| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 01:12 |
|
Ono kad me čak i moderatluk Danilo sabotirao još na početku.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 01:23 |
|
Karma iz a bič.
* sve dok ne ukloniš potpis ispod avatara.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 01:30 |
|
Taj potpis je inspiriran istinitim događajima.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 11:42 |
|
Izvini još jednom dragi Vukodlače Edene. Iskreno, ovakav propust Selo nije videlo. A izvinjenje i ostalima.
Ali obećavam da se neće ponoviti ni meni ni drugima nadalje. Stole glasa za Subija. (Pomislim: odlična strategija, čeka da neko drugi pogreši) Stole glasa za Subija: (Pišem post da može da bira Eden ili Iso) Stole glasa za Edena: (Tek tada kapiram da sam zabrljao.) * nije alibi ali sam imao glavobolju juče seo dan. Još jednom sve čestitke Seljanima. Moglo je još da traje krug ili dva ali šta je tu je. Greške su tu da se nauče, na lakši ili teži način. |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 13:55 |
|
Bez frke, ovo je samo igra.
![]() I onako da nije glasao Stole za mene glasao bi neko drugi i opet bi došlo na isto.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 17:41 |
|
Ima nečeg vrlo dedpulovskog u tome kako se završila ova partija.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2018 u 18:46 |
Jeste, partija nam je počela kilavo, em samo 8 igrača, em Bonči opravdano odsutna, em Klena linčovah ni krivog ni dužnog a hteo da igra. Kako je krenulo tako je i završilo, nakrivo. * Mislim da je bila odlična, nasumična podela uloga jer ja Edena ne bih očekivao u top 3 uloge. ** Eden je čini mi se postavio rekord. 4 partija, 4 uzastopnih uloga. A možda mu se osmehne "sreća" pa bude i 5.put. Mada ne znam kolika je za to verovatnoća, ali je ima. Hogi, ako se predomisliš zbog obaveza čuvam ti mesto pukovnika.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2018 u 05:52 |
|
Za sve one koji su stradali od (ne)prijateljske vatre. ![]() Šalu na stranu, ima tu moje krivice. Nisam pitao ko mi je štićenik i samim tim nisam znao ko je vukodlak. Tako to biva kad se udruže dva početnika, početnik u moderaciji i izdaji. Prvi mačići, pardon, izdajnici i vukodlaci se u vodu bacaju. Biže bolje sledeći put.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2018 u 01:55 |
|
Odgledao film "Deadpool 2" (2018)....
... ni najgorem neprijatelju ga ne bih preporučio. Rupa, palamud, krš, povraćka, govance, oznojeno kengurovo mudo... od filma. Lična ocena: 0,00
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2018 u 03:46 |
|
Danilo je toliko potresen da je malo "potfrlio" kao moderatluk,
da mu je nuspelo čak i naglašavanje u naslovu teme da je bio nuspešan. ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 26.Svibanj/May.2020 u 22:31 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |