Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alpha (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alpha (2018)

Alpha

Alpha (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Alfa

Godina:

2018

Žanr:

drama, akcija, triler

Režija:

Albert Hughes

Scenarij:

Albert Hughes
, Daniele Sebastian Wiedenhaupt

Glavne uloge:

Leonor Varela
  >  Shaman
Jens Hultén
  >  Xi
Natassia Malthe
  >  Rho
Mercedes de la Zerda
  >  Nu
Nestor de la Zerda
  >  Solutrean Hunter #1
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Tau
Kodi Smit-McPhee
  >  Keda
Patrick Flanagan
  >  Neanderthal #3
Priya Rajaratnam
  >  Huntress
Marcin Kowalczyk
  >  Sigma
Spencer Bogaert
  >  Kappa
Louis Lay
  >  Solutrean Hunter #2
Taran Kootenhayoo
  >  Solutrean Hunter #6
Michael Kruse-Dahl
  >  Lion Tribe #4
Kyle Glenn Sutherland
  >  Lion Tribe #9 (as Thomas Kyle)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2018 u 18:07
Meni je ovo bez veze !!!
Na vrh
macano13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj macano13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2018 u 20:55
Mnogo dobar blookbaster , svidja mi se sto je konstantna akcijaCool
https://translatesubtitles.com
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2019 u 09:41
Film je perverzija,od mene cista 10-ka.

Obozavam prirodu,ove krajolike. Mozda bi jos bolji ugodjaj bio da sam ga gledao na zimu. Kako je malo potrebno da se napravi dobar,interesantan film.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 18:01
Odgledah ali uz malo ubrzavanja.Nije los kao film za starije klince ali eto ja bih bas voleo da snime The Grey 2(to mi vise pase).
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2020 u 13:42
Odličan film
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2024 u 10:56
Uz sve naivnosti, ponegde u diznijevskom maniru (iako nije, ovo je Columbia a i mladić ima oba roditelja, što odudara od disney studija) pored već u temi pomenute dentalne perfekcije, kao i savršenog kroja i dizajna odeće, sređenih, potkresanih brada, te nešto nedoslednosti u odnosu okolnih zveri prema plenu (ne znam koliko bi neko dobro prošao pred čoporom, sve i da mu društvo pravi vuk koji je pripadnik istog) i koječega, ovo ipak nije kakav istorijski film, ne trudi se biti odveć realan, sa te strane nas samo može oterati od sebe. 

Međutim, film svejedno govori o toj povezanosti čoveka sa canisima, ovde vučice i mladića u surovim uslovima sveta od pre 20 000 godina, oboje povređenima, upućenim jedno na drugo da bi uopšte preživeli, nešto manje o kakvoj doslovnoj domestifikaciji zveri. U tome film ima svojih lepota, kao i veličanstvene, dvilje,netaknute prirode kao pozadine u kojoj se priča pripoveda. Ljubitelji životinjica, posebno pasa, će nešto lakše zažmuriti na naivnosti, verujem, fokusirajući se pretpostavljam na upravo taj odnos čoveka i zveri, postepenom ostvarivanju povezanosti, u kojoj nijedno od njih ne odustaje od ovog drugog, što pored svoje lepote, ponegde bajkovitosti, lišenu tog često odnosa gospodara i sluge, već pre veze dva lovca, saboraca, nečega bliskog prijateljstvu, porodici, što zna biti lepo videti. E sad, ko šta kupi ili ne kupi, to već nije na meni da procenjujem. 

Cinematic Releases: A Boy and His Wolf: Alpha (2018) Reviewed

Ažurirao puppet_master - 08.Srpanj/Jul.2024 u 11:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.