Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Outsider (2020)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=94440
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 10:54
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Outsider (2020)
Objavio: ernad-fakic
Tema: The Outsider (2020)
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2019 u 00:34
Imam knjigu, jedva cekam da je procitam, kao i seriju 😍

Odgovori:
Objavio: mile969
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 11:02
Po prvoj epizodi, verovatno najbolje ekranizovano delo Kinga. Samo da se sledeĉe epizode ne razvodnje 👍👍👍

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2020 u 12:26
Veoma obećavajuće.

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 00:07
na prve 2 epizode vrlo obecavajuce, nesto odiše "true detectiveu" stilu, al na Kingovski nacin logicno

Objavio: mirelovac
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 08:50
Za sada sasvim pristojno i "lepljivo" za ekran

-------------
spartacus

Objavio: Numberguy
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 10:12
I meni je isto nalik True Detective, ipak ista produkcija ih uradila. Inace vrlo zanimljiva.

-------------
How do you make 7 even? (Take away the S)

Objavio: delight353
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2020 u 20:19
Vrh serija!

Objavio: gogo75
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2020 u 13:01
Slažem se, odlična serija sviđa mi se i jedva čekam svaku sljedeću epizodu.
Radnja kao i sama gluma glavnih protagonista vrlo dobri.

-------------
napadnajboljaobrana kako za koga

Objavio: bonux
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2020 u 12:38
Taman se obradujem dobroj misteriji - trileru kad ono nesto paranormalno. Sile zla itd. U 90% slucajeva sada prave takve serije.

Objavio: Freak37
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2020 u 23:19
Sa zavrsnom epizodom mogu samo reci "Extra serija"

Objavio: boron
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2020 u 10:09
Steva je KRALJ! Vrh serija. Vrh!

Objavio: Wida
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2020 u 16:54
Očekivao puno više od ovoga.Solidno 5/10.

Objavio: memich
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2020 u 23:41
Ogromno razočarenje. Veliki sam ljubitelj misterija, ali ovdje je misterija vrlo slaba.

Ovu seriju moram porediti sa serijom Castle Rock, tj. s prvom sezonom CR-a. Obje imaju spor ritam, ali u CR-u se lagano odmotava misterija i to odlično drži pažnju. Ovdje je sve jasno nakon 3 epizode, a epizode su generalno razvučene nekim glupostima, pa uopše ne funkcioniše taj "slow burn" koji mi sjeo kod CR-a.

Početak je sjajan i tu je sjaj nažalost završio. Misterija je pala u vodu, i sve što je ostalo je detektivska drama koja nije ni dobra. Način na koji je detektivka došla do zaključka do kojeg je došla je niđe veze. Spomenuo sam da ima raznih gluposti, svaki lik ima neku poučnu priču iz prošlosti, a ono glupost. Pa me nervira kako jednog lika nervira šta drugi lik govori, pa svako malo gledaš nervozu i kolutanje očima na pokušaje ubjeđivanja. Serija dosta mlati praznu slamu.

Još da se dotaknem finiša. U prvih 10 minuta nabacaše glupih poteza od strane likova da sam se bukvalno razočarao kad sam vidio da je prošlo samo 10 minuta. Nakon toga ide... hodanje, da se dostigne minutaža, pa konačna konfrontacija. I to je bilo loše, neispunjavajuće. I nakon toga još dosadnih stvari, i to je to.

Ko voli ovakve stvari bolje da gleda Castle Rock.

6/10

Objavio: bokidante
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2020 u 10:44
Castle Rock puno bolji, ali ni ova serija mi nije loša. Od mene 7/10

Objavio: boron
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2020 u 11:37
Odlicna serija.Steva je kralj!!!!

Objavio: robin12345
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2020 u 15:01
Castle Rock, meni druga sezona TOP, no nije ovo loše. Kako ide King, još je i dobro.

Objavio: aleksayu
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2020 u 21:26
Dosadna serija, od 4, 5 epizode svaka sledeca je sve gora. Stiven King se kao pisac ofucao....

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2020 u 23:03
HBO je otkazao seriju nakon 1. sezone, ali postoji mogućnost da će neko drugi preuzeti seriju...

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: aleksayu
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2020 u 23:24
Pametno.
Od amera nista novo u svetu serija.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2021 u 11:37
Mene su sve te knjige, Bill Hodges trilogija kao i evo sada pokretanje Holly Gibney romana, razočarale. Odrastao sam sa Kingom pa ću gledati naravno i ovo. No meni ne samo što nije falilo misterije i triler tona, čitavog tog detektivsko-istraživačkog dela romana, nego su mi oni bili odlučujući faktor zašto mi je Outsider (roman, jok serija dakle) bio dosadan i dalek. Paranormalni deo mi je nažalost bio podjednako mlak. Moguće je da je u ovom slučaju serija bolja (meni, lično) od romana, videću već, tek bih ipak voleo da se King vrati svom pređašnjem stilu, meni ne leži ovo što piše u poslednje vreme. Ne mora to biti tvrdokorni horor, dokle god nije taj njegov flert sa detektivskom prozom.

U seriji je, moguće, manje bitan njegov nekadašnji pripovedački dar, pa mi možda može funkcionisati sama po sebi, nešto je ipak do ambijenta, glumaca, tempa kojim se priča vodi, detaljima, no o tom onda kada je pogledam. 😊

Objavio: puppet_master
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09
Originalno postovano od strane bonux bonux piše:

Taman se obradujem dobroj misteriji - trileru kad ono nesto paranormalno. Sile zla itd. U 90% slucajeva sada prave takve serije.

Ccc, onamo Dylan Dog, u potpisu "istražiteljka noćnih mora" a ovamo od Stivena Kinga očekuje triler-misteriju 😔

Objavio: Danis88
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 23:56
Ma ja sam pregedao ovu seriju, bindzovao sam, sve za dan... ma ova serija je smece, nije ni cudo sto su je otkazali poslije prve sezone... ja mogu da nabrojim 20 misterija boljih od outsidera... posto se serija trenutno ne planira za 2 sezonu, ali ako nekad bude, ma necu ni trailer pogledati... smece od serije... jedino sto valja u seriji je cynthia erivo, ona jedino dobra... ne volim bena mendelsohna, tesko ga slusati... nit valjaju glumci, ni radnja, nista

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2025 u 08:04
Baš loše. Prvih nekoliko epizoda jako dobro, a onda se na kraju sve totalno sroza, tako da imaš utisak da su bacio 10 sati života. Velika šteta i upozorenje na bačeno vreme. Ne dajte da vas zavedu, ono što izgleda kao moćan triler, zapravo je šarena laža bez ikakvog smisla i ikakvog odgovora o čemu se tu, zapravo radi... Nije ni za malu decu koja veruju u dlakava čudovišta...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk