| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Vietnam War (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Vietnam War (2017)Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2019 u 18:11 |
|
Seriju prevodi dragan059 👍
|
|
![]() |
|
dragan059
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2019 u 01:15 |
|
Samo par stvari oko ove serije, - nema potrebe da mi neko salje PP kada će biti prevod naredne epizode. Epizode su dugačke, ima puno teksta, puno linija se mora dodati jer u engleskom transkriptu nema dijelova kada se govori vijetnamski itd. Neću nikoga da prijavljujem, ali nemojte to raditi. Seriju prevodim kako mi obaveze dozvole, uostalom kao i svima nama. - ostavio sam pjesme na kraju svake epizode jer mislim da su bitne. Za većinu sam našao na netu nekakav prevod, a neke sam sam prevodio koliko sam mogao. Znam da to nije ono pravo i da neke stvari nemaju smisla kad se ovako prevede, ali bolje išta nego ništa. - kao i obično, nemojte šta zamjeriti. Trudim se da ne bude grešaka, ali će se vjerovatno po koja provući. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |