| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Green Book (2018) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2023 u 02:34 |
da, odličan film i još uvek mi je u sećanju, ali jesi li ti neki šahovski velemajstor, jer, iako mi je šah možda trenutno najveća strast u životu i pratim sva šahovska dešavanja u svetu i online, još uvek sam za ku.ac, pa ako možeš da mi malo pomogneš, jer mi se ne mili plaćati Levijeve ili bilo čije kurseve? čisto da malo popravim rejting, jer sam udovac i, istini za volju, većinu života provodim u hebenoj depresiji. jbg, pozz
|
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2023 u 16:23 |
|
Ponovih i ovaj filmić (nikako da si napravim kakav folder sa sjajnim friškijim filmovima, baziranih na odnosu odličnih likova sa kakvim tananijim i lepšim emocijama koje isporučuju, biće da mi je Nebraska sledeća na listi filmova za ponoviti).
Da ne ulazim u to šta mi se sve dopalo, sve je tu standardno, ne verujem da bi se bitno razlikovalo od svih ostalih utisaka, ne fali filmu moj hvalospev, tek evenutalno majušna napomena, ne gledati film ukoliko su vam frižider i ostava prazni
hrana i zdravoseljački odnos prema njoj se ovde slavi gotovo poput prijateljstva. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |