| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zarah: Wilde Jahre (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Zarah: Wilde Jahre (2017)Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 18:31 |
|
Prijevode je najavio baho ⚡
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 21:39 |
|
Urađena je prva epizoda i objavljena... Onaj WebRip sam lično radio sa stranice ZDF. Može se skinuti bilo kojim solidnijim programom odatle i besplatno je za gledanje (do kraja ove godine negdje). Nije ništa mijenjano - bukvalno sam svukao njihovu verziju (svaka od po preko 1 GB). Postoji i verzija na Amazonu. Ne znam odgovara li njoj ijedan od ovih titlova, pošto nema tih ripova. Isto vrijedi i za DVD izdanje - nema ripova. No ovaj WebRip na 1280x720 je više nego dobar, pa možda nije ni potrebno. O seriji. Meni je više nego zanimljiva. Nekako neobična za njemačku seriju, pošto kad kažeš njemačka serija uglavnom pomisliš na neki krimić (tipa Tatort, Kobra ovo ili ono... i slično), neku beskonačnu sapunicu tipa GZSZ ili nešto bavarsko... Doduše, u zadnje vrijeme su i oni počeli raditi neke drugačije serije, pa je valjda i ova. A na to, ovo je ni manje ni više nego produkcija državne (javne) televizije. Ono što je meni najbolje je ta atmosfera 70-tih, muzika... Ima tu dosta ozbiljnih tema... I udara direktno u glavu... Ne znam koliko će trebati za prijevod ostalih epizoda, ali imam osjećaj da bi moglo ići relativno brzo...
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2018 u 03:34 |
|
Eto, prevedena serija...
Nadam se da će pronaći i svoju publiku... Dobro je... Manje od mjesec dana (mada sam mislio da će brže, ali prevodilo se još štošta u međuvremenu)... Enjoy!
![]() |
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2018 u 14:43 |
|
Koga zanima pronađoh i ovo. "Playlista" serije. Tj. popis muzike korištene u svih 6 epizoda: Naslovna numera: Born for this (female Version) - Royal Deluxe Epizoda 1 Titel & Titten Get It On - T.Rex Das schöne Mädchen von Seite 1 - Howard Carpendale You Can't Always Get What You Want - The Rolling Stones Oye Como Va Respect - Aretha Franklin Monday, Monday - The Mamas & The Papas Watch Her Ride - Jefferson Airplane Child In Time - Deep Purple As Tears Go By - Rolling Stones Break on Trough - The Doors Epizoda 2 Deutschlands grausamste Emanze The End - The Doors Rose Garden - Lynn Anderson Frauen gemeinsam sind stark Get upI feel like being a sex machine - James Brown Best of my love - The Emotions Move on Up - Curtys Mayfield Respect - Aretha Franklin Sway - Dean Martin Schöne Maid - Tony Marshall Day is done - Nick Drake Paint It Black (Mono Version) - The Rolling Stones Epizoda 3 Ich hab auf sein Grab gepinkelt Where are you - Dexter Gordon The Jean Genie - David Bowie I'd like to teach the world to sing - The New Seekers Yellow River - Christie Mind Games - John Lennon Wild Horses (Acoustic) - The Rolling Stones Ma Plus Belle Histoire D'amour (Live) - Barbara Comment Te Dire Adieu (It Hurts To Say Goodbye) - Françoise Hardy Ne me quitte pas - Jacques Brel La Paloma - Hans Albers Brennend heisser Wüstensand - Freddy Quinn Epizoda 4 Ein Festival der Liebe Venga Toro - Erik Silvester Ich weiß, es wird einmal ein Wunder gescheh'n - Zarah Leander Es faehrt ein Zug nach nirgendwo - Christian Anders Superstition - Stevie Wonder Round Midnight - Miles Davis Flower Power Kleid - Wencke Myhre Amarillo (is this the way to) - Tony Christie Will You Love Me Tomorrow - Carole King Whisky in the jar (Full length Version) - Thin Lizzy Epizoda 5 Ballern und Bumsen As Tears go By - Rolling Stones The Shadow of your smile live - Tony Bennett Use Me - Bill Withers Nur nicht aus Liebe weinen - Hildegard Knef When The Music's Over - The Doors Epizoda 6 Papi ist der Beste Will You Love Me Tomorrow -Carole King Why did you do it - Stretch Chirpy Chirpy Cheep - Middle of the road The Candy Man - Samy Davis Jr Killing me softly - Roberta Flack If you leave me now - Chicago The Great big gig in the Sky remastered 2011 version - Pink Floyd
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |