| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
1917 (2019) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77266 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 18:17 |
|
Dakle ovo je stvarno cirkus, pet puta pokušavam i bukvalno pet puta zaspim tokom gledanja ovog filma, to traje danima i noćima već. Znam, potreban mi je drugi termin a ne u pola noći sa ovim filmom, no tvrd je orah voćka čudnovata, šta da se radi. Moram da ga odgledam jer se Danilu nije svideo, po nekom suludom pravilu, odnos prema filmu nam je nebo i zemlja, pa ne smem da propustim ništa što mu ne valja.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 19:35 |
|
Fata je Fata, dvaput je dvaput, ali ako 5 puta ne sjeda... Ma 'ebeš to. Uninstall i nađi neki drugi.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77266 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2022 u 02:51 |
|
Šesta sreća
Morao sam da ga završim, nije to loš film, niti kriv za moj premor. Jedva dočekao da ubijem tih dva i nešto GB potom. Dakle, ok je, ništa epohalno, očekivao sam i više. Lako je vezati se za junaka filma, vizuelno dopadljiv, tehnički dobar, ima nešto meni jeftinih trikova pri finalu filma da bi se nakucale emocije, voleo bih da odustanu od toga autori, puste želje moje, ono naglašavanje muzikom, širinom kadra, pa onda krupni kadar junaka, ima li kraja tome. Ne očekujem (ponajmanje od ovakvog jednog filma) da mu se priđe kakvim dogma 95 pristupom, tek da me ne biju sa onim što se da očekivati, neka me iznenade ma čime. Nebitno, to je detalj, suštinski sam zbilja zadovoljan. Doduše, trebalo je da ga gledam ranije, sada mi je u senci filma All quiet of the western front koji je kao celina delovao efektnije na mene.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2023 u 19:41 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |