| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 414243 |
| Korisnik | ||||||
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 19:46 |
|||||
To je samo dokaz koliko su ovo prokleta vremena.... sada nam je sve malo, a nekad smo bili zadovoljni s bilo čim
![]() |
||||||
|
Jest' il' nije!
|
||||||
![]() |
||||||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:21 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:23 |
|||||
To u svoje ime govori ako hoćeš...
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:25 |
|||||
Točno. ![]() Nedavno je Danilo rekao da je kod njega 30 cm.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:30 |
|||||
|
Meni je babasera u jednom javnom WC-u tražila 35 centi....
ja joj velim... jbg. imam samo 20
![]() ![]() ![]() |
||||||
|
Jest' il' nije!
|
||||||
![]() |
||||||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:47 |
|||||
I to je tebi malo? Neko nema ni 20.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 21:25 |
|||||
Eto, za to nisam znao/čuo. Znači imali smo u to vreme dvomotorac jurišnik J-22 Orao na nebu i Orao na zemlji.
Hvala Bogu.
To samo kad je hladno napolju. Samo zimi. Na minusu.
|
||||||
![]() |
||||||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 22:09 |
|||||
Naša nekadašnja zajednička domovina bila je svemirski brod za ove današnje banana-državice (isprika ako sam koga uvrijedio tom izjavom). Informatička industrija je bila u rangu sa svjetskom. Država se brinula i za obrazovanje i za industriju pa je tako "Orao" postao službeno školsko računalo u SR Hrvatskoj, a mislim i u BiH - ne sjećam se kako je bilo u ostalim republikama. Bili su tu i TIM 011 - računalo koje si sam sklapao, Galaksija, Ivel Ultra - kojeg sam klinac viđao po našim bolnicama, Galeb - koji je bio prethodnik Orla (i opet kombinacija s avionima )...80-ih sam išao na školske aktivnosti, između ostalog na informatiku - a danas mi ovi politički hohštapleri u Dnevniku serviraju kao epohalnu stvar što informatika postaje obavezan predmet u školama! Jbt! Pa ono, stvarno ste napredni! Samo kasnite 35 godina za onime što smo imali... I, naravno, više te domaće informatičke industrije nema - opljačkano od vrlih "binismena" iz 90-ih kao i sve ostaklo... Sorry na ogorčenosti čangrizavog tipa koji stari...
|
||||||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||||||
![]() |
||||||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 22:10 |
|||||
Kad je vruće je puno više?
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 22:31 |
|||||
![]() ![]() ![]() |
||||||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||||||
![]() |
||||||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 22:57 |
|||||
Vidim da je i Makedonija pala na zelene grane...
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Odgovori
|
Stranica <1 414243 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |