Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serenity (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serenity (2018)

Serenity

Serenity (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spokoj

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

Steven Knight

Scenarij:

Steven Knight

Glavne uloge:

Diane Lane
  >  Karen
David Butler
  >  Jack
Jeremy Strong
  >  Reid Miller
John Whiteley
  >  Old Wes (as Johnny Whiteley)
Robert Hobbs
  >  Ape
Kenneth Fok
  >  Lionel
Garion Dowds
  >  Samson
Vinaya Sungkur
  >  Consuella
Guillaume Silavant
  >  Man at the Bar
Edeen Bhugeloo
  >  Mike
Charlotte Butler
  >  Lois
Michael Richard
  >  Ron
Rafael Sayegh
  >  Patrick

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 13:35
hm, onako 6/10
zanimljiv, ali nekako ispod prosjeka za oskarovca.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
darko-zivkovic View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-zivkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 17:48
Lepo je to plovilo, pa ipak nisam oduševljen, mada volim ovo dvoje glavnih glumaca i okruženje u kojem se nalaze.
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 17:57
Ja ssm gledao do trenutka kada je ispalo da je to video igrica... odmah sam prekinuo...
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
Majolinica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Majolinica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2019 u 21:50
Los film do bola... 3 od mene samo zbog glumacke ekime!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2019 u 19:43
Serenity - Na raspolaganju ti budu McConaughey, Jason Clarke, Djimon Honsou, Diane Lane i Anne Hathaway a reziser Steven Knight napravi nesto ovako? Ma ajde, neka me puste gluposti sa onim kao da se razmislja i slicno. Ne ispadamo mi fanovi filma glupi ako neko jednostavno napravi film gde zeli da napravi nesto cudno za razmisljanje a zapravo se napravi katastrofalan film. Strasno i sramotno. A mogao je biti dobar film da su se drzali price, muz zlostavlja svoju suprugu a jenom bivsem je ponudjeno 10 miliona dolara...uopste se nije moralo otici u sve ovo. Kao i za Nocturnal Animals, isto je sve moglo da ide drugacije da se drzali one price.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2019 u 11:05
Žali bože odličnih glumaca, u ovako lošem filmu! Od mene 1/10
Na vrh
Mcdeki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mcdeki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2019 u 14:34
Bas lose.
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2019 u 21:19
Zar Iga Biva ne reče da je dobar film? Hahaha
Chepe
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2019 u 19:33
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Serenity - Na raspolaganju ti budu McConaughey, Jason Clarke, Djimon Honsou, Diane Lane i Anne Hathaway a reziser Steven Knight napravi nesto ovako? Ma ajde, neka me puste gluposti sa onim kao da se razmislja i slicno. Ne ispadamo mi fanovi filma glupi ako neko jednostavno napravi film gde zeli da napravi nesto cudno za razmisljanje a zapravo se napravi katastrofalan film. Strasno i sramotno. A mogao je biti dobar film da su se drzali price, muz zlostavlja svoju suprugu a jenom bivsem je ponudjeno 10 miliona dolara...uopste se nije moralo otici u sve ovo. Kao i za Nocturnal Animals, isto je sve moglo da ide drugacije da se drzali one price.

Nisam pogledao ovaj film pa ga ne mogu komentirati (svaki dan ga iz nekog razloga preskocim i pogledam nesto drugo), no "Nocturnal Animals" je po meni dosta kvalitetan film i ako usporedujes "Serenity" s "Nocturnal Animals", onda ga trebam sto prije pogledati.
Vidim da sam na jednom trackeru za "Nocturnal Animals" stavio ocjenu 70%, a po meni je to dosta visoka ocjena.
Prosjecna ocjena za "Nocturnal Animals" na npr. PTP je 74% tj. znaci da su ljudi generalno zadovoljni s filmom, a PTP nije IMDb gdje klinci i rodbina glumaca (te ostele ekipe sa seta) daje ocjene sakom i kapom.
Navodim PTP posto isti (uz HDbits) vecinom koristim za filmove, ali i kao bazu podataka sa svojim ocjenama i za cisto neku osobnu evidenciju pogledanih filmova (ako svaki dan pogledam minimalno jedan film i tako zadnjih xx godina, dodem do povece kolicine filmova kojima ne mogu uvijek zapamtiti imena ili ocjene pa da se ne dogodi da dva puta idem gledati neko smece od filma).
Ukusi se razlikuju. ;)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.