Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Once Upon a Time in Hollywood (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Once Upon a Time... in Hollywood

Once Upon a Time... in Hollywood (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bilo jednom... u Hollywoodu

Godina:

2019

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

161 min

Režija:

Quentin Tarantino

Scenarij:

Quentin Tarantino

Glavne uloge:

Brad Pitt
  >  Cliff Booth
Leonardo DiCaprio
  >  Rick Dalton
Al Pacino
  >  Marvin Schwarzs
Luke Perry
  >  Scott Lancer
Bruce Dern
  >  George Spahn
Dakota Fanning
  >  Squeaky Fromme
Nicholas Hammond
  >  Sam Wanamaker
Damon Herriman
  >  Charles Manson
Emile Hirsch
  >  Jay Sebring
Damian Lewis
  >  Steve McQueen
Lena Dunham
  >  Gypsy
Mike Moh
  >  Bruce Lee
Austin Butler
  >  Tex
Margot Robbie
  >  Sharon Tate
Rafal Zawierucha
  >  Roman Polanski
Lorenza Izzo
  >  Francesca Capucci
Margaret Qualley
  >  Kitty Kat
Samantha Robinson
  >  Abigail Folger
Julia Butters
  >  Trudi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2020 u 22:22
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Meni je Teks Viler bio i ostao omiljeni lik. U svakoj epizodi je bila zagarantovana makljaža...da ne govorim o uzrečicama K.Karsona koje ponekad koristim.

Šalu na stranu, upravo tad se pojavio špageti vestern koji je pomerio filmske granice. Što se mene tiče, to je žanr koji nikad umreti neće.

Upravo je Tex jedna od glavnih inspiracija špageti westerna... Jer oni koji su ih snimali su dobrano odrasli na Texu - inače najstarijem još aktivnom talijanskom stripu, koji je usput rečeno i najpopularniji strip u Italiji (ništa Zagor, ništa ni Alan Ford)... Smile
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2020 u 02:34

Nisam znao zašto mi je Teks omiljen lik, meni i ljubiteljima špageti vesterna koji je, kao žanr, nastao u Nemačkoj. Italijani su posle nešto redizajnirali, dodali, oduzeli, ukratko, proširili su posao...Tarantino se vraća korenima i više je nego očigledno da mu je Korbuči omiljeni reditelj špageti vesterna.

Teksa su Italijani dva puta ekranizovali. Jednom davno gledao sam kao klinac jedan njihov film. Sve ostalo su obradili Turci. Najviše je ekrabizovan Zagor, Komadant Mark...Alan Ford je popularniji kod nas nego u Italiji. Zasluga pripada prevodiocu N.Briksiju koji je bio majstor svog zanata.
Na vrh
murajsam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj murajsam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2020 u 15:34
Upravo odgledao. Zadnjih 8, 9 minuta prave da bude izvanredan film. Film nije za onog ko ne zna da čita izmedju redova.
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2020 u 19:32
ne znam zašto tolike kritike po tom filmu, pretpostavljam zato što odstupa od onoga što se od tarantina očekuju. meni je film doista bio odličan.
al definitivno nije za one koji vole samo brze akcije
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2023 u 15:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.