Greenland (2020)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=96516
Datum ispisa: 07.Srpanj/Jul.2026 u 00:26 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Greenland (2020)
Objavio: titlovi.com
Tema: Greenland (2020)
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2020 u 00:18
|
Prijevod je najavio Bambula ⚡
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2020 u 01:16
|
Prijevod je najavio i payutti ⚡
|
Objavio: Edigs0
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2020 u 18:07
|
Hvala kolegama na prevodu. Film je dobar, drži pažnju do kraja, zanimljiva tema.
|
Objavio: mile969
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2020 u 20:11
|
Film besmislen i iritantan, krenuli sa tri torbe kao na piknik a zaborave insulin u kolima. Gospodja koja nepoznatim prica kako je odabrana... Svima koji imaju zdrastveni problem odbijeno unapred da mogu da se nadju u "krugu srecnika" ali eto oni to tek saznaju mad zaborave insulin. Kakva je oseka filmova moze da prodje i nista vise
|
Objavio: banisa2006
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2020 u 01:25
Klasicna PATETCNA americka prica dosad vidjena u svakom njihovom filmu zanra drame-katastrofe...znao sam da ce porodica da prezivi da njen otac nece da mrdne iz svoje kuce i da ce uspeti na vreme da stignu na Grenland.... pa zadnjih 10 filmova najmanje je pravljen na isti kalup....ipak mislim da su Titanic i Day After Tomorrow TATA-MATE za ovakve filmove.....sve pre njih i posle njih je PATETIKA....iako moram priznati iako ga ne volim Gerald Butler je svoju ulogu odigrao odlicno...mozda do sad najbolja uloga za njega...
|
Objavio: MensurK
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2020 u 11:21
mile969 piše:
Film besmislen i iritantan, krenuli sa tri torbe kao na piknik a zaborave insulin u kolima. Gospodja koja nepoznatim prica kako je odabrana... Svima koji imaju zdrastveni problem odbijeno unapred da mogu da se nadju u "krugu srecnika" ali eto oni to tek saznaju mad zaborave insulin. Kakva je oseka filmova moze da prodje i nista vise | očito ti nisi dobro gledo film nisu oni zabiravili insulin nego je dijete vadeći deku iz torbe u kolima slucajno izbacilo neseser sa insulinom
ko voli ovaj žanr film je vrlo dobar 8/10 vrlo dobra režija i visokokvaliteni specijalni efekti međutim i dalje po meni neprikosnoven ostaje sa 9,5/10 "Deep Impact" na koji me odmah i asocirao ovaj film a za koji sam upravo počeo obradu titla pa uskoro postavljam
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2020 u 11:16
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2020 u 20:36
|
Trejler me je malo zeznuo.Jeste.Ocekivao sam vise stropostavanja komada asteroida na sirote ljude.Opet, ponovicu, ja sa filmovima ove tematike nisam realan u komentarima jer ja ovo volim.Film je po meni previse drama a malo manje akcija sa spasavaj se ko moze, od asteroida , cunamija, udarnih talasa, vatre.Uvek navijam za snimanje ovakvih filmova, sa vecim ili malo vecim budzetom.Ja sam se ipak dobro zabavio.Moze i bolje ali da ne gledam ovome u zube.Hvala na prevodu.
|
Objavio: Konzul
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2020 u 21:52
|
NIje los film, iz serije Katastrofe Zelje. Nije nista posebno, ali moze se pogledati tokom vikenda. Od 1 do 5 moja ocena je 3+ ili 3na4.
|
Objavio: runawaySB
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2020 u 22:20
Edigs0 piše:
Hvala kolegama na prevodu. Film je dobar, drži pažnju do kraja, zanimljiva tema. |
Slažem se s Edijem! 
------------- You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2020 u 22:28
|
☄☄☄ Dobar film , koji upada u riznicu filmova apokalipse koje treba pogledati . ☄☄☄
|
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2020 u 13:43
Objavio: Black Raven
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2020 u 11:21
banisa2006 piše:
Klasicna PATETCNA americka prica dosad vidjena u svakom njihovom filmu zanra drame-katastrofe...znao sam da ce porodica da prezivi da njen otac nece da mrdne iz svoje kuce i da ce uspeti na vreme da stignu na Grenland.... pa zadnjih 10 filmova najmanje je pravljen na isti kalup....ipak mislim da su Titanic i Day After Tomorrow TATA-MATE za ovakve filmove.....sve pre njih i posle njih je PATETIKA....iako moram priznati iako ga ne volim Gerald Butler je svoju ulogu odigrao odlicno...mozda do sad najbolja uloga za njega...
|
Slažem se s ovim komentarom. Kolega je to lepo objasnio. Samo ova Butlerova uloga nije ni blizu nekih njegovih starijih uloga The Phantom of the Opera (2004), Beowulf & Grendel (2005), Law Abiding Citizen (2009)...
Film je solidan, gledljiv, za ubijanje vremena. Ocena 5,5/10
|
Objavio: memich
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2020 u 19:17
Solidan film. Jest sve viđeno, ima neke forsirane napetosti, ali definitivno gledljivo.
6/10
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2020 u 16:23
|
Odlican film o katastrofi. Butler ima odlicne filmove
|
Objavio: tromi
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2021 u 18:27
|
Film koji treba preskočiti .Da nisam bio na poslu nikad nebih izdržao do kraja da ga odgledam .
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2021 u 11:13
|
Da nije bilo akcije , film bi baš ispao dosadan .
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 21:31
Sasvim pristojan film iz podžanra apokalipse. Zabavan je i drži pažnju tokom čitavog njegovog trajanja. E sad, što je pomenuti podžanr toliko izraubovan i što se više ne može očekivati nekakvo otkrivanje tople vode i rupe u saksiji, drugi je par rukava. Ljudi se često razočaraju jer imaju nerealna očekivanja. Za koga je pravljen, još je i dobar. 
|
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 18:58
bgvracar piše:
Sasvim pristojan film iz podžanra apokalipse. Zabavan je i drži pažnju tokom čitavog njegovog trajanja. E sad, što je pomenuti podžanr toliko izraubovan i što se više ne može očekivati nekakvo otkrivanje tople vode i rupe u saksiji, drugi je par rukava. Ljudi se često razočaraju jer imaju nerealna očekivanja. Za koga je pravljen, još je i dobar. 
|
E bas lepo receno.
|
Objavio: nmrse
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2021 u 19:07
Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2021 u 19:00
|
Ima tu jedna stvar, u filmu je dete dijabeticar a otisli su na Grenland, pa iako su se ''sapasili'' pa dete nema insulin. Eto o tome nisu razmisljali
|
Objavio: murajsam
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2021 u 14:13
|
GLedao ga jednom, pa posle nekog vremena jos jednom....I to je to.
Necu ga gledati sigurno po desetak puta kao na primer filmove Day After Tomorrow, Deep Impact ili Armageddon. To sve govori o filmu.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2021 u 22:08
Izgubih dah i ogladnih, potroših pola baterije i grđe neta, garantovano sam i izgubio koji kilogram dok ne nađoh temu...ko sada, 'vakav, da piše o tamo nekom filmu...
Kako bilo, mlako mi je, u celini, ovo. Donekle je zapravo zaćuđujuće efektan film, zbilja mi je neko vreme bilo stalo do porodice čiju mukicu pratimo...tu je i poneka vrlo dobra scena, uz to me i uvek obraduje Scott Glenn, ovde kratkominutan 😔, tek, eto, vremenom mi se da li istrošila empatija, da li me je umorila sva ta bežanija od kraja sveta, te sam finale dočekao ne odveć zainteresovan za ičiju sudbu kletu, izbavljenje, kadrove uništenja, oazu za preživele... Do mene je, verovatno. Mora me ovakva tema udariti u stomak, no eto, nije.
|
|