| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Korisnik | ||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 00:48 |
|
Ključni momenat za ovu partiju. Iso je glasao, Zrinka ga prozvala (insektivno), Number proverio... Selo je baš imalo sreću ovaj put. A pre toga je Number pogodio Aliena iz prve. Kad te oće, oće te. Inače, nisam obratio mnogo pažnje zbog ove (refleksne) reakcije Zrinke. Zrinka i nesvesno /podsvesno pogodi Vučka... ...a ima očigledno veliki autoritet kod svih Vidovnjaka. Klen, već neko reče, namirisao Izdajnika iz prve. Ne verujem da bi Selo preživelo da sam ja bio vidovit. A prvo bih pitao za Nešicu. Zrinku. Bahu (ako preživi 2 večere).
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23312 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 01:24 |
|
|
Meni je odavde sa oblačka najsumnjiviji bio Number, kao glasao za vuka da ne bi bio sumnjiv i pojeo mene jer je mislio da sam vidovit.
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 19:56 |
|
To samo tebi može pobuditi sumnje
|
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23312 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 20:23 |
|
Uvek razmišljam drugačije od ostalih.
![]() |
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 20:53 |
|
Čudo da sam sebi nije bio sumnjiv, jer je pojeden...
![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 21:13 |
|
Ja sam se samo malo zabrinuo da Zeleni ne povuče svoj glas sa Aliena. Srećom... ipak nije. A kad malo bolje razmislim... mislim da mu je moj dragi komšija Iso vrati dugovanje iz 135. i još ko zna koje partije. Narastao je taj dug izgleda. Plus kamata.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 21:18 |
|
Sledeći put kad se budeš brinuo da li ću promeniti glas, seti se kad sam zadnji put menjao glas.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 21:21 |
|
Holi šit end fak... To sam skroz zaboravio.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 23:36 |
|
|
Izgleda stariš, zato zaboravljaš.
![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 13.Svibanj/May.2020 u 01:06 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |