Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sprema se serija Jack Reacher  (15.11.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sprema se serija Jack Reacher (15.11.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sprema se serija Jack Reacher (15.11.2018.)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 12:53
Erik Bana definitivno! I stas i glas.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 16:02
Odlično bi bilo da serija bude zasnovana na romanima Li Čajlda u serijalu o Džeku Ričeru. I da se što više ako ne i potpuno drže toga.     

Ako je kratko epizoda-roman, onda 2-3 epizode po romanu i tako dalje iz avanture u avanturu. Radi dinamike.

Tom Kruz, naravno bi bio idealan ali je možda star za tu ulogu ipak mlađeg Džeka.

Channing Tatum - njega NE bih voleo da vidim u ovoj ulozi.    

Ryan Reynolds pre Chris Evans-a. Mada ni njih dvojicu nisam nikad zamišljao kao Ričere.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 15.Studeni/Nov.2018 u 16:12

Na vrh
fildej View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fildej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 20:49
Kada sam čitao knjige odmah sam po opisu u njima zamislio Dolpha Lundgrena, da je samo malo mlađi (jedno 10- 15 godina), po knjigama Reacher ima oko 45 godina. Lundgren ima 61. Neki takav grmalj samo mlađi.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:15
Ja sam ga u romanima baš zamišljao u fazonu Toma Kruza, mali ali nabiven, jak ko zemlja i vrlo inteligentan.   

* izgleda da sam prevideo visinu i težinu u profilu na početku knjige. Mada se lepo sećam da je ručno kopao bazene na Floridi i radio kao izbacivač iz klubova.    

https://www.laguna.rs/odlomak_2064_jedan_hitac.html

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:21
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Ja sam ga u romanima baš zamišljao u fazonu Toma Kruza, mali ali nabiven, jak ko zemlja i vrlo inteligentan.   
Od te četiri stavke, Tom Kruz ispunjava samo onu da je mali. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:46
Malo će teže naći takvog glumca za ulogu Džeka.
Po svim navedenim kriterijumima.    

I mislim da se Li Čajld malo folira ako je ovo uopšte izjavio,tj. ako nije opet "patka".    

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 13:05
Ja imam oba dela, a nijedan nisam još odgledao ) Ne žurim ) Nisam od onih koji jure da gledaju samo poznate filmove sa poznatim glumcima. Ali naravno, gledam i ja, pa ću tako odgledati i ova dva. Nego... Visina? Po mom mišljenju je totalno bzw gledati nekoga po visini, da je taj kriterijum. Svašta. A što se tiče izbora glumca za seriju, to će sigurno biti neko nepoznat ili manje poznat, mada ko zna, možda i bude neko sonično ime. Mada, kada sam odgledao trejler za seriju Taken, meni se tu ništa nije svidelo, ama baš ništa. Dok je film Taken, bilo koji deo, dobar. Mislim da filmove ne treba pretvarati u serije i obrnuto. Ako naprave film po seriji, mislim da je gledaocima i fanovima ipak u glavi ta ista serija u sećanju, dok film po seriji uvek nalikuje tv filmu. A kad od nekog filma krenu da naprave seriju, to takođe bude nešto tipa da je gledaocima i fanovima u glavi film koji su gledali, bilo to Liam Neeson ili Tom Cruise ili... a ne neko iz serije. Isto tako su hteli da naprave seriju Training Day. Za taj film je bio sjajan trio, režija Fuqua, a u glavnim ulogama, sjajni Denzel i Ethan Hawke. U seriji je trebao, zapravo i počeo, da igra Bill Paxton, koji nas je iznenada napustio /RiP/.
Na vrh
fildej View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fildej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 14:52
Veliki problem nas koji smo prvo pročitali neku knjigu koja je kasnije filmovana, ili prebačena u seriju, je što nam film, serija izgleda nekako bledo, isprano, bez po nama bitnih detalja i  nijansa. To se baš vidi ako lik ima dublju karakterizaciju kroz čitav serijal ( pročitao sam sve što se moglo naći na našim jezicima od Lee Childa, nekih 18 knjiga) U njima je ta osobina da je visok i "gromada" vrlo bitna i u nekim momentima određuje karakter akcije junaka. Zbog toga mi smeta Tom Kruz u ovoj ulozi. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 15:16
Da. To jeste. Ali što se tiče isto bilo film ili serija po knjizi, isto tako, film, ili serija, prema istinitom događaju, to bude urađeno prema inspiraciji. A zapravo ta reč ''inspiracija'' igra veoma važnu ulogu. Jer film ili serija budu inspirisani nekim istinitim događajem, pričom, ili budu rađene po knjizi, a da to zapravo nije to. Na primer filmovi poput Midnight Express ili Murder in the First i slično. Na primer i Sleepers. Za film Sleepers postoji teorija da je onaj deo gde su otišli u dom i gde su sexualno zlostavljani istina, ali da je osveta fikcija i zapravo neostvarena želja autora. A Midnight Express, uopšte glavni lik nije onako pobegao, nego na sasvim drugačiji način, dok Murder in the First, glavni lik Kevin Bacon, priča priču svoju životnu priču Christian Slater-u i o tome kako ga upravnik zatvora, Gar Oldman, maltretira. I da, on je tu kao zbog parčeta hleba koji je ukrao za sestru, završio u zatvoru, a pravi lik kojeg igra Kevin Bacon je zapravo sve kontra dobrom. Tako da reč inspiracija, inspirisano istinitim događajem, pričom, ili u ovom slučaju knjigom, je jedno a film ili serija drugo. I ne može npr. 300 strana da stane u 120 minuta.
Na vrh
armando-sain View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj armando-sain Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2018 u 18:03
Meni je ovo malo idiotski, gledao sam obdva nastavka, i odlicni su, Tom mu je valjao da donese brdo miliona dolara, a sada se glupira da mu nije odgovarajuca visima, bas me zanima kao ke do sada bila....bas glupost
Na vrh
fildej View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fildej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2018 u 18:41
Tom Kruz kao akcioni heroj je sasvim ok, ali kao što sam u prethodnom svom postu rekao, imam taj problem što sam pročitao knjige gde je to što je glavni lik "gromada" vrlo bitna, ali ovo je moj problem, ali ovde ne bi trebali da pričamo o tome da li je Tom Kruz dobro odglumio ili ne, nego ko bi dobro odlumio Džeka u seriji, i slažem se Li Čajldom, Kruz je "sitan" za to. Inače koliko se sećam Kruzova producentska kompanija je otkupila pravo da snimi 2 ili 3 filma na osnovu knjiga. Seriju rade drugi producenti pa Čajld može da kaže da mu se ne sviđa da Rejčer bude sitan.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2018 u 19:40
Verovatno će da stave nekog golemog marinca sa kockastom glavom i telećim pogledom koji se kune u US Army, jednodimenzionalan lik.

A Jack je sve samo ne jednodimenzionalan lik.

* Tom je u tom trenutku bio najbolji mogući izbor. Publika je navikla da ga vidi u vojnoj uniformi... Od Top Gun-a do Edge of Tomorrow. Ako nije još nešto miliitary snimio posle. Ne znam ko bi zaradio toliku lovu umesto Toma.    

Channing Tatum ima baš facu za to i mišiće ali je kratak/niži 10cm od Jacka. (6' 1" (1.85 m)).

Chris Evans - 1.83 m, Ryan Reynolds možda najbolji izbor ali verujem da će Tatum dobiti ulogu (ima isto zapažene vojne uloge).    

Na vrh
fildej View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fildej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2018 u 21:00
Mislim da bi odličan bio Aleksandar Skarsgard, em je ogroman (195 cm), em ima kockastu militari facu,em plavušan, em zna da glumi i može da iznese lik
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2018 u 17:11
Ti stvarno druže puno sebi daješ za pravo pisanijom da je "Tom Cruise odigrao svoje" i očigledno je da "Child baš ne voli Cruisea". Režiser Child vidi nekoga drugog u ulozi Jacka Reachera tako isto ja tebe vidim u nekim domaćim tabloidnim novinama.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.