Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kingdom (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kingdom (2019)

Kingdom

Kingdom (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, akcija, triler, horor

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Kim Hye-jun
  >  Queen Consort Cho
Hye-Jun Kim
  >  Queen Consort Cho
Kim Jong-soo
  >  Kim Soon
Jin Seon-kyu
  >  Deok Sung
Suk-Tae Joo
  >  Lee Do Jin
Kim Sungkyu
  >  Young-shin
Ryu Seung-ryong
  >  Cho
Park Byeong-eun
  >  Min Chi Rok
Kim Tae-hoon
  >  Lee Kang Yoon
Jeong Seok-won
  >  Cho Beom Il
Bae Doona
  >  Seobi
Huh Joon-ho
  >  An Hyun
Kim Sang-ho
  >  Muyeong
Greg Chun
  >  Chang (voice)
Bae Doona
  >  Seo Bi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2019 u 00:59
Odlična i napeta serija, ali kao što je neko napomenuo iznad, smeta ono preglumljavanje nekih likova (konkretno mene je nervirao onaj vojnik koji se zaljubio u onu medicinarku, i njegov pomoćnik).

Inače, bila mi je poznata ta medicinarka, kad ono glumila u Sense8. Smile

Takođe, primetio sam i nekoliko soundtrackova iz Game of Thrones, na primer Euronov soundtrack (u 2. epizodi, ako se ne varam) i Army of the Dead (u 3. epizodi), ali nije bilo Ramina u creditsima. Netflix ukrao iz HBO? LOL
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2019 u 10:21
Dobra je serija, ali su moji titlovi treš. Baš sam krenuo prije par dana da ih prepravljam.

Edit: Nisu više treš. Preporučujem.

Ažurirao memich - 23.Listopad/Oct.2019 u 23:00
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2019 u 05:50
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2020 u 00:44
Sezonu 2 prevodi Edigs0 👍
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2020 u 17:32
Serija je vrh! Jedva čekam treću sezonu! Veliko HVALA Edigs0, na odličnim prijevodima!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2020 u 21:29
Opa, S01 bolja nego sto sam ocekivao.Malo borba za vlast, malo brzi zombiji.Sve u svemu, da mane ne trazim, sasviiim gledljivo.Cak sta vise.Hvala na prevodima.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2020 u 12:34
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Opa, S01 bolja nego sto sam ocekivao.Malo borba za vlast, malo brzi zombiji.Sve u svemu, da mane ne trazim, sasviiim gledljivo.Cak sta vise.Hvala na prevodima.

Pogledah s02 i ne mogu da kazem da ovo odlicno.Nesto me na momente malo i smaralo, al odgledah.Ocekivao sam kraj, finale, nema vise, zaokruzenu pricu.Kad ono, ovi bi da maznu jos malo love od snimanja.Ukupni utisak mi je da se ovo moze ajde pogledati i to kazem kao fan teme a oni koji to nisu, neka dobro razmisle, hoce li ovo pustiti.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2021 u 15:18
Po mom misljenu serija je dobra, podseca me na ekranizacije Follett-ovih knjiga The Pillars of the Earth i World Without End pa preporuka za pogledati, mada su i knjige dobre . Ima dobrih stvari, odluka, taktike, promisljanja, prikaza moralnih vrednosti i nacina ponasanja,kulture drzi paznju i interesantna je. Ima istovremeno nekoliko nelogicnosti, jednu krupnu da ne pisem bio bi spoiler, i mozda su pod znacima navoda metaforu kuge, egocentrizma, sebicnost , itd…preuvelicane sa mnogobrojnim scenama zarazenih ljudi, jer ipak zombiji su preuzeti iz drugih kultura i date su im nove osobenosti. Dijalozi mogu uopsteno da smetaju sto zbog fonetike i fonologije govornog podrucja, vremeskog razdoblja, prevoda, zamisli scenariste, itd… Meni je serija zaokruzena, kraj je ostavljen nerazjasnjen osim da se pronadje lek, ispita mutacija, ok, uvek moze 5,10,15,20 godina kasnije,nebitno je, ionako kroz istoriju se posle odredjenog perioda sve ponavlja samo su licnosti i dogadjaji, i drugaciji i intenzivniji, moze da bude 3 sezona i interesantnija od prve dve, a to zavisi … da ne duzim, drago mi je sto sam pogledao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.