| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Papillon (2017) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
alex300
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 21.Studeni/Nov.2018 Lokacija: nis Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 17:07 |
|
Nisam gledao film i necu ga ni gledati.Ne znam zasto prave rimejkove takvih legendarnih filmova kao sto su Papilon i Ben hur.Zamislite da gledate rimejk Kuma?
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2018 u 17:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 20:58 |
|
Iskren da budem, film moze da se odgleda. I npr. u poredjenju sa rimejkom Point Break, se drzao ''matrice'', mada naravno, tako je i trebalo jer je prema istinitoj prici, ali ovaj rimejk naspram originala bas bledunjavo. Pogotovu kad sam video lokacije, za to nemam komentar. Zato mi i nije bas legao film. I opet cu ponoviti, po ko zna koji put, jedini dobar rimejk koji sam odgledao i koji kao moze da parira originalu je Straw Dogs i nijedan drugi. Hunnam i Malek su zaista pokusali da odrade kako treba, ali za ovaj projekat je ili kriv reziser ili nedovoljna sredstva. I da, nedostaje legendarni ''sedmi talas''.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |