Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Papillon (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91026
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 17:50
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Papillon (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Papillon (2017)
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 09:35
Prevod je najavio Gale ✨

Odgovori:
Objavio: VLL72
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2018 u 16:19
Bleda fleka originalnog filma, nažalost. Posebno kraj tj. ne adekvatno ostrvo sa preblagim morem koje glumi okean i nemoguć pejzaž za bekstvo i samim tim sprdnja sa završnom scenom koja je meni najupečatljivija iz originalnog filma koji sam odgledao kao klinac poodavno (80-tih) i do dana današnjeg zapamtio do tančina!!! Smešno šta se radi u nedostatku love i težnje da se uštedi. Inače Beograd i Karađorđeva su glumili Pariz. što je meni bilo drago a CG i Malta, Francusku Gvajanu!?!? Ovo drugo da nije smešno, bilo bi tužno.

Objavio: Freak37
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2018 u 17:24
Posto nisam gledao original , meni je ok !

Objavio: tsbn
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2018 u 19:16
ovo je kao da bob rock uzme tempere i naslika mona lizu... kako su uopšte došli do prava da snime rimejk i skrnave remek delo hofmana i mekkvina?

Objavio: PedjaK
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2018 u 14:58
Gledljiv, međutim bleda kopija originala.

Objavio: amir.mira
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2018 u 17:15
odllično odrađen rimejk, preporuka za pogledati, uživajte...

Objavio: Black Raven
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2018 u 12:30
Od mene ocena jedva 5/10, veoma bleda kopija. Preporučujem da ipak pogledati ovaj novi Papillon, ali samo ako niste gledali staru verziju filma.

Objavio: TheMancic
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 11:50
Odlican je film.

Objavio: srborus
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 16:30
takodje,meni je odličan a iz 73 je klasik....

Objavio: boron
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 16:38
Ne razumem zasto su uopste pravili rimejk tako dobrog klasicnog filma?! Originalnu verziju mozete da gledate vise puta sa zadovoljsvom a ovu?Tesko da ce neko pogledati ponovo!Potpuno nepotrebno tracenje talentovanih glumaca!

Objavio: dzabaludin
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 19:01
Nije loš, ali nije ni blizu originalu. Jest da sam bio popriličan balavac kad sam gledao original pa bi se moja zapanjenost filmom mogla objasniti i time, ali upravo zbog toga ću ponovo pogledati kombinaciju McQueen/Hoffman, ne bih li se uvjerio da sam u pravu. No, ova nova verzija može proći kao jednoratna zabava, koju teško da čete imati želju reprizirati.

Objavio: bokidante
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2018 u 22:28
Od mene 6,5/10

Objavio: Whitesnake Rock
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2018 u 01:50
Uglavnom ima dosta nasih glumaca i ostalih ljudi koji su radili na tom filmu i snimalo se na prostoru bivse jugoslavije

Objavio: Black Raven
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2018 u 13:10
Glavni glumac (Charlie Hunnam) odglumio veoma dobro ali ostali slabo. Od filma koji traje 2h30m napravili rimejk koji traje 2h i to je problem.Previše je film nekako ubrzan sa radnjom filma,dijalozi veoma kratki a izlivi osećanja,emocija,... veoma neubedljivi. U današnje vreme sve filmove prave na brzinu da bi što pre ostvarili neku zaradu, a onda se to katastrofalno odrazi na sam kvalitet filma.

Objavio: VLL72
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2018 u 14:12
Bleda fleka originalnog filma, nažalost. Posebno kraj tj. ne adekvatno ostrvo sa preblagim morem koje glumi okean i nemoguć pejzaž za bekstvo i samim tim sprdnja sa završnom scenom koja je meni najupečatljivija iz originalnog filma koji sam odgledao kao klinac poodavno (80-tih) i do dana današnjeg zapamtio do tančina!!! Smešno šta se radi u nedostatku love i težnje da se uštedi. Inače Beograd i Karađorđeva su glumili Pariz. što je meni bilo drago a CG i Malta, Francusku Gvajanu!?!? Ovo drugo da nije smešno, bilo bi tužno.

-------------
Samo Zvezda!!!

Objavio: marina-budimir
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2018 u 22:10
Bez obzira na sve navedeno u recenziji ili komentarima, radije ću ponovo pogledati originalnu verziju. Uvijek sam skeptična kada se radi remake nečega što je postiglo uspjeh. Isto tako je postao običaj od uspješnih filmova raditi serije. Najčešće sve to bude razvodnjeno nepotrebnim detaljima. U svakom slučaju , pa i u slučaju Papillona mislim da je težnja samo zarada i možda promocija nekih glumačkih "zvijezda".Ekranizacije knjiga ponekad znaju iznenaditi, ali opet najčešće razočaraju one koji su prvo čitali knjigu. Dakle, moj  zaključak je da ono što je bilo dobro u nekom obliku treba takvo i ostaviti. 

-------------
marina

Objavio: robin12345
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2018 u 22:58
......"Ovaj film je možda snimljen za nove generacije, no i oni bi bolje prošli da pogledaju prvu verziju, onu iz 1973 godine. To je, ujedno, i moja preporuka, pogledajte verziju iz 1973 godine."...

Objavio: troad
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 00:43
Bese li neka pozitivna preporuka u ovim recenzijama?

Objavio: robin12345
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 06:59
Hmmm...da. Od mojih 10, svega je 9 pozitivnih, no računa se uvijek samo zadnja...Cool

Objavio: nanny6665
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2018 u 20:23
Moja ocijena za film bi bila 7/10...Svakako se isplati pogledati film

Objavio: alex300
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 17:07
Nisam gledao film i necu ga ni gledati.Ne znam zasto prave rimejkove takvih legendarnih filmova kao sto su Papilon i Ben hur.Zamislite da gledate rimejk Kuma?

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 17:30
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

......"Ovaj film je možda snimljen za nove generacije, no i oni bi bolje prošli da pogledaju prvu verziju, onu iz 1973 godine. To je, ujedno, i moja preporuka, pogledajte verziju iz 1973 godine."...

Ne zelimo da gledamo staru verziju,hocemo nesto novo,nesto divlje... smrt starim verzijama !!!

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: beogradski
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 20:58
Iskren da budem, film moze da se odgleda. I npr. u poredjenju sa rimejkom Point Break, se drzao ''matrice'', mada naravno, tako je i trebalo jer je prema istinitoj prici, ali ovaj rimejk naspram originala bas bledunjavo. Pogotovu kad sam video lokacije, za to nemam komentar. Zato mi i nije bas legao film. I opet cu ponoviti, po ko zna koji put, jedini dobar rimejk koji sam odgledao i koji kao moze da parira originalu je Straw Dogs i nijedan drugi. Hunnam i Malek su zaista pokusali da odrade kako treba, ali za ovaj projekat je ili kriv reziser ili nedovoljna sredstva. I da, nedostaje legendarni ''sedmi talas''.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk