Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ocean's 8 (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ocean's 8 (2018)

Ocean's Eight

Ocean's Eight (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Oceanovih 8

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Režija:

Gary Ross

Scenarij:

Gary Ross
, Olivia Milch

Glavne uloge:

Sandra Bullock
  >  Debbie Ocean
Helena Bonham Carter
  >  Rose
Matt Damon
  >  Linus Caldwell
Cate Blanchett
  >  Lou
Anne Hathaway
  >  Daphne Kluger
Sarah Paulson
  >  Tammy
Richard Armitage
  >  Claude Becker
Mindy Kaling
  >  Amita
Rihanna
  >  Nine Ball
Awkwafina
  >  Constance

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:15
Originalno postovano od strane veljadj veljadj piše:

Izbegavati u širokom luku...
Čemu ovakav generički komentar? Valjda se može navesti bar jedan razlog zašto?
Umjesto ovakvog komentara dovoljno je dati minimalnu ocjenu. Imaš tu opciju. Brže ti je.
Ovakvi komentari mogu odvratiti nekog od gledanja.

Mislim, nisam gledao film, ali otprilike imam neku predstavu šta (ne) očekivati od njega. Ne mora svaki film biti remek djelo. A neka moja očekivanja su da bi se vjerovatno moglo pogledati. I, jbg, ti me sad odvraćaš. Pa daj mi makar neko zašto.
Na vrh
veljadj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj veljadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:34
Scenario,radnja,fora sa krađom liči kao da je sve napisalo dete od 10 godina,toliko providno,neuverljivo i puno "rupa" skoro nisam gledao.Inače izbegavam filmove sa Sandrom Bulok  a ovaj sam pogledao samo zato što u naslovu ima Oceans....Sramota je što se film zove tako...
velja
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:38
baho,napred i pogledaj film.Dobar film,lepa razonoda za popodne.Odlicne glumice (ne i Rijana koja i nije glumica) Solidan i zabavan film.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:54
Kod mene je sve obratno od onoga sto je veljadj napisao.Gledam sve filmove Sandre Bulok.I ako se  zove onako kako se zove.Jer i Oceans 11 isto tako nije neko remek delo nego zabavan,gledljiv film.Uostalom kao i ovaj.Nemojte mi reci da je Dz.Kluni sem sto je dobar dasa (zene kazu) i neki dobar glumac. Isto vazi i za Bred Pita. Ili Marki Mark nekadasnji reper i jos sto sta (uglavnom neuspesno) neka glumcina.Zabavni filmovi su to sto su,samo zabava i nista vise.I nije mi zao sto sam utrosio vreme gledajuci ni Oceans 11 ni Oceans 8.Bilo je zabavno.Nista drugo nisam ocekivao.Kada mi dosade ovi filmovi uvek je tu Pasje Popodne,Zelena Milja i jos dosta drugih filmova.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:58
Bas tako , zabavan film
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 14:10
Film pun rupa. Priča pretanka. Baš sam bio razočaran već na pola filma. Dotukoše me do kraja. Žali Bože uloženih para na ovaj film.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 15:22
Tako, veljdj. Bar da znamo zašto to pišeš. Smile
A dobro, tvoje mišljenje.

Naravno, tantal. Prvom prilikom.
Ne očekujem previše, osim razonode, a to je valjda dovoljno.

VLL72, zašto "žali para"? Pa oni su zaradili na njemu. A nisu nikom oteli.

Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 16:15
Mislio sam na to da se moglo snimiti ko zna koliko dobrih filmova za te pare...okupili su baš velika imena a to košta...Navešću ti samo primer Upgrade filma ili malo starijeg Devil, gde su priče brutalno dobre a glumci anonimusi. Po meni takvi filmovi treba da zarade a ne ovakvi gde već na pola filma si smoren od gomile gluposti a do kraja je teško izdržati. Što bi rekli Kud Idijoti : Glupost je neuništiva! A meni se čini i Holivud.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 18:48
Al' pazi, ne pitaju oni nas koji film TREBA zaraditi, nego ih zanima koji ĆE zaraditi.
Osim toga, ako jedan film zaradi, imaš kapital za sljedeći... prosto...

Ono što želim reći, pored svega što nam se servira, ovo je sigurno solidno... A što reče tantal, ne fali ništa i malo AFŽ u akciji.
Na vrh
nebojsa-sotirov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-sotirov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:01
Film je OK. Fina razbribriga. Gledaš i uživaš.
Na vrh
nebojsa-sotirov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-sotirov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:01
Film je OK. Fina razbribriga. Gledaš i uživaš.
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:03
Cool film sa puno žena, milina.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 21:30

Da li mislite da bi žene koje ovako izgledaju mogle/htele/imale potrebu/znanje/(ne reci šta), da budu  pljačkaši?

Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 21:47
Naravno da mislimo.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2018 u 02:51

Na osnovu čega?
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2018 u 08:48

Originalno postovano od strane LesaRad LesaRad piše:

Da li mislite da bi žene koje ovako izgledaju mogle/htele/imale potrebu/znanje/(ne reci šta), da budu  pljačkaši?

Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 23:25

Pa to mislim. Haha. Čekam film da upadne pet misica sveta u banku, kažu "želim mir u svetu", i ovi skaču, vade pare iz blagajne, sefa, džepova, ljudi skidaju satove, prstenje, frka... 

Mene mogu da iskoriste kao taoca.

Na vrh
zdenko-saflin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zdenko-saflin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2019 u 07:06
hvala puno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.