Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Serenity (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92402
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 09:30
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Serenity (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Serenity (2018)
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 22:33
Prijevod je uradio ringeraja 👍

Odgovori:
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 20:10
Ko sad glumi Karen ? Treba prepraviti da je ne glumi Diane Lane vec Hathaway.

Malo se izmjesale uloge prilikom unosa teksta.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: adm1r
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 20:49
I prepraviti naziv filma. Treba da stoji originalni, engleski: sh*ting Threads.

-------------

Objavio: beogradski
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 23:15
Serenity, koji upravo skidam, ima na IMDb-u, skoro pa 99% kritika tj. loših komentara. Iskreno, ja to i ne gledam te kritike jer gledam šta mi se gleda a ne šta je popularno, ali ovde unapred moram sa nečim da se složim, a to je atak na ovaj film, koji još nisam ni odgledao, ali zbog čega bi se složio sa lošim komentarima? tj. kritikama? Pa zato što sam sasvim slučajno bacio pogled na komentare i em video da je žanru dodato sf, pa sam se i malkice začudio ali ali ali...Trejler to ''krije'', pa koliko sam ;itao, poslednjih 20 minuta brutalno recikliraju ceo film. Ako režiser, zaista od nkog napetog trilera se igra sa sedmom umetnošću pa dodaje ''začin'' po imenu sf...e onda...Ali videćemo- Daljinski upravljač je uvek tu i opcija STOP. Kad bi tako moglo i zaustaviti žanrovsko igranje bilo bi dobro )

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 23:53
IMDB ocena: mršavih 5,1 (od samo 4,903 glasača) i nije neko merilo.   

...ali zato solidnih 156 reviews.

Slažem se, vrlo moguće je da ima neki žanr viška. A još gore ako nema.
Klasična triler-drama se pretvori u misteri-sf.

Realno, mogli su da ubace i horor (nasilan muž) i komediju (1 vic u filmu).   

Odlična glumačka ekipa... ostaje da se vidi kvalitet ovog filma.

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: zeljko-plavsic
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 00:05
Film je dobar do onog momenta kada shvatis sta je u pitanju, meni je tog momenta sve palo u vodu...Da nema Mekonahija ocenio bih ga jedinicom, ovako slaba trojka...

Objavio: arzak
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 14:10
Uzas. Ne gledajte... 

Objavio: arzak
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 14:15
Izvini Iga Biva, ali ovo je smece...

Objavio: M0xei
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 19:40
Film uopšte nije loš, može da se gleda bez problema. Nije najbolji ali ono.. 6.5/10.

Objavio: milejanjicar
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 21:57
Realna kritika, slazem se potpuno. Ali ipak mora se biti ljubitelj zanra za ovakve filmove, raja ne dobacuje dotle ;)

Objavio: wox
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2019 u 22:14
i po meni film je smece

Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 01:56
Poslušah te IgaBiva i potroših skoro 2h života. Ne mogu zbog Metjua da mu dajem nižu od 4/10. Što reče jedan dečko bio je dobar dok ne vidosmo o čemu se radi.

Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 01:57
Gubljenje vremena 4/10

Objavio: jocoiva
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 11:41
SLABO,SLABO-3 od 10

Objavio: joze-sluga
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 15:14
Hvala za prevod, film pa srednja žalost.

Objavio: Freak37
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 23:56
Sada i vidim cemu negativne kritike , ovakve filmove ja M.M. snimao na pocetku karijere i kasnije. Sà takvim filmovima mislim da ga ne bismo vise ni vidjali. Filmovi tipa Sahara (zgodan , misicav , maco tip ) . Od Dallas Buyers Club to je drugi M.M. , naravno treba spomenuti i seriju True Detective .

Objavio: Freak37
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 23:58
Bolje preskocite ovaj film.

Objavio: stevan-manojlovic
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2019 u 09:49
Genirika, totalni prosek

Objavio: Diana0000
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 11:29
ovako podijeljeni komentari su me zainteresirali, pogledat ću svakako

Objavio: tantal
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 11:51
Zar je moguce, da 3 odlicna glumca-ce pristanu da snime film koji izgleda kao ovaj film.Pa nisu Bogom dani samo za film.Mnogi veliki glumci i glumice su poceli igrati u serijama.Koje su ruku na srce tako dobro uradjeni,da cesto njihova produkcija izgleda kao produkcija nekog visoko budzetnog filma.Bas,bas lose.

Objavio: osman2510
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 13:35
hm, onako 6/10
zanimljiv, ali nekako ispod prosjeka za oskarovca.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: darko-zivkovic
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 17:48
Lepo je to plovilo, pa ipak nisam oduševljen, mada volim ovo dvoje glavnih glumaca i okruženje u kojem se nalaze.

Objavio: rozanik
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 17:57
Ja ssm gledao do trenutka kada je ispalo da je to video igrica... odmah sam prekinuo...

-------------
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.

Objavio: Majolinica
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2019 u 21:50
Los film do bola... 3 od mene samo zbog glumacke ekime!

Objavio: beogradski
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2019 u 19:43
Serenity - Na raspolaganju ti budu McConaughey, Jason Clarke, Djimon Honsou, Diane Lane i Anne Hathaway a reziser Steven Knight napravi nesto ovako? Ma ajde, neka me puste gluposti sa onim kao da se razmislja i slicno. Ne ispadamo mi fanovi filma glupi ako neko jednostavno napravi film gde zeli da napravi nesto cudno za razmisljanje a zapravo se napravi katastrofalan film. Strasno i sramotno. A mogao je biti dobar film da su se drzali price, muz zlostavlja svoju suprugu a jenom bivsem je ponudjeno 10 miliona dolara...uopste se nije moralo otici u sve ovo. Kao i za Nocturnal Animals, isto je sve moglo da ide drugacije da se drzali one price.

Objavio: bokidante
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2019 u 11:05
Žali bože odličnih glumaca, u ovako lošem filmu! Od mene 1/10

Objavio: Mcdeki
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2019 u 14:34
Bas lose.

Objavio: dzems0
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2019 u 21:19
Zar Iga Biva ne reče da je dobar film? Hahaha

-------------
Chepe

Objavio: win32
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2019 u 19:33
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Serenity - Na raspolaganju ti budu McConaughey, Jason Clarke, Djimon Honsou, Diane Lane i Anne Hathaway a reziser Steven Knight napravi nesto ovako? Ma ajde, neka me puste gluposti sa onim kao da se razmislja i slicno. Ne ispadamo mi fanovi filma glupi ako neko jednostavno napravi film gde zeli da napravi nesto cudno za razmisljanje a zapravo se napravi katastrofalan film. Strasno i sramotno. A mogao je biti dobar film da su se drzali price, muz zlostavlja svoju suprugu a jenom bivsem je ponudjeno 10 miliona dolara...uopste se nije moralo otici u sve ovo. Kao i za Nocturnal Animals, isto je sve moglo da ide drugacije da se drzali one price.

Nisam pogledao ovaj film pa ga ne mogu komentirati (svaki dan ga iz nekog razloga preskocim i pogledam nesto drugo), no "Nocturnal Animals" je po meni dosta kvalitetan film i ako usporedujes "Serenity" s "Nocturnal Animals", onda ga trebam sto prije pogledati.
Vidim da sam na jednom trackeru za "Nocturnal Animals" stavio ocjenu 70%, a po meni je to dosta visoka ocjena.
Prosjecna ocjena za "Nocturnal Animals" na npr. PTP je 74% tj. znaci da su ljudi generalno zadovoljni s filmom, a PTP nije IMDb gdje klinci i rodbina glumaca (te ostele ekipe sa seta) daje ocjene sakom i kapom.
Navodim PTP posto isti (uz HDbits) vecinom koristim za filmove, ali i kao bazu podataka sa svojim ocjenama i za cisto neku osobnu evidenciju pogledanih filmova (ako svaki dan pogledam minimalno jedan film i tako zadnjih xx godina, dodem do povece kolicine filmova kojima ne mogu uvijek zapamtiti imena ili ocjene pa da se ne dogodi da dva puta idem gledati neko smece od filma).
Ukusi se razlikuju. ;)

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk