Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zone Blanche (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zone Blanche (2017)

Zone Blanche

Zone Blanche (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

52 min

Autor:

Mathieu Missoffe

Glavne uloge:

Laurent Capelluto
  >  Franck Siriani
Samuel Jouy
  >  Bertrand Steiner
Renaud Rutten
  >  Louis Hermann
Brigitte Sy
  >  Sabine Hennequin
Suliane Brahim
  >  Laurène Weiss
Hubert Delattre
  >  Nounours
Camille Aguilar
  >  Cora Weiss
Naidra Ayadi
  >  Leïla Barami
Anne Suarez
  >  Léa Steiner
Dan Herzberg
  >  Gaspard Bellan
Olivier Bonjour
  >  Gérald Steiner
Tiphaine Daviot
  >  Camille Laugier
Cyrielle Debreuil
  >  Anna Delambre
Théo Costa-Marini
  >  Roman Barthélémy
Thomas Doret
  >  Rudy Guerin

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2018 u 20:32

Serija je obnovljena, za drugu sezonu.Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 23:33

Sta ovu seriju izdvaja od drugih? Za pocetak originalan prirodni milje ili enterijer, prekrasna divlja autenticna priroda sa izbalansiranom fotografijom kontrasta. Ako ovo prirodno  okruzenje serije uporedimo  sa nekim  na primer svedskim serijama tipa Angelby, Wallander, Jordskott, primeticemo cesto iste pejzaze, iste sume, fjordove, sto vec u startu daje utisak vec vidjenog...

Serija je snimana u Francuskoj, u jednom lancu planina, gde cak postoji biciklisticka tura koja traje osam dana!

Serija je sasvim solidna, dobra i iznad proseka. Ima dobru pricu sa glavnim lajt motivom-misterizna ubistva u sumi, otmice,i podpricama koje dopunjavaju size.
  Najvazniji likovi u seriji    glavna policajka, bivsi muz gradonacelnik, njegov otac koji vlada iz senke mestom, zamenik tuzioca koji dolazi iz grada da resava situaciju, razni lokalni likovi su dobro izprepletani. Smetaju podpuno nepotrebno u kontekstu serije, gay sklonosti jednog od pandura.
 Ovo je inace cesta pojava u serijama, setimo se  na primer svedske serije Midnight sun, gde imamo pandura geja ili Lilyhamer prve sezone, gde jedan od likova ima homo fantazije i ne zna sta je . Da budem jasan, nemam nista protiv gej populacija i  gej likova u filmovima i serijama, ali imam protiv  ubacivanja takvih likova koji su van glavnog konteksta price. Da li je to zbog finansiranja-gej lobi dao deo para ili su razlozi odredjene seksualne sklonosti autora , je posebna tema kojom se ovde necu baviti.

Glumom se apsolutno isticu glavna zenska glumica u ulozi policajke, zamenik tuzioca -gradski covek koji je alergican na sve i svasta pomalo smotan, lokalni serif, gradonacelnik, njegov tehnicki direktor koji obavlja razne prljave poslove...

Pri tome svi ti likovi imaju sopstvene tajne, demone, sklonosti ...

Sve u svemu vrlo , dobra potka za drugu sezonu, na kojoj su pocele pripreme u aprilu ove godine

Zahvaljujem prevodiocu na prevodima za cistu desetku i sto je imao sluha da prepozna 

atmosferu i kvalitet ove serije.Smile

Neka moja licna ocena bi bila izmedju 7 i 7.5
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2018 u 14:43
Mogla je biti odlična serija, ali je ostala samo dobra. Sjajno započeta, čak mi je u početku zaličila na legendarni Twin Peaks, između ostalog i zbog veoma dobre i originalne muzike. Izolovano malo mesto u kome svi sve znaju i svako ima neku svoju tajnu, okruženo gustom i mračnom šumom u kojoj se dešavaju misteriozni nestanci devojaka, ali i puno drugih manjih i većih zločina, koje pokušava da razreši lokalna policijska ekipa kojoj u "pomoć" dolazi gradski lik, okružni tužilac (agent Kuper iz TP), mističnost šume i šumskog čoveka, sukob lokalnih moćnika i građana, ... Međutim, sve se to razvija u pomalo banalnu krimi priču sa prilično naivnim krajem kao pripremom za sledeću sezonu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 22:23
Vilin je u principu napisao dobar komentar, ali se ne slazem sa ovim sto je napisao citiram- Međutim, sve se to razvija u pomalo banalnu krimi priču sa prilično naivnim krajem kao pripremom za sledeću sezonu. Mislim da kraj nije banalan, a ni naivan, neke stvari nisu bas dobro razjasnjene na kraju, ali cemo saznati u sledecoj sezoni.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 21:01
Priznajem da sam upotrebio prejak izraz - banalan, ali mi je posle onako jakog početka, kraj učinio malo mlak (otrovni otpad, ekologija i tako to ...), odnosno nekako uobičajen. Očigledno da sam očekivao više. Možda u drugoj sezonu akcenat bace na mistične elemente i nastave sa dobrom muzikom i "opičenim" likovima.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2018 u 23:57
Meni je serija legla, jako dobra prva sezona! Od mene 8/10
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 00:42

Završio sam prvu sezonu i nisam nimalo zadovoljan viđenim.

Serija je zaosta omala dobar start a onda je sve krenulo nizbrdo. Pretprošle godine glerdah nešto slično u seriji Jordskott koju sam takođe jedva priveo kraju. I tamo i ovde sve prestaje kad se čovek navikne na lepe pejzaže kroz koje protrči ili prepliva neko čudno stvorenje koje upozorava ljude na grehove iz prošlosti i grešnu svest. Stvorenje kao vesnik ekološke svesti čuva Majku prirodu čuvajući sebe. Mislim da će autori na to staviti akcenat u sledećoj sezoni ako je bude. Kraj sezone više nego jadno najavljuje novo tumaranje kroz šumu, močvaru, pećine...

Ono na čemu zameram autorima serije ke što su pored starosne granice počeli i nastavili sa otezanjem preko svake mere. Famozni glasnik ekološke bure morao je ranije da se pojavi a ne da se čeka kraj kad on pored odbrane i vaskrsnuća prirode to isto radi i na ljudima.
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2019 u 10:33
Meni je bila odlična prva sezona, druga već uveliko ide, na žalost za sada nema prevoda, nadam se da će biti uskoro. :)
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2019 u 00:44
Sezonu 2 prevodi zokiCG ⚡
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2019 u 23:12

Odlican komentar Stoleta! Skrenuo mi je paznju na neke nedostatke.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.