Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yellowstone (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yellowstone (2018)

Yellowstone

Yellowstone (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Yellowstone

Godina:

2018

Žanr:

drama, western

Trajanje:

60 min

Autor:

John Linson
, Taylor Sheridan

Glavne uloge:

Forrie J. Smith
  >  Lloyd Pierce
Denim Richards
  >  Colby Mayfield
Jefferson White
  >  Jimmy Hurdstrom
Brecken Merrill
  >  Tate Dutton
Kelsey Asbille
  >  Monica Dutton
Luke Grimes
  >  Kayce Dutton
Cole Hauser
  >  Rip Wheeler
Kelly Reilly
  >  Beth Dutton
Kevin Costner
  >  John Dutton
Wes Bentley
  >  Jamie Dutton
Gil Birmingham
  >  Thomas Rainwater
Jen Landon
  >  Teeter
Ryan Bingham
  >  Walker
Ian Bohen
  >  Ryan
Kevin Costner
  >  John Dutton

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2025 u 19:06
@beogradski druze,kad odgledas 1883 seriju bice ti sve jasno, ta je meni naj bolja od sve tri, odgledas onda i 1923 i tek onda shvatis da je yellowstone bas dobra serija ali ipak meni naj bolja 1883 mada o ostale dve se izdvajaju u moru svakakvih gluposti, ove 3 dajem ocenu 8-9/10 ( za mene ) , uzivaj...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2025 u 19:17
Odgledao sam ja 1883 ali 1923 jos uvek nisam
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 21:59
Malo su naopako snimane i pustane u eter, prvo 1883,pa 1923 pa tek onda yellowstone,( kad bi mogao tim redom bi ih sada gledao hahah)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 23:50
Pa da. Nisu tim redom snimane. Nego nakon stto je jedna imala uspeh, setili su se ove druge, pa onda ove trece i tako....
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2025 u 18:16
Da to si u pravu, ali dobro je to sto smo ipak imali prilike da ispratimo celu tu sagu oko te porodice( mada je svakako fikcija) i jedna od boljih serija uopste( mada ne mirisem bas amerikance i te njihove mi pa mi i slicno) ali ipak jako dobar serijal...bice ih jos nadam se....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2025 u 18:51
Bić, biće. Kreator tih serija Taylor Sheeridan nam priprema još nekoliko serija na tu tematiku
Na vrh
nebojsa-ivanic-sone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-ivanic-sone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 08:30
Odlična serija,nešto najavljuju i šestu sezonu ali mislim da lažu. Na kraju pete sezone je sve rečeno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 11:06
Ma kakvi. Kraj je serije Yellowstone. Ali u pripremi su  6666, 2024 i Untitled Yellowstone Beth & Rip Spinoff, što se tiče Yellowstone-a. A od pre znamo za 1883 i 1923 i naravno sam Yellowstone.  Ovaj spin off će biti o Beth ( Kelly Reilly ) i Rip-u ( Cole Hauser ), ynači u principu   to bi bilo to kao Yellowstone. 6666 bi bila o istoimenom ranču a u 2024 bi trebao da glumi Matthew McConaughey. Barem se tako špekulipe. A ya pomenutu seriju se pominje i ime Kurt Russel-a. A Taylor Sheridan ima još nekoliko projekata u pripremi ali koji nemaju veye sa ovim. A i dovoljno je, zar ne? Mada nikad se ne zna )

Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 22:14
Taj Taylor Sheridan kao nekada veliki Ridley Scott,Francis Ford Coppola,( ne bas na tom nivou ali nekih 30% kao sto su neke od ovih legendi) pa da se ima sta gledati u moru bljuvotina i budalastina sto svaka susa snima, kreira, rezira , bar nesto.,mada ovog Sheridana ima svuda pomalo .....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 12:51
Taylor Sheridan planira jos nekoliko serijas vezane za ovu. Izmedju ostalog sppin off Beth&Rip ( Kelly Reilly i Cole Hauser ), zatim 6666, to bi bilo o istoimenom ranchu. I 2024 gde bi trebao da igra Matthew McConaughey. A negde se shpekulishe da bi i Kurt Russel mogao igrati u tom projektu.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 21:01
Sad citao "kao" potvrda da ce biti sezone 6 ali dali od yellowstona ili neki soin ofova ili nesto drugo ali bice, videcemo ....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 17:35
Klasična propaganda i reklamiranje peglanja genocida.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 17:59
Yellowstone je bila odlična serija i ja sam je odgledao. Takođe, neki drugi žanr kao The Walking Dead je bila dobra serija i ja je još uvek gledam ) I tako ako je nešto gledano, odmah se gleda spinoff jean pa drugi, treći, četvrti i tako ko zna koliko. Isto tako i sa filmovima. Ukoliko Vin Diesel i The Rock, donose yaradu vozeći automobile u milijardu delova, epa oni će snimiti još jedan ) Pa ito tako i Tom Cruise i Mission Impossible, ako donosi yaradu, bié jo[ jedan deo pa jo[ jedan i ko zna koliko. To je bre vi[e delova nego [to neka serija ima epiyoda u seyoni. A  iskren da budem, nisam pogubljen ali sve ove serije koje su spinoff, ja to nayna;im koja je seyona ili ya ove filmve koj je koji deo jer iskreno, ;ovek mo\e i da se pogubi. Te ovo mi je na usb=u, ovo na kompu, ovo na spisku da trebam da skinem a neke stvari kao tebam da stavim na spisak ya gledanje. Znači, za serije i mini serije, obavezno stavim sezonu ali i za ove filmve tipa Fast and Furious ili Mission Impossible ili Terminator i tako to, ja to dodam sa strane npr '1'2'3'4'5'6'7'8 i naravno i kad je Resident Evil u pitanju ne bih znao gde sam stao da mi ne piše koji je to deo ) A i Die Hard isto  ) A isti slu;aj je i sa onim filmovima gde igara Hugh Jackamn, da se ;ovek pogubi kojim redom Wovwerine,Logan ili ve[ [ta. A isto i ya X Men va\i. Koji sm deo gledao koji trebam koji ovo, koji ono... Recimo ima jedna anegdoa. Ne ynam da li je u pitanju bio rimejt filma Petak 13 ili neki taakav i ja jedno popodne pustio, odgledao film, koji me nije dojmio, do[ao do radne sobe, ukuco da ostavim komentar, kad ono imam [ta i da vidim. Video sam svoj  kmentar HA HA HA HA HA. pA KAKAV JE NDA TO KVALITET FILMA DA SAM GA ODGLEDAO A DA NISAM ZNAO DA SAM GA VEC GLEDAO. Svashta. A  nemam niti ASlchajmera niti Parkinsona. Eto toliko o nekim kvalitetima. A da li ce biti Yellowstone sezona 6 ? I Don't Tkink So. Imace tu dovoljno i spinodd-ova.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 18:07
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Klasična propaganda

Koja točno propaganda.
Goebbelsova naci propaganda, kineska antiujgurska propaganda ili neka druga?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 19:41
Demokratska propaganda!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 22:50
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Demokratska propaganda!

Ma ebo to, to je dosadno, daj neku tiranijsko-autokratsko-diktatorsku propagandu
Na vrh
DVIDO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DVIDO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2025 u 14:28
odlična
Na vrh
barakuda13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj barakuda13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2025 u 15:40
supeer
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2025 u 21:18
Jeli konacno izasao drugi i zadnji deo ove serije tih zadnjih 5 ili kolko vec epizoda, gledao sam prvih 5 kad umire glavni tata i sve to i ???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.