| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 161718 |
| Korisnik | |||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2020 u 23:30 |
||
Zato si zaslužio da budeš Klen Oslić, a ne ja
![]() |
|||
![]() |
|||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2020 u 23:32 |
||
|
Dobra partija,fenomenalan ulov
|
|||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2020 u 23:35 |
||
Pa, nisam očekivao da će svi ostali pratiti. ![]() A i nisi se baš branila kao što sam očekivao, možda bi stvarno razubedila Klena.
|
|||
![]() |
|||
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 00:41 |
||
Nema kod mene pregovora.... kada se dohvatim nekoga nema odustajanja.
![]() |
|||
|
Jest' il' nije!
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 00:45 |
||
|
# Alien: mislim da bi Vidovnjak i rečima lako ubedio ostale da izglasaku Bahu.
Dešavalo se i ranije. A za slučaj da ga ne slušaju Seljani raspisao bi referendum. A za slučaj da ga linčuju a u narednom krugu ne ispoštuju njegove tvrdnje - oprostio bi se od Sela, možda i zauvek. BITNO je i najteži posao je da se pogodi Vukodlak. A kad kreneš da "fulaš" onda je sve teže jer Selo očekuje pogodak od tebe. PLUS, treba da imaš čelične živce i dobru taktiku. Zamolio bih Vidovnjaka (Metalca, verovatno) da kaže za koga je sve pitao. Hvala. Ponekada Selo ima i malo sreće, a ponekad je i faktor sreće na strani Vukodlaka. Setite se, u 137.partiji nam je bata Tihi servirao Aliena i Klena u koji su bili vukodlaci u 2 partije pre te,... tako da ne pomaže nikakva taktika i logika u pogađanju. # Eden: slažem se. Glasao si u ranoj fazi, 2 glas za Zrinku. Što jeste i rizično i pametno u isto vreme. Razvejao si mi sumnje u vezi promašaja sa Subijem u prvom krugu. Do 21:45h je bilo 3:1 za Zrinku, i onda je Selo izabralo Zrinku za linč, sticajem okolnosti. Nisam glasao za nju jer sam pomislio da je možda vidovita... Plus, faktor Uskrs. Čestitke svima na odličnoj, neizvesnoj (foto finiš 2 krug) i neverovatnoj partiji. Selo je konačno opet povelo posle 1 god i 3 meseca... Epizoda 109. - „Ćeranje” 13.Veljaca/Feb.2019 Tada 54:53 za Selo. Sada 67:66 za Selo. Timski rad Sela je čini mi se najbitniji... Puno lažnih Vidovnjaka i lažnih Izdajnika otežava posao Vukodlacima. Zato nisam otvarao karte, razvija teorije zavere i kore za pitu. Olimpijsko čudo je pobediti ovakav tandem Vukodlaka. Da sam bio Vidovnjak, ne znam za koga od vas bih prvo pitao. Svi ste bili odlični. Ažurirao Danilo-Naissus - 12.Travanj/Apr.2020 u 00:54 |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 00:47 |
||
|
Auuu, koliki post iznad....
Sorry... I hvala svima na prijavama i odvojenom sslobodnom vremenu. EDIT: Hvala u ime svih Igrača i Tihiju na odvojenom slobodnom vremenu za režiju i scenario ove 138.epizode. Sjajna priča - tu smo jednoglasni. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 12.Travanj/Apr.2020 u 00:57 |
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 01:43 |
||
|
Sad Danilo prebaci neke postove, pa ispade da pričam sam sa sobom (valjda će me soba trpiti).
|
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 01:43 |
||
Ma radi šta hoćeš... Samo je teško seljane natjerati u parlament...
![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 01:46 |
||
|
Seoska posla... glasaju samo za one koji su trenutno na vlasti.
* prebacih, da živne malo debata, replike i kršenje poslovnika. |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 01:53 |
||
Nikad do sada glas promenio nisi.
|
|||
![]() |
|||
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 12:13 |
||
Prvi krug je proverena Zrinka (i ja sam se kao i Boni pitao da li su u pitanju kolači ili "kolači"), pa ti
. Drugi krug se lepo završio po selo, uspeli smo odaslati Zrinku na oblačak bez da se previše eksponiram. Pretpostavio sam da je drugi vuk među onima koji su čuvali glasove za poslednji sekund, dakle Baho i Elijen... Elijenu bi bilo previše da je očupavio i ovu partiju, pa sam proverio Bahu i to je to. Istovremeno, Klen poveo hajku na njega, milina, reko ' čovek je dragocen ovu partiju ![]() |
|||
![]() |
|||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 13:17 |
||
|
Bravo Metalac 2/2
|
|||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 14:42 |
||
|
Bravo Metalac.
|
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 14:59 |
||
|
A niko da kaže: Bravo, Klene!
|
|||
![]() |
|||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 21:46 |
||
|
A niko da kaže hvala Boni što si nam otvorila oči krmeljive...
Bravo Metalac a i Klen! ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 13.Svibanj/May.2020 u 01:08 |
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 161718 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |