Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Ritual (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Ritual (2017)

The Ritual

The Ritual (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

horor

Trajanje:

94 min

Režija:

David Bruckner

Scenarij:

Joe Barton
, Adam Nevill

Glavne uloge:

Sam Troughton
  >  Dom
Rafe Spall
  >  Luke
Kerri McLean
  >  Gayle
Robert James-Collier
  >  Hutch (as Rob James-Collier)
Maria Erwolter
  >  Sara
Paul Reid
  >  Robert
Arsher Ali
  >  Phil
Jacob James Beswick
  >  Fiend
Francesca Mula
  >  Witch

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 03:00
Slažem se sa Subriacom, sasvim solidno za izlizanu temu. Čudovište koje pročišćava, besmisleni dijalozi, najava i tako to, da ih je ono inače vrlo efektno jelenoliko čudovište smlatilo gledali bismo još bolji film. Ali i ovakav uopšte nije loš. 
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 09:01
Imao je potencijala, međutim rasplet je loš, ne prati suspense prvoga dijela filma. Na žalost, išlo se na eksplicitni kraj filma i to je umanjilo ukupni dojam. No, kako se među 10-tak odgledanih horrora jedva nađe par, koje mogu odgledati do kraja. Hajde, neka prolazna ocjena, možda 5/10, osrednje.

Ažurirao robin12345 - 25.Veljaca/Feb.2018 u 09:07
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 09:07
Originalno postovano od strane Filaret Filaret piše:

Slažem se sa Subriacom, sasvim solidno za izlizanu temu. Čudovište koje pročišćava, besmisleni dijalozi, najava i tako to, da ih je ono inače vrlo efektno jelenoliko čudovište smlatilo gledali bismo još bolji film. Ali i ovakav uopšte nije loš. 

Fila, nekako mi promakao tvoj post na drugoj strani-prvi.LOLJa se čuvao spojlanja, no ti odmah u glavu napisao kraj filma. Da ja zalijepim tvoj dio posta na moj, da ga iskompletiram?LOL
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 11:57
Ma kakvi spojleri, koga interesuje gledaće taman da sam slike onog čuda okačio. Smile 
Uostalom, ko danas ide u šumu da šeta, bere cveće i urezuje ljubavne poruke u koru drveća? Još bi ga neko tužio... Ovako lepo sretneš drevnog monstruma, pobiješ redneke, izlečiš traumu i stigneš na večeru.

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 13:09
sada si rekao do kraja, više ne bi trebalo biti tajni za RitualLOLLOL
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2018 u 08:08
Surovo sam netolerantan za horore ali ovaj me je zadržao do kraja jer se služi najjačim oružijem žanra, nepoznatim izvorom zla. Događaji u filmu su prilično prosti kao i svi ostali elementi ali eto ta potpuna misterija me je kupila jer se ne zna da li je java ili san kao prvo a kamo li nešto više od toga. Da su na početku, kako obično rade, pokazali lošu sudbinu nekih preteča glavnih protagonista i prikazali nam jasnije "zlo" koje vreba, isključio bih ga verovatno odmah jer mi igra mačke i miša nije zanimljiva. Ali misterija uvek može da računa na mene. I nisam, iznenađujuće, razočaran nakon otkrovenja.
Na vrh
sanja-bosnjak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanja-bosnjak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 19:44
Nije mi ''sjeo''. Prvo me podsjetio na Vješticu iz Blaira, onda na Čovjeka od pruća i još ponekog horora. Jedno gledanje dosta.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 19:52
Nije Ritual nekakav epohalni horor, naprosto film kojeg možeš pogledat do kraja i biti relativno zadovoljan. 
U moru horor-smeća kojeg smo se nagledali 2017/18 to je velik plus.
Na vrh
stefan-milovanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stefan-milovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2018 u 01:56
Održao pažnju do samoga kraja.DOBAR
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 10:04
Ovo nit' smrdi, nit' mirise.Priroda i ta atmosfera u divljini je dobra.Prica kao prica tja.Dobra ideja, lose ekranizovana.Na granici gledljivosti.Mozda malo i ispod navedene granice.
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 16:45
Koliko je prvi dio filma dobar toliko je drugi dio los. Ne bih ga preporucio.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 1 hour 54 minuta , u 16:08
"Horor" jako upitno, nije ovo horor vec film sa ubistvima i raznoraznim gadostima, nije klasican horor kao sto su nekada bili pravi horori ali eto sada kada ga i ja odgleda mogu da kazem da nije los film, ali moja predstava za zant horor je sasvim drugacija , inace film 6/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.