| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 474849 |
| Korisnik | ||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 23:41 |
|
Eto, tokom leta obavezno pogledaj seriju. Nisam gledao sve ali mi je najdraža serija iz Velikog (prvog) svetskog rata. Ima puno odličnih epizoda. Npr. kad upuca goluba ili kad Boldrik crta "mine" i slonove ili kad se onaj general ili oukovnik zaljubi u Beautifull Georginu koju glumi Dr.House. Srednji vek... nisam sve gledao... npr. ona epizoda kad Boldrik kupi rotkvicu na pijaci za npr. milion evra (ili čega već) ili kad spali u kaminu ono delo Crne guje... herbarijum ili šta već beše... Super je serija ali malo likova za Selo mada se uvek mogu ubaciti i drugi likovi iz serija sa tom ratnom tematikom WW1, Selo je to.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 23:43 |
|
Slažem se. Uz Kadetonija i bata Stoleta je samo zakuvao čorbu i otežao vukodlacima da ne potrefe svog izdajnika.
Što me podseti na , medu i med. Legenda: - BoniAžurirao Danilo-Naissus - 15.Svibanj/May.2020 u 23:52 |
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 23:47 |
|
|
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2020 u 00:55 |
|
Generalno ne volim sitkome, kakvi god bili. Ne privlače me da ih gledam, tako da...
![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2020 u 01:26 |
|
|
Šteta...
Serija za sva vremena... |
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2020 u 13:22 |
|
Ja sam ovako nešto radio s pokojnim Buzijem u Ćeranju, gdje je bio nepismeni kerovođa i imao neke svoje priproste primjedbe na kraju svake priče. I nije bilo loše. To mi je valjda bila prva režija. A i Buzi je bio nov u Selu... Baš nedostaje - bio je pravo osvježenje za selo.... Btw. tad je i Toni gostovao u svim pričama kao inspektor Zadirty Toni Callahan. P.S. Tu je cijela priča.
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2020 u 18:30 |
|
|
Svima nam nedostaje.
![]() |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2020 u 23:04 |
|
Slažem se. I te kako nedostaje. * možda se pojavi u nekoj od narednih priča kao dobri duh Sela ili se po njemu nazove nešto u priči. ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Svibanj/May.2020 u 23:12 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 474849 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |