Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Geostorm (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Geostorm (2017)

Geostorm

Geostorm (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Geostorm

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Dean Devlin

Scenarij:

Dean Devlin
, Paul Guyot

Glavne uloge:

Andy Garcia
  >  Andrew Palma, President of the U.S.A.
Ed Harris
  >  Leonard Dekkom
Mare Winningham
  >  Dr. Jennings
Gerard Butler
  >  Jake
Abbie Cornish
  >  Sarah Wilson
Eugenio Derbez
  >  Hernandez
Alexandra Maria Lara
  >  Ute Fassbinder
Drew Powell
  >  Chris Campbell
Richard Schiff
  >  Senator Cross
Jim Sturgess
  >  Max
Amr Waked
  >  Ray Dussette
Daniel Wu
  >  Cheng
Adepero Oduye
  >  Eni Adisa
Robert Sheehan
  >  Duncan
Talitha Eliana Bateman
  >  Hannah
Jeremy Ray Taylor
  >  Emmett

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 10:55
Od ovog filma nisam ništa očekivao, tako da se nisam ni nešto pretjerano razočarao. 5/10
Na vrh
aco-vujatovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aco-vujatovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 16:43
Nista posebno 😒ocekivo sam puno vise
Na vrh
aco-vujatovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aco-vujatovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 16:43
Nista posebno 😒ocekivo sam puno vise
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 08:47
Mojima i meni se film dopao. Uz brdo kokica, seli smo da gledamo najnoviji, američki film o kataklizmi i spašavanju sveta. Šta smo seli da gledamo, to smo i dobili, tako da nam je bio sasvim dobar. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NenadSc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NenadSc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 17:17
FIlm je čist užas, gluma i režija na nivou B produkcije. Gledam u TO 30 minuta, scenario očigledan, nema nikakvog zapleta al zato ima tona patetike. Ajd sve mislim možda je do mene, al onda def. ukapiram da su scene loše urađene, glumci ne znaš dal se smeju ili ozbiljno glume dok govore o kraju sveta. Sve u svemu ne gubite vreme, na kraju sam ga isključio da ne gubim živce. Nego meni prosto neverovatno da za ovakvo djubre neki kritičar napiše GEOSTORM - ODUVAO! Ja stvano mogu svašta da sažvaćem, tipa filmovi sa 5 ili 6 ocenom na IMDB, al ovo je nešto iritirajuće loše, još uvek sam u zen tripu kako je ovako loš film uopšte stigao do bioskopa.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 19:19
Koga li je ovaj film oduvao?
Iskreno, žao mi vremena potrošenog nanj...
Da ne ponavljam, sve iz gornjeg upisa od Nenada stoji.

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 19:46
Više komentara o ovom filmu OVDE.     

* možda je oduvao finansijski, po kvalitetu teško.    
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 19:48
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

možda je oduvao finansijski, po kvalitetu teško.    
Nisu ni tako. Čini mi se da nisu povratili uloženo.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
daosine View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daosine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 21:58
hollywood movie, nista bez evropskog filma
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2018 u 12:03
klasićno ameri opet spašavaju svet,ko voli neka pogleda meni je vala dosta
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 01:26
Scenario kojeg Ameri svake godine malo prerade i daju mu drugo ime. Suvoparno , dosadno i kao sto vec rekoh , vec vidjeno.
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 20:49
Ocena 5/10
Na vrh
nitro_vip View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitro_vip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 05:57
kako je ovo loše, izbjeći pod svaku cjenu.. ja sam se zajeba
Na vrh
nitro_vip View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitro_vip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 06:00
i ocjena korisnika veli odlično.. e pa da mi je vidit te korisnike
Na vrh
Ujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 21:39
Najveća katastrofa je sami film... Glumci su očigledno svi za penziju kada su se upustili u ovaj katastrofalni scenarij,.. dijete od 10 godina bi napisalo uvjerljiviju priču,
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 20:01
Film je pristojan.Dosta bolje od npr. drugog dela dana nezavisnosti,Ko voli temu apokalipse moze pogledati...
Na vrh
klikeras1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klikeras1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2018 u 08:29
Film pogledao tek sinoc, i u glavi mi nesto recenzija od The Shape Of Water, i rekoh bas da vidim jel isti lik napisao recenziju i za ovaj. Dokaz da se ukusi stvarno razlikuju.
Grozota od filma.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2018 u 18:26
Film nije ništa posebno ali je ok, još jedna verzija kako nas ameri sve spasavaju ( Osim BeogradaLOLLOL yebiga najebali ste)

S ovakvim filmom se ide da se ubije Čuka vremena a ne da se očekuje nešto posebno. A za ubit vrijeme je sasvim ok.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2019 u 20:02
Geostorm mi je trenutno favorit No 1 za najgori film u ovoh godini. Steta. Da je tu tema zaista bila vremenske nepogode i sl., a zapravo trejler je kao to i pokazao, a svega nekoliko cena katastrofe i to onako prikazano sporedno kroz film. Po mom misljenju skroz su promasili film. A da ponovim, moglo je to biti bolje. Film o katastrofama, kao npr. skroz se sve poremetilio blablabla nema se nikakva kontrola, a ne na dugme kao pokrenes nesto. Bas bzw. Da je barem kao da su postavili satelitt za kontrolisanje, mada i to nije bas, al aj kao da jesu, pa da su izgubili kontrolu nad tim, ali ovako bas bas bzw. Ili ocenim ''odlicno'' ili ''tako-tako'', ovaj sam ocenio sa ''lose''. I da, ovo je jos jedan primer gde blockbuster ne da nije da nije nesto nego da je los. Batler i ekipa ok ali film...NE
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 22:02
Ufffffff.Bas sam mislio da ce od ovog biti nesto aaliiiii i kokice zastaju u grlu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.