| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Preporuči novi mobitel |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 18:26 |
|
Više od desetljeća sam koristio samo Nokije - kad su počeli smartfoni, ja sam ostao vjeran Nokiji i koristio WIndows telefone - Lumia modele. Mogu reći da jje Android smeće u usporedbi s njima, ali znamo da na tržištu ne pobjeđuje bolji proizvod, već ljepša ambalaža.
Kako nije bilo Nokije sa zadovoljavajućim performansama kad sam morao prijeći na ANdroid, uzeo sam Huawi pa onda Xiaomi - izvrsni telefoni. I sad imam Mi Note 10 - imao je kameru od 108 megapixela 6 mjeseci prije nego je Samsung to uveo.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 19:06 |
|
Neki komentar o Realme aka Zhēn wǒ aka 真我 iz Pekinga?
* Founded May 4, 2018; 2 years ago Da li je uporediv sa Xiaomi aka Mi? #Gazda Iro i Tihi: Hvala na komentarima.
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 19:47 |
|
Ta dva mobitela gotovo su identični, ali...
1. Xiaomi je poznati brend, samim time i manji rizik - znaš što kupuješ. 2. Xiaomi ima nešto jaču bateriju - 5020 mAh naspram 4300 kod Realmeja 3. Prema gsmarena.com (najbolja stranica za podatke o mobitelima), Xiaomi je gotovo 60 € jeftiniji. Mislim da je jasno što bih ja odabrao.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72518 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 20:53 |
|
Nisam 100% siguran, ali mislim da je i Realme brand iz Xiaomijeve grupacije, nešto malo "odmaknuto" kao Pocophone. Trenutno sam na MI A3. Poželio sam isprobati Xiaomi s "čistim" Androidom. Mogu reći da je sasvim OK, ali pomalo mi fali MIUI, tako da ću se jednoga dana vratiti na Xiaomi s MIUI-jem i, nadam se, 5G funkcijom.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 21:10 |
Zaintrigiralo me pa sam malo gledao - nije Realme Xiaomijev, već od BBK - koji drži brendove Oppo i OnePlus, između ostalih. Ali i dalje ostaje 2:1 za Xiaomi kad su u pitanju ova dva modela iz videa.
|
|
|
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 21:58 |
|
Ko je imao kakva iskustva sa samsungom galaxy note 9 a ko sa samsung A71 i A80? Razmatram da kupim neki od tih telefona cak je u opticaju i s9+ i S10. Bitna mi je baterija i njeno trajanje, ostalo manje bitno. Dobro i kamera i procesor donekle.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 22:34 |
A71 ti ima najjaču bateriju, a i kameru. S modeli su puno slabiji, a i manji ekran imaju.
|
|
|
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 22:40 |
|
Hvala na informaciji. Znacilo bi sto vise informacija 🙂
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 22:40 |
A kada bi birao za internet, muziku, filmove... A31, A41, A51 ili A71 ???? Dvoumim se između A41 i A51 jer je razlika u ceni mala za tu klasu, a A71 mi je preskup i profi. I nije za moje skromnije prohteve. Ili se stisnem za A71 i miran sam narednih 10 + godina. Hahahahah Ima i ta opcija. Mad mi se na daju toliki novci odjednom, iskreno. ![]() Ili opcija 2 - da ga kupim za godinu dana kada mu padne malo cena. Ali teško da će mnogo pasti za takav kvalitetan mobitel. Ima samo da nestane sa tržišta (kao A50 ili A70). I podpitanje za Tihija i sve ostale: HTC desire 20 - ima li ga na tržištu i šta mislite o njemu i o toj firmi generalno ??? Za ili protiv? Dobro ili loše uložene pare. A mislim da mu je glavna mana dostupnost kod nas (ExYu). EDIT: i hvala Gazda Iri i bata Tihiju na komentarima u vezi Realme i "Šoneta". Mislio sam generalno kao firme, a ne samo na ona 2 modela, ali i ta 2 modela su dobra ilustracija za upoređivanje. Tradicija je ipak na strani Xiaomi (10 godine) vs Realme (2 godine) ali je Realme isto kao kometa zasijao... samo da ne padne posle. :) ;) Ažurirao Danilo-Naissus - 28.Sijecanj/Jan.2021 u 22:49 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 23:00 |
Dat će ti podatke o bilo kojem modelu. @Danilo HTC je nekad bio broj 1 - a njihov HTC One najcjenjeniji Android smartfon, ali imali su nekakav kiks i odavno nisu među najvećima. Iskreno, nisam ih vidio na našem tržištu već nekoliko godina - znam da su imali te Desire mobove, ali nisam nikada koristio ih. Što se tiče Redmi vs Realme... Kao što sam rekao - i Realme je velik igrač jer su u vlasništvu BBK-a, zajedno s Oppom i OnePlus, ali ako baš odlučuješ između ova dva modela iz videa koji si stavio, onda je Xiaomi Redmi bolji izbor zbog baterije i manje cijene.
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 23:00 |
Iimam A51 od letos i zadovoljna sam, ali imam veoma niske kriterijume za telefone, pa ne znam da li ti to pomaže. ![]() Meni je bitna kamera i zvuk na snimcima, da bih snimala decu i da ima dve kartice, a A51 je ispunio očekivanja
![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11392 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 12:38 |
|
Xiaomi 10T Pro/5G - so far so good Doduše imam ga tek 5 dana, pa je utisak površan. Impresivna je baterija, 5000 mAh, 256 GB, 4 kamere, stereo zvučnici. Nisu ni škrti Kinezići. Dobio masku i zaštitnu foliju ispod koje je Gorilla Glass 5 zaštita. Dobio Aux/ USB priključak i punjač . Mislim da niš ne moram ni dokupiti Mrcina je velika 6.67 incha i teška 218gr. Nema šanse da ga nosim u džepu kratkih hlača. Pale bi mi do koljena pa bi svi buljili u " mrcinu" na pločniku![]() ![]() Cijena? Prava sitnica, oko 600 orja![]() ![]() |
|
|
Robin Obični- najobičniji
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72518 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 15:32 |
|
Eto, još jedan u "klubu".
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 22:12 |
|
Ima i "Šomi" Redmi i onaj Poko X3 (valjda) i Realme... i super su cene...
ali ću se čini mi se odlučiti za A71, a ima odličnih razloga za to u poređenju sa A51 (koji je također super). A razlika u lovi (uz aktuelne popuste od 40 evrića) je zanemarljiva u odnosu na kvalitet pre svega procesora i kamera. Hvala svima na komentarima i nadam se da će ova tema biti aktuelna i za ostale koji imaju istu dilemu "koji novi mobitel kupiti"? ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |