj/May.2020 Status: Offline Points: 51 |
očito ti nisi dobro gledo film nisu oni zabiravili insulin nego je dijete vadeći deku iz torbe u kolima slucajno izbacilo neseser sa insulinom ko voli ovaj žanr film je vrlo dobar 8/10 vrlo dobra režija i visokokvaliteni specijalni efekti međutim i dalje po meni neprikosnoven ostaje sa 9,5/10 "Deep Impact" na koji me odmah i asocirao ovaj film a za koji sam upravo počeo obradu titla pa uskoro postavljam |
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 54 |
Klasika, od mene 6/10.
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 277 |
Trejler me je malo zeznuo.Jeste.Ocekivao sam vise stropostavanja komada asteroida na sirote ljude.Opet, ponovicu, ja sa filmovima ove tematike nisam realan u komentarima jer ja ovo volim.Film je po meni previse drama a malo manje akcija sa spasavaj se ko moze, od asteroida , cunamija, udarnih talasa, vatre.Uvek navijam za snimanje ovakvih filmova, sa vecim ili malo vecim budzetom.Ja sam se ipak dobro zabavio.Moze i bolje ali da ne gledam ovome u zube.Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
Konzul ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 20 |
NIje los film, iz serije Katastrofe Zelje. Nije nista posebno, ali moze se pogledati tokom vikenda. Od 1 do 5 moja ocena je 3+ ili 3na4.
|
|
![]() |
|
runawaySB ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Kada si tužan, dodaj u košaricu. Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Online Points: 2345 |
Slažem se s Edijem!
![]() |
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
☄☄☄ Dobar film , koji upada u riznicu filmova apokalipse koje treba pogledati . ☄☄☄
|
|
![]() |
|
zvonko3333 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: ns Status: Offline Points: 6 |
Ocena 5
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 574 |
Slažem se s ovim komentarom. Kolega je to lepo objasnio. Samo ova Butlerova uloga nije ni blizu nekih njegovih starijih uloga The Phantom of the Opera (2004), Beowulf & Grendel (2005), Law Abiding Citizen (2009)... Film je solidan, gledljiv, za ubijanje vremena. Ocena 5,5/10 Ažurirao Black Raven - 08.Prosinac/Dec.2020 u 18:19 |
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 600 |
Solidan film. Jest sve viđeno, ima neke forsirane napetosti, ali definitivno gledljivo.
6/10 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: -65 |
Odlican film o katastrofi. Butler ima odlicne filmove
|
|
![]() |
|
tromi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2017 Lokacija: N.Banja Status: Offline Points: 12 |
Film koji treba preskočiti .Da nisam bio na poslu nikad nebih izdržao do kraja da ga odgledam .
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 156 |
Da nije bilo akcije , film bi baš ispao dosadan .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |