| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Outsider (2020) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09 |
Ccc, onamo Dylan Dog, u potpisu "istražiteljka noćnih mora" a ovamo od Stivena Kinga očekuje triler-misteriju 😔 |
|
![]() |
|
Danis88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 23:56 |
|
Ma ja sam pregedao ovu seriju, bindzovao sam, sve za dan... ma ova serija je smece, nije ni cudo sto su je otkazali poslije prve sezone... ja mogu da nabrojim 20 misterija boljih od outsidera... posto se serija trenutno ne planira za 2 sezonu, ali ako nekad bude, ma necu ni trailer pogledati... smece od serije... jedino sto valja u seriji je cynthia erivo, ona jedino dobra... ne volim bena mendelsohna, tesko ga slusati... nit valjaju glumci, ni radnja, nista
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 08:04 |
|
Baš loše. Prvih nekoliko epizoda jako dobro, a onda se na kraju sve totalno sroza, tako da imaš utisak da su bacio 10 sati života. Velika šteta i upozorenje na bačeno vreme. Ne dajte da vas zavedu, ono što izgleda kao moćan triler, zapravo je šarena laža bez ikakvog smisla i ikakvog odgovora o čemu se tu, zapravo radi... Nije ni za malu decu koja veruju u dlakava čudovišta...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |