| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 181920 |
| Korisnik | ||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 13:43 |
|
Ima jedan koji je slično razmišljao: Poslao/la : robin12345 Poslato : 15.Veljaca/Feb.2019 u 19:02 ajd neka Tihi bude proždran, da vidi kak je to ![]() |
||
![]() |
||
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 14:04 |
|
|
Kome smeta jako Selo?
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 14:32 |
|
Prilika koja se ne propušta. Mada, mislim da ga naš Robi ne bi pojeo do kraja partije da nije javno prozvan da je dlakav. Ps.odmah bi svi ukapirali ko može da bude. Par njih. Eden, Robi, Cersei/Manda/Hogi da su u partiji, ... EDIT: biće neizvesna sledeća partija verujem i drago mi je što neću biti vidovit. 5 uzastopnih pobeda Sela. Novi način žrebanja igrača. Videćemo kome će sreća da se osmehne. Ako linčujemo Vidovnjaka odmah teško da Selo preživi. Pu,pu,pu... daleko bilo.
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 15:23 |
|
Moj lik je bio extra. Ismijao sam se kad si tamo napisao da ponesem uzorak stolice,ali je on ponjeo i stolicu za svaki slucaj... u tom fazonu Super partija,prica izvanredna,da uvijek hoce biti dosta ucesnika (ljaksea) pa da se ovako zakupusa
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 15:29 |
|
|
Danilo, ko kaže da nećeš biti?
![]() Boozy... ti fazoni su uglavnom nalijetali sami od sebe... A u principu, jedini do kraja nije skontao šta je to vukodlak... Kaže nešto kao "Ovo nije jedan od mojih kerova."
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 181920 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |