Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Foundation (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Foundation (2021)

Foundation

Foundation (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Fondacija

Godina:

2021

Žanr:

drama, znanstvena fantastika

Trajanje:

70 min

Glavne uloge:

Jared Harris
  >  Hari Seldon
Terrence Mann
  >  Brother Dusk
Lee Pace
  >  Brother Day
Laura Birn
  >  Demerzel
Lou Llobell
  >  Gaal
Leah Harvey
  >  Salvor
Cassian Bilton
  >  Brother Dawn
Buddy Skelton
  >  Keir
Mido Hamada
  >  Master Shadow Obrecht
Johanna O'Brien
  >  Shivaughn
Isaiah Joshua Chambers
  >  Mystery Boy
Brian F. Mulvey
  >  Travik
Jade Harrison
  >  Bayla
Geoffrey Cantor
  >  Ambassador Thanwall
Cooper Carter
  >  Young Dawn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2023 u 19:37
Inače, odlična serija.
For someone.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2023 u 17:16
C, c, c, Mizi, samo ti to u glavi perverznjaku jedan

Kad smo već kod toga, "odrađeno je" i poslednje poglavlje serije pa sada mogu lepo da odmorim dok nas ne počaste trećom sezonom.
Na vrh
bracaco View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bracaco Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2023 u 19:56
Moj utisak loš, naravno ima puno gorih ali za ovu ocenu i preporuke očekivao sam mnogo više. On primeti da je nešto vizija jer nema senku, ali kad je on vizija, odeća samo leprša na vetru. Nju sahranjuju uz sve počasti, ali klinca izgleda bacuili u potok?! Kad praviš seriju koja treba da pokreće na razmišljane bar izbegni gluposti. Dramaturgija ponekad ko u maloj nevesti.. Lično žao mi je što sam izgubio vreme na dve sezone, obećavala je u startu ali se kvarila kao da nisu znali šta će i kuda će.
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2023 u 21:15
Serija je kao što sam rekao ok, za one koji nisu čitali knjige. Ko je čitao, lepo u prevodu samo promeni imena: Hari (seldon),Gala(dornik),Sali(hardin), Hober(Melou). A Zadužbina u Ostavština i ne razmišlja o knjigama. Jadan Asimov, posle ove serije je postao Ventilator na nebu.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2025 u 23:31
Meni je serija sasvim solidna, knjige nisam čitala... Ima par stvari koje su mi zasmetale, ali drži mi pažnju neobična i nepredvidljiva radnja... Glumačka ekipa i vizuelni efekti su takođe odlični Thumbs Up
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 07:52
Odustao na pola druge sezone. Mozda pokusam opet, ali bas me smorila, postala mi nezanimljiva. Prva sezona cobra, solidna.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 12:11
Uf treca sezona je ocajno pocela ,valjda ce vise oni kleon klonovi da izumru ,dosadili bogu i ljudima,jedino Demerzel sto nesto vredi ali naravno nikake veze sa knjigama ,gledati kao nesto novo . Mazgov iliti mula ocajan glumac izabran pa mogli su bar po opisu iz knjige slicnu facu da izabrru. Cini mi se da je na kraju druge sezone bolji izbor bio i da nije ovaj glumac. Napravise sprdacinu od jadnog mazgova nesrecne duse u sustini.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.