Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tabula Rasa (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tabula Rasa (2017)

Tabula Rasa

Tabula Rasa (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Malin-Sarah Gozin
, Veerle Baetens

Glavne uloge:

Veerle Baetens
  >  Annemie D'Haeze
Gene Bervoets
  >  Inspecteur Jacques Wolkers
Natali Broods
  >  Dr. Mommaerts
Stijn Van Opstal
  >  Benoit D'Haeze
Jeroen Perceval
  >  Thomas De Geest
Ruth Beeckmans
  >  Karen
Cécile Enthoven
  >  Romy D'Haeze
Hilde Van Mieghem
  >  Rita
Peter Van den Begin
  >  Vronsky
Lynn Van Royen
  >  Nikki
François Beukelaers
  >  Walter
Tom Audenaert
  >  Olivier
Gregory Frateur
  >  Jackson
Jan Debski
  >  Schilpadman met bokaalbril
Bilall Fallah
  >  Mozes

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2018 u 14:56
Ma da... jasno... samo rekoh da ko razumije može pregledati (ne znam ima li smisla prevoditi s njemačkog - možda da, jer su im prijevodi uvijek više nego dobri)...
U svakom slučaju meni odgovara njemački na slušanje, pa odoh pogledati prvu epizodu, kad već daju... Tongue
Djeluje jako dobro zanimljivo na prvu.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2018 u 21:03
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Ma da... jasno... samo rekoh da ko razumije može pregledati (ne znam ima li smisla prevoditi s njemačkog - možda da, jer su im prijevodi uvijek više nego dobri)...
U svakom slučaju meni odgovara njemački na slušanje, pa odoh pogledati prvu epizodu, kad već daju... Tongue
Djeluje jako dobro zanimljivo na prvu.

Tabula Rasa (2017)

Postoji prevod a i tema, pa ko voli neka izvoli.LOL

Bežim sa ove teme.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2018 u 21:36
Još bolje... Ma meni je njemački OK... Razumijem super, a odmaram oči od čitanja... I još gledam legalno (heeeej)....

Pogledao prvu. Super. Kad stignem i ostale ću, definitivno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2018 u 02:05

Davno beše kad sam nemački učio u školi. Izgleda lak zbog germanizama koji su se odomaćili i pravila da se sve imenice pišu velikim slovom. Prevođenje dužih rečenica zahtreva dobti mrmotiju i konbrntraciju zbog glagola koji je na kraju rečenice. A on, nevaljac,  na kraju menja smisao.

Šalu na stranu, na netu se može naći komplet prevedena prva sezona.  Nije loše za one koji ne vole da čekaju a vole da bindžuju.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2018 u 09:35
Odlična serija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2018 u 01:12

Ne volim CGI ali u ovom slučaju je dobro odradio posao. Ne znam kako bi drugačije izveli sve ono sa crvenim peskom koji poput vesnika bure najavljuje amneziju. A on je samo jedna stavka koja je obogatila seriju.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2018 u 22:02
Početak serije me je malo smorio, mislim da su preterali sa uvodom, a ja sam očekivao, s obzirom da je belgijska produkcija, nešto kao Salamander Ali zato posle polovine - krešendo! Rasplet je vrhunski.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2018 u 19:54
solidna serija 6/10
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 20:43
Stvarno solidna serija.Hvala na prevodu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.