| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Once Upon a Time in Hollywood (2019) |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2020 u 22:22 |
Upravo je Tex jedna od glavnih inspiracija špageti westerna... Jer oni koji su ih snimali su dobrano odrasli na Texu - inače najstarijem još aktivnom talijanskom stripu, koji je usput rečeno i najpopularniji strip u Italiji (ništa Zagor, ništa ni Alan Ford)...
![]() |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2020 u 02:34 |
|
Nisam znao zašto mi je Teks omiljen lik, meni i ljubiteljima špageti vesterna koji je, kao žanr, nastao u Nemačkoj. Italijani su posle nešto redizajnirali, dodali, oduzeli, ukratko, proširili su posao...Tarantino se vraća korenima i više je nego očigledno da mu je Korbuči omiljeni reditelj špageti vesterna. Teksa su Italijani dva puta ekranizovali. Jednom davno gledao sam kao klinac jedan njihov film. Sve ostalo su obradili Turci. Najviše je ekrabizovan Zagor, Komadant Mark...Alan Ford je popularniji kod nas nego u Italiji. Zasluga pripada prevodiocu N.Briksiju koji je bio majstor svog zanata.
|
|
![]() |
|
murajsam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2020 u 15:34 |
|
Upravo odgledao. Zadnjih 8, 9 minuta prave da bude izvanredan film. Film nije za onog ko ne zna da čita izmedju redova.
|
|
![]() |
|
Diana0000
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2020 u 19:32 |
|
ne znam zašto tolike kritike po tom filmu, pretpostavljam zato što odstupa od onoga što se od tarantina očekuju. meni je film doista bio odličan.
al definitivno nije za one koji vole samo brze akcije
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2023 u 15:11 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |